تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

دستگیری ۵۳ متهم ارزی/ سکه ثامن ۱۵۷۰ شاکی دارد قیمت خودرو در بازار مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ آمار تجارت غیرنفتی در دو ماهه اول ۱۴۰۰ شیر یا خط ؛ بودن یا نبودن صفرها انتقال آب از ایران به کویت تکذیب شد پرتقال‌های نارنجی‌رنگ در این موقع سال سالم نیستند تشدید بحران اقتصادی دستگیری ۳ کارمند ثبت اسناد گلستان به اتهام دریافت رشوه منطقه آزاد مازندران و نگرانی های زیست محیطی حمایت به شرط تورم خسارت کشتی غرق شده شباهنگ قابل رسیدگی نیست تورم بخش خدمات افزایش یافت اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت های منطقه اقتصادی اترک نمونه‌ای از تروریسم برگرفته از نظام سلطه است آیین های شب چله در شمال آخرین قیمت های خودرو در بازار مازندران افزایش قیمت خُرده‌فروشی ۸ گروه موادخوراکی رشد اقتصادی سال ۹۶ با نفت ۳.۷ و بدون نفت ۴.۳ درصد جزئیات دستورالعمل اختصاص کارت اعتباری ۱ و ۲ میلیون تومانی به اقشار آسیب‌پذیر توقف ساخت سد فینسک با دستور رئیس جمهور آوار بودجه بر جامعه کارگری تدابیر جدید جلوگیری از سوءاستفاده از کارت سوخت

کد شما در این بخش
1

حمایت هزار و ۵۲۰ میلیارد ریالی دولت از صنایع گنبدکاووس

  • کد خبر : 41289
  • 23 مهر 1399 - 21:07
حمایت هزار و ۵۲۰ میلیارد ریالی دولت از صنایع گنبدکاووس

توجه به واحدهای صنعتی و تولیدی بویژه کارخانجات در دست ساخت، نیمه فعال و راکد و گره‌گشایی از مشکلات مالی این صنایع برای رونق تولید، ایجاد درآمد و اشتغال از جمله سیاست‌های راهبردی اقتصادی دولت است که در این راستا از سال ۹۵ تاکنون هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال به واحدهای حوزه صنعت و معدن گنبدکاووس پرداخت شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس روز چهارشنبه در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: این مبلغ در قالب تسهیلات ثابت و سرمایه در گردش به ۷۳ واحد تولیدی و یا طرح در دست ساخت بخش صنعت و معدن این شهرستان مرزی شامل هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال در قالب سرمایه در گردش به ۵۹ واحد صنعتی و معدنی و ۲۹۸ میلیارد ریال به عنوان سرمایه ثابت به ۱۴ طرح در حال ساخت واحد صنعتی پرداخت گردید.

به گفته خلیل رجبلی، از میزان تسهیلات پرداخت شده در مدت یاد شده ۱۳۶ میلیارد ریال آن طی یکسال گذشته بوده که به هشت واحد صنعتی گنبدکاووس پرداخت شد.

وی ادامه داد: همچنین از سال ۹۲ تاکنون برای ۳۰۳ طرح صنعتی و معدنی گنبدکاووس با سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار و ۴۴۷ میلیارد ریال و ایجاد ۶ هزار و ۵۰ فرصت شغلی جواز تاسیس صادر شده که از این تعداد ۱۴۴ طرح با سرمایه‌گذاری پنج هزار و ۲۳۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای هزار و ۲۶۹ نفر پروانه بهره‌برداری دریافت کردند.

رییس اداره صمت گنبدکاووس همچنین اضافه کرد: محصولات تولیدی ۱۲ واحد صنعتی این شهرستان از جمله “پلی اتیلن، نایلون و نایکلس، گازوئیل بازیافت شده از روغن سوخته خودروها، رنگ، تینر، نئوپان، خوراک دام و لبنیات”  صادراتی است که در سال ۹۷ مجموع صادرات این واحدها حدود ۱۶۰ میلیون دلار بود اما به سبب شیوع کرونا و برخی مشکلات ناشی از تحریم مقدار آن در سال گذشته و امسال کاهش یافته است.

شهرستان مرزی گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=41289
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.