تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

چگونه در سال جدید انسان تازه ای باشیم؟ اعجوبه کم سن و سال ایران به فکر مهاجرت افتاد پرداخت ۲۵۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در گلستان مدیرکل اوقاف مازندران درگذشت آیت‌الله نظری را تسلیت گفت ایران چه سودی از عضویت در همکاری های شانگهای خواهد برد؟ هادی‌پور قهرمان مسابقات تکواندو بین المللی اردن شد وداع با تیم دوست داشتنی پرسپولیس تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار به ۸۸.۴ میلیون رسید حساب‌های بانکی یارانه‌بگیران رصد می شود کاهش بیش از ۱۲۰ هزار تومانی قیمت سکه دانشگاه گیلان رتبه هفتم دانشگاه های ایران را دارد سهم ایران از بازار اوراسیا؛ ارزش تجارت با کشورهای عضو اوراسیا ۳۳ درصد رشد کرد شروط تغییرات حواله در سامانه یکپارچه خودرو بنزیــن نریزیـــد روی قیمت بنزیــن! صفر تا ۱۰۰ سهمیه‌بندی بنزین نگاهی به آمار کارتخواهای فروشگاهی در استانها بودجه شرکت‌های دولتی 3 برابر بخش عمومی ساخت جاده ساری – تاکام چه روندی طی می‌کند؟ آمریکا روادید صادر نکرد، سفر وزیر اقتصاد لغو شد تامین مالی گروهی/ بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی اسناد خزانه اسلامی جدید در راه فرابورس مهلت تخفیف ویژه ترخیص خودروهای توقیفی در گیلان فقط تا پنج روز دیگر تکمیل سایت پیشرفته پسماند در قائمشهر به کجا رسید؟

کد شما در این بخش
2

راه‌اندازی ستادهای سحر در تمامی شهرستان‌های مازندران

  • کد خبر : 48265
  • 04 خرداد 1400 - 9:13
راه‌اندازی ستادهای سحر در تمامی شهرستان‌های مازندران

رئیس ستاد حامیان رئیسی (سحر) در مازندران با اشاره به راه‌اندازی ستادهای سحر در تمامی شهرستان‌های مازندران، گفت: در ترکیب این ستادها از جوانان فعال در حوزه دینی، فرهنگی و سیاسی استفاده شده است.

عقیل امامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات پیش رو اظهار کرد: هیچ قدرتی به اندازه انتخابات نمی‌تواند در مقابل طمع ورزی دشمنان به حریم کشور بازدارندگی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه انتخابات صحنه تجلی اراده و مشارکت مردم برای تعیین سرنوشت کشور است، گفت: مفهوم واقعی انتخابات این است که مردم فرد دلخواه خود را از بین گرایشات و سلایق سیاسی متنوع و متکثر جامعه برای مدیریت اداره کشور در قوه مجریه بر گزینند که این مهم از جلوه‌های مردم‌سالاری دینی است.

رئیس ستاد سحر مازندران با اشاره به مشکلات عمیق اقتصادی و فرهنگی در جامعه، اضافه کرد: راه برون‌رفت از چالش‌ها و مشکلات کشور شرکت گسترده مردم در پای صندوق‌های رای و سپردن سکان قوه مجریه به‌دست فرد اصلح وکارآمد است.

امامی گفت: جبهه انقلاب با معرفی آیت‌الله رئیسی به‌عنوان نامزد کارآمد واصلح در انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم برای حل بنیادی مشکلات عرصه اجرایی کشور گام برداشته است.

این مسؤول با اشاره به شکل‌گیری چند ستاد مردمی وخودجوش برای معرفی آیت‌الله رئیسی در انتخابات این دوره ریاست جمهوری، یادآورشد: اصل و مبنای عمل آیت‌الله رئیسی در این انتخابات ایجادیک ستاد درهر منزل بصورت خودجوش و فراگیر است.

امامی از هماهنگی و هم‌افزایی وحدت بخش در بین ستادهای آیت الله رئیسی در مازندران خبر داد و افزود: هدف اصلی همه ستادها ایجاد شور و نشاط سیاسی و خلق حماسه پرشور انتخاباتی حول محور آیت‌الله رئیسی است.

این فعال سیاسی با تاکید بر نقش محوری آحاد مردم به‌ویژه جوانان در انتخابات، گفت: با توجه به شرایط محدودیت‌های کرونایی تمرکز عمده فعالیت ستادهای انتخاباتی در این دوره بر بستر فضای مجازی است.

امامی با اشاره به راه‌اندازی ستادهای سحر در تمامی شهرستان‌های مازندران، افزود: در ترکیب این ستادها از جوانان فعال در حوزه دینی، فرهنگی و سیاسی استفاده شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=48265
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.