تاریخ: ۱۶:۳۹ :: ۱۴۰۱/۰۹/۱۳
تولید ۱۸ درصد گوشت سفید مازندران در ساری

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۸ درصد گوشت سفید استان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سید اسماعیل علوی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری گفت: این شهرستان با تولید ۱۸ درصد استان، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه شهرستان ساری دارای ۳۱۱ واحد مرغداری گوشتی است، افزود: سالانه ۵۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در واحد‌های پرورش طیور این شهرستان تولید می‌شود.

علوی گفت: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید ۱۶۱ میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

او افزود: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج‌تر است.

print

پاسخی بگذارید