تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

حمایت به شرط تورم “خدا رحمی” مدیرعامل بانک کشاورزی شد + سوابق عملیات گازرسانی به پنج روستای مرزی گنبدکاووس آغاز شد ابلاغ احکام مالیاتی پرداخت اسناد خزانه اسلامی به جای بدهی تقابل یا توافق؟ نخستین پارک لجستیک شمال کشور در منطقه آزادانزلی احداث می شود بیش از ۶۰ درصد بیکاران سرپرست خانوار هستند نامنویسی دو هزار و ۱۸۴ داوطلب شورا‌ها در مازندران جایگزین سیف در بانک مرکزی کیست؟ اثرات شگفت‌انگیز «لقمه حلال» عوارض صادرات محصولات جالیزی ابلاغ شد دستورالعمل حمایت از تولیدکنندگان دام روستایی ابلاغ شد تولید زباله در مازندران تهدید یا فرصت؟ بازدهی ۶۲ درصدی آیفکس در شش‌ماهه اول سال از شایعه تا واقعیت رفع فیلتر تلگرام واریز سود سهام عدالت در اسفند ماه ۹۸ راه اندازی سامانه مکانیزه اعلام نرخ حق بیمه شخص ثالث جزییات بودجه سال ۹۹ مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مازندران رکود مصرف گاز راشکست کارگردان معروف در گذشت آخرین قیمت‌ها از بازار سکه طلا و ارز گرانی لبنیات، سرانه مصرف را نشانه می‌ گیرد صاحبان تاکسی های فرسوده بدانند

کد شما در این بخش
♥1

سهم بانک‌ها از تراکنش‌های شاپرکی/ بیش‌ترین گردش مالی در بانک ملت

  • کد خبر : 39797
  • 09 شهریور 1399 - 14:48
سهم بانک‌ها از تراکنش‌های شاپرکی/ بیش‌ترین گردش مالی در بانک ملت

آمارها نشان دهنده وجود بیشترین گردش مالی تیر ۹۹ در بانک‌های ملت، ملی و صادرات بوده و بانک مشترک ایران-ونزوئلا کمترین گردش مالی شاپرکی را در این بازه زمانی به خود اختصاص داده‌ است.

بررسی تعداد و مبلغ تراکنش‌های صادر شده و پذیرش شده هر بانک که نشان‌دهنده میزان فعالیت بانک‌ها در حوزه صدور و پذیرش تراکنش‌های شاپرکی است، بیانگر آن است که در تیر ماه ۹۹ بیشترین سهم از تعداد و مبلغ تراکنش‌های صادرشده به ترتیب به بانک‌های “ملی ایران” و “ملت” و “صادرات ایران” تعلق داشته است. بالاترین سهم تعدادی و مبلغی تراکنش‌های پذیرش شده نیز در بانک “ملت” بوده است.

همچنین بررسی تراکنش‌های صادرشده و پذیرش‌ شده بانک‌ها حاکی از آن است که سه بانک “ملت”، “قرض الحسنه رسالت” و “پارسیان” بیش‌ترین اختلاف مثبت در تعداد تراکنش‌های پذیرش شده را دارا بوده و بانک‌های “ملی ایران” ، “صادرات ایران” و “رفاه” بیشترین اختلاف منفی در این خصوص را دارند.

از سوی دیگر براساس آمار سه بانک “ملی ایران”، “ملت” و “صادرات ایران” همچنان بیشترین سهم از کل تعداد تراکنش‌های صنعت پرداخت کارتی و سه بانک “مشترک ایران-ونزوئلا”، “توسعه صادرات ایران” و “موسسه اعتباری توسعه” کمترین سهم از کل تعداد تراکنش‌های صنعت پرداخت کارتی را در این ماه در اختیار داشته‌اند.

بررسی‌ها نشان دهنده وجود بیشترین گردش مالی تیر ۱۳۹۹ در بانک‌های “ملت”، “ملی ایران” و “صادرات ایران” بوده و بانک “مشترک ایران-ونزوئلا” کمترین گردش مالی شاپرکی را در این بازه زمانی به خود اختصاص داده است. بررسی اختلاف در مبلغ تراکنش‌های صادر شده از پذیرش شده هر بانک نیز بیانگر آن است که به ترتیب بانک‌های “ملت”، “خاورمیانه”، “سامان” و “پارسیان” بیشترین اختلاف مثبت در مبلغ تراکنش‌های صادرشده و پذیرش شده را دارا بوده و بانک‌های “ملی ایران”، “صادرات ایران”، “مسکن” و “انصار” بیشترین اختلاف منفی در این خصوص را دارند. این بدان معناست که وجوهات ذخیره شده در حساب‌های دارندگان کارت عمدتا از طریق ابزار پرداخت الکترونیکی از بانک‌های “ملی ایران”، “صادرات ایران”، ” مسکن” و “انصار” به سمت بانک‌های “ملت”، “خاورمیانه”، “سامان” و “پارسیان” در حال انتقال است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39797
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.