تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

حمله آفت به درختان سوزنی برگ در برخی جنگل های غرب مازندران صادرات ۱۷ ماده خوراکی ممنوع شد راز جسد رها شده در اتوبان چه بود؟ گلستان محدودیتی برای ارتباط تجاری با کشورهای حاشیه دریای خزر ندارد نقش بیمه در اقتصاد پساجنگ تلاطم در بازارهای مالی/ انحصار بازار خودرو را می‌شکنیم دلایل افزایش ۲۵ درصدی نرخ بیمه شخص ثالث نرخ اشتغال و بیکاری در سال ۱۳۹۶ خصوصی‌سازی خوب یا بد؟! انسداد شبانه محور هراز تا ۲۰ مرداد ادامه دارد تغییرات نرخ تورم تیرماه بر اساس دهک‌های هزینه‌ای آمدن یا نیامدن کوپن؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ بدهی میلیاردی بیمه دی به ایثارگران گمرک امیرآباد مجوز ترخیص کالای اساسی را یک روزه صادر می‌کند حراج املاک ایرانی در گرجستان مالیات و دست‌اندازی در جاده واسطه‌گری مدیرعامل موسسه ملل: طرح اعاده اموال نامشروع قطعا حق مردم است تجدید ارزیابی دارایی‌ بانک‌ها؛ مُسکن موقت دورهمی به آنتن تلویزیون رسید ایران رییس دوره‌ای گروه ۲۴ شد جزئیات آتش سوزی صبحگاهی در بابل رشد ۴۵ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۷ ماهه اول ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
♥0

درآمدهای مالیاتی ۳۵ درصد بیشتر شد

  • کد خبر : 42134
  • 21 آبان 1399 - 21:47
درآمدهای مالیاتی ۳۵ درصد بیشتر شد

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه درآمدهای مالیاتی هفت ماهه ابتدایی امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافته است، گفت: در مجموع در این مدت معادل ۱۰۵ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده است.

محمد مسیحی در گفت­ و­گو با ایسنا، درباره وضعیت درآمدهای مالیاتی تا هفت ماهه ابتدایی امسال، اظهار کرد: طی این مدت درآمدهای مالیاتی در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته با ۳۵ درصد رشد مواجه شده که در مجموع معادل ۱۰۵ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده است و از این میزان حدود ۶۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به مالیات‌­های مستقیم و ۳۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر هم مربوط به مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات کالا و خدمات می­‌شود.

وی افزود: علی رغم محدودیت‌­هایی چون شیوع ویروس کرونا، تشدید تحریم‌­ها و تاثیر این دو مورد بر کسب­‌وکارها و از طرف دیگر کوتاه کردن فرایند دادرسی، اعمال دستورالعمل بخشودگی جرائم مالیاتی و افزایش توافق تمکین مالیات در مجموع درآمدهای ۳۵ درصد رشد داشته است که امیدواریم با وجود تحریم‌ها و تهدید ویروس کرونا این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد.

افت درآمدهای مالیاتی از بورس در آبان ماه

در ادامه معاون سازمان مالیاتی گفت: با تعطیلی ۵۰ درصدی  و اثرات کرونا بر فضای کسب­‌وکار امکان تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی سخت است اما تمام تلاش خود را میکنیم تا این اتفاق عملی شود.

مسیحی درباره وضعیت وصول درآمدهای مالیاتی از محل بورس توضیح داد: امسال در حوزه مالیات یکسری محدودیت‌­ها چون  کاهش ۹۵ درصدی عوارض خروج از کشور، تاخیر در وصول درآمدها به دلیل تمدید مهلت ارائه اظهارنامه‌­ها، تعطیلی هیئتهای حل اختلاف مالیاتی وجود داشت که بدین منظور از بورس کمک گرفتیم.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: در هفت ماهه ابتدای سال بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد تومان از محل بورس درآمد کسب شد اما این روند از هفته اول آبان ماه به دلیل کاهش معاملات در این بازار بسیار کند شده به گونه‌ای که در ۲۰ روزه اول آبان تنها ۲۵۰ میلیارد تومان درآمدزایی از بورس داشته‌­ایم و کاهش داشته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=42134
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.