تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

مازندران، نبض بازار مرغ را در دست گرفت جایگاه‌ های بنزین چند کارت سوخت دارند؟ کارگران مشمول نیستند هشداربرای انفجار صادرات سالانه ۲۰ میلیارد دلار کالا از مناطق آزاد و ویژه متن طرح مجلس برای بازگرداندن اعضای “درجه‌یک” خانواده مسئولان به کشور خبر خوش؛ کارکنان موسسات مالی ورشکسته در یک بانک خصوصی استخدام می شوند اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در مازندران امین تارخ درگذشت ادعای فروش ۲/۳ میلیون بشکه نفت شعار است یا بررسی واقع‌بینانه بودجه باغداران مازندران در برداشت و فروش محصول پرتقال عجله نکنند متوسط قیمت محصولات کشاورزی در سال ۹۶ دستکاری در بازار /نرخ مصنوعی یک امضا تا ثروتمند‌شدن گیلان قهرمان مسابقات مینی بسکتبال دختران کشور شد راز قتل پیرزن در سینه «ابراهیم تبر» ! پرداخت تسهیلات ازدواج بانک قرض‌الحسنه رسالت به اعضای صندوق هنر تغییر اندک نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۷ هزار و ۴۴۱ تومان است آخرین اخبار در مورد کارت سوخت ثبت شماره «شبا» در سامانه سهام عدالت غیرفعال می شود تهدید یا فرصت؛ مساله این است! افزایش صدور دسته چک‌های صیادی بانک ملی مرگ فجیع زن بدشانس(دیدن این ویدئو به همه توصیه نمی شود)

کد شما در این بخش
1

جاماندگان دریافت سود سهام عدالت بخوانند

  • کد خبر : 70351
  • 15 آذر 1401 - 13:31
جاماندگان دریافت سود سهام عدالت بخوانند

شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، از فرصت دوباره به جاماندگان دریافت سود سهام عدالت خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از سهامداران سهام عدالت همچنان با مشکل شبای بانکی معتبر روبرو هستند که این افراد می‌توانند با ثبت نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (sejam.ir) و یا درج شماره شبای معتبر خود در سایت sahamedalat.ir در فرایند دریافت سود سهام خود قرار گیرند.

بر اساس این اطلاعیه، شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت مهم‌ترین دلایلی است که تاکنون سود به حساب این گروه از سهامداران سهام عدالت واریز نشده است.

گفتنی است از اسفندماه سال گذشته تاکنون سه مرحله سود سنواتی سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به حساب ۶۸۴ هزار سهامداری که مشکل شماره شبای بانکی خود را برطرف کرده اند، از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی پرداخت شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=70351
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.