تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

سرزنش ترامپ محدودیت و ارزش بالای زمین چالش اساسی توسعه فرودگاه‌های مازندران فروش کالا تا ۳۰ برابر مالیات بر درآمد از اظهارنامه معاف شد فناوری ۵G در سه شهرستان مازندران بدهی‌های خارجی ایران ۳.۳ درصد کاهش یافت وصول ۴۶۶ هزار فقره چک رمزدار در کشور وضعیت سبد سهام عدالت در ۱۶ آبان پلمب واحد‌های صنفی متخلف در آق قلا قیمت مسکن فرهنگیان مشخص شد برادری خواهرش را خفه کرد سعادتمند: ۱۸ دلیل برای جدایی از استقلال داشتم چک‌های تضمینی قابل انتقال نیستند/ پشت نویسی چک ممنوع صید ماهیان استخوانی از خزر در مازندران تا ۲۰ فروردین تمدید شد پیام‌های یک سرقت ارائه لایحه بودجه ۹۸ به صحن مجلس پرداخت بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تولید و اشتغال بهمنیار به اردوی تیم ملی کاراته دعوت شد مشاور رییس جمهور: سهم بندر انزلی از اقتصاد دریای خزر باید گسترش یابد اطلاعیه شماره ۱۲ تسویه بدهی سپرده‌گذاران تعاونی افضل توس بازار سهام در منگنه نرخ ارز/ مظلوم‌نمایی خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو وزارت جهاد کشاورزی برای پرداخت پاداش کارکنان خود ملک می‌فروشد + سند معادن غیرفعال به مزایده گذاشته شد ۵۸۲ کیلوگرم از فراورده های دامی در آستانه اشرفیه معدوم شد

کد شما در این بخش
1

سناریوهای مختلف مجلس برای افزایش یارانه نقدی

  • کد خبر : 44664
  • 05 بهمن 1399 - 11:52
سناریوهای مختلف مجلس برای افزایش یارانه نقدی

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با اشاره به سناریوهای مجلس برای افزایش یافنه نقدی، گفت: افزایش یارانه نقدی در ابتدا ممکن است افزایش قیمتی در برخی از کالاها ایجاد کند، اما در میان‌مدت این افزایش کنترل می‌شود.

محمد سرگزی  اظهار کرد:‌ یارانه دارو در سال آینده نیز پابرجا خواهد بود و با هر نرخ ارزی که محاسبه شود دو و نیم میلیارد دلار به واردات دارو یارانه اختصاص خواهد یافت.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس افزود:‌ سال جاری در حوزه نهاده‌های دامی ارز چندانی اختصاص نیافته و وزیر جهاد کشاورزی و صنعت و معدن بارها در جلسات کمیسیون‌های مجلس اعلام کردند که برای واردات نهاده‌های دامی ارزی به آنها اختصاص داده نشده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد:‌ مرغ، ‌ تخم مرغ و گوشت اکنون با نهاده دامی که به صورت آزاد تهیه می‌شود قیمت‌گذاری می شود و در بخش کشاورزی نیز تنها کود اوره یارانه دریافت می‌کند.

سرگزی عنوان تصریح کرد: اکنون کالاهایی که در بازار در حال عرضه است با نرخ ارز آزاد است و ۲۶۷ هزار میلیارد تومان یارانه‌ای که دولت در تبصره ۱۴  پیش‌بینی کرده با ارز ۴۲۰۰ تومان محاسبه نشده و رقم محاسبه آن نزدیک به ۱۷ هزار تومان است.

نماینده مردم زابل در مجلس اظهار کرد:‌ کمیسیون تلفیق در تبصره ۱۴ چند نکته را پیش‌بینی کرده، یکی آنکه ارز حمایتی متناسب با قیمتی باشد که کالا در بازار عرضه می‌شود اما اگر ارز نهاده دامی تخصیص نیابد دولت مجاز نیست که آن را با نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش برساند و باید آن را به صندوق واریز کند.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۸ میلیارد دلار یارانه حمایتی در حوزه کالاهای اساسی در حال پرداخت است بهتر آن است که یارانه به صورت نقدی به افراد پرداخت شود چون اکنون افرادی که زندگی مرفه‌تری دارند به دلیل مصرف بالاتر از یارانه بیشتری نیز بهره‌مند هستند و در سال‌های اخیر نیز تجربه نشان داده که کالاهای واردشده با ارز ۴۲۰۰ تومانی در بازار با ارز آزاد به دست مردم رسیده و در این خصوص پرونده‌هایی نیز در محاکم قضایی وجود دارد.

سرگزی تصریح کرد:‌ چند سناریوی مختلف برای بحث یارانه در کمیسیون تلفیق وجود دارد که هنوز نهایی نشده است. یکی آنکه یارانه حمایتی از محل نرخ تسعیر افزایش یابد که برای ده میلیون نفر ۲۵۰ هزار تومان، برای ۲۰ میلیون نفر حدود ۲۰۰ هزار تومان و برای ۲۰ میلیون نفر دیگر حدود ۱۵۰ هزار تومان یارانه اختصاص یابد.

نماینده زابل در مجلس درباره بارتورمی افزایش یارانه نقدی عنوان کرد:‌ ابتدا ممکن است افزایش قیمتی در برخی از کالاها ایجاد شود، اما در میان‌مدت این افزایش کنترل می‌شود و به جای اینکه عده‌ای از رانت ارز ۴۲۰۰ تومان بهره‌مند شوند مردم یارانه نقدی آن را دریافت می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ همچنین کمیسیون تلفیق مصوب کرد که حقوق کارکنان دولت در محدوده ۲۵ درصد افزایش داشته باشد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44664
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.