تاریخ : دوشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۴۰۵ Monday, 17 August , 2026
0

جزئیات جلسه شورای پول و اعتبار ۲۱ آذر: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات موسسات غیرمجاز تشکیل می‌شود

  • کد خبر : 2824
  • 13 دسامبر 2017 - 7:19

شورای پول و اعتبار در نشست سه شنبه خود مقرر کرد ورود و صدور پول رایج کشور توسط هر مسافر- شهروند ایرانی یا خارجی- حداکثر تا مبلغ ۵۰میلیون ریال بلامانع است. همچنین باید شعبه ویژه ای برای رسیدگی به تخلف موسسه های غیرمجاز در یکی از دادسراهای تهران تشکیل شود.

روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد:

شورای پول و اعتبار در یک هزار و دویست و چهل و یکمین جلسه خود تاکید کرد در صورت رعایت نشدن سقف تعیین شده برای ورود و خروج ریال، با متخلفان وفق ماده ۴۲ قانون پولی و بانکی کشور و همچنین سایر مقررات رفتار می شود.

شعبه ویژه رسیدگی به تخلف غیرمجازها

همچنین در جلسه امروز به پیشنهاد دادستان کل کشور مقرر شد شعبه ویژه ای در یکی از دادسراهای تهران برای رسیدگی به تخلف مدیران و سهامداران نهادهای پولی غیرمجاز با درخواست بانک مرکزی، تشکیل شود.

بر اساس مصوبه سران و نمایندگان منتخب سه قوه، در این نشست گزارشی درباره آخرین اقدام های انجام‌شده برای ساماندهی وضع تعاونی‌های غیرمجاز فرشتگان، افضل توس، وحدت، البرز ایرانیان و ثامن‌الحجج ارائه شد.

شورای پول و اعتبار بر پیگیری شناسایی دارایی هایی که در این تعاونی ها از محل منابع سپرده گذاران تهیه شده یا مورد استفاده قرار گرفته است، با هدف تامین حداکثری منافع سپرده گذاران تا ساماندهی نهایی موضوع تاکید کرد.

براساس مصوبات این جلسه، حادثه‌دیدگان آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو که چک برگشتی دارند به مدت ۲سال از محدودیت‌های دستورالعمل حساب جاری برای دریافت دسته چک جدید، مستثنا شدند.

این افراد توسط اتاق اصناف ایران به شورای هماهنگی بانک‌ها و در نهایت به بانک‌های عامل مربوط معرفی می شوند.

بر اساس این مصوبه، چک‌های برگشتی مربوط به دسته‌چک‌های جدید صادر شده، مشمول این حکم نمی شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=2824

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.