تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

تمبر ویژه همایش ادیان در مشهد رونمایی شد خصولتی‌های بدون نظارت آسیب بزرگ اقتصاد کشور خیابان اقتصادی یک‌طرفه دولت با مردم صدور ۱۵۰۴ مورد مجوز کسب و کار در مازندران خط قرمز دولت برای کنترل نقدینگی/ بساز و بفروش ها باید مالیات بدهند خیز گلستان برای توسعه کشت زعفران واکنش دختر میرحسین به حادثه تلخ برای دانشجویان حمایت از تولید داخلی یک ضرورت است / واردات محور آفت است ۶۰ درصد جمعیت مازندران زیرپوشش تامین اجتماعی هستند نرخ تورم مهر ماه به ۱۳.۴ درصد رسید پیروزی در انتخابات گویا به هر قیمتی؟؟/بازار داغ وعده ها ثبت هویت صادرکنندگان چک در سامانه بانک‌ها به منظور ممانعت از سودجویی‌های احتمالی عاقبت انصاری / رباط پاره کرد+عکس وقتی بمب بخوریم؛چه اتفاق می افتد؟ بازار ارز را به سمت خودتنظیمی ببریم زندگی حضرت امام علی النقی (ع ) ۱۱۰ مرکز غیرقانونی استخراج رمزارز در مازندران امسال شناسایی شد کاری کنید که نیروی انتظامی در چشم مردم مقتدر، عادل و هوشیار باشد ثبت نام وام اجاره از ساعت ۱۲ ظهر فردا پنجره نقل و انتقالات سپیدرود باز شد کشف ۱۰ تن کره خوراکی قاچاق در گالیکش همکاری و مشارکت مردم سبب موفقیت در مدیریت مصرف گاز شده است نفس اقتصاد گردشگری گیلان تنگ شد

کد شما در این بخش
0

توسعه فرودگاه گیلان

  • کد خبر : 34708
  • 27 بهمن 1398 - 10:53
توسعه فرودگاه گیلان

مدیرکل فرودگاه گیلان از خریداری ۹ هکتار اراضی برای طرح توسعه فرودگاه سردار جنگل رشت خبر داد .

غلامرضا کریم آقایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خریداری و تملک این اراضی با حمایت سیاوش امیرمکری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت، اعضای هیات مدیره، معاونان و پیگیری یکساله مدیریت فرودگاه و نیز مدیریت ساماندهی عرصه و اماکن فرودگاهی محقق شد.
وی با اشاره به دریافت سند مالکیت این اراضی افزود: اراضی خریداری شده دارای موقعیت استراتژیک است و برای توسعه اپرون، ساخت ترمینال جدید و نیز ساختمان ایمنی زمینی استفاده می شود.
وی همچنین از پیگیری برای دریافت سند مالکیت اراضی فرودگاه رشت خبر داد و گفت: مساحت کلی اراضی فرودگاه رشت ۲۲۰ هکتار است و برای دریافت سند تک برگ مالکیت نیازمند تعیین تکلیف ۱۸ هکتار اوقافی از این اراضی هستیم.
مدیرکل فرودگاه گیلان خاطرنشان کرد: فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت با توجه به بهره برداری چندین پروژه  زیرساختی آماده ارزیابی برای اخذ گواهینامه فرودگاهی و همچنین افزایش پروازها توسط شرکت های هواپیمایی است.
کریم آقایی ،در فرآیند صدور گواهینامه فرودگاهی کلیه موارد مرتبط با ایمنی عملیات و استانداردهای فرودگاهی به صورت یکپارچه انجام می شود و می توان گفت مدیریت فرودگاه با آماده سازی شرایط اخذ گواهینامه فرودگاهی ، علاوه بر رفع کمبودها و تأمین استانداردها ، به نوعی کلیه فرآیندهای مؤثر بر ایمنی عملیات هوابیما ها را متمرکز، مستند ، یکپارچه و قابل نظارت و ارزیابی می نماید.
وی در بخش دیگری از توضیحاتش به ارتقاء بستر انتقال پیام های هوانوردی از سیم های زوج به فیبر نوری با هدف سرعت و ایمنی داده ها در فرودگاه سردار جنگل رشت خبر داد.
در زمان حاضر تعداد ۱۰۲ سورتی پرواز داخلی در هفته از فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت به مقاصد تهران، مشهد،کیش،تبریز،شیراز، اصفهان، بندرعباس، عسلویه و اهواز انجام می شود.
فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت با علامت اختصاری ( OIGG) در کتاب هوانوردی دنیا به ثبت رسیده؛ تأسیس فرودگاه رشت به سال ۱۳۴۷ خورشیدی باز می‌گردد؛ این فرودگاه از لحاظ دسترسی شهری در شهر رشت بعنوان یکی از برترین فرودگاه‌های ایران  و در رتبه ۱۲ از نظر آمار پروازی به شمار می آید. فرودگاه رشت دارای موقعیت ارتباطی ممتاز حاشیه دریای کاسپین و در مسیر کریدور شمال – جنوب و در سومین شهر گردشگرپذیر ایران (رشت) واقع شده؛ این فرودگاه در هفت کیلومتری جاده رشت به انزلی و ۱۵ کیلومتری منطقه آزاد انزلی قرار دارد و مساحت کل آن به ۲۲۰ هکتار می رسد؛ ارتفاع آن ۴۰ پا پایین تر از آب های آزاد است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=34708
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.