تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

اسامی کسب‌وکارهای مشمول وام کرونا + میزان تسهیلات چرا زانو درد می گیریم؟ ۴.۵ هزار میلیارد تومان اسکناس مردم کجا رفت؟ جدول سهم ۳۲ بانک و موسسه از تراکنش‌ها در پایان تابستان استاندار: گیلان باید به قطب پرورش ماهی تبدیل شود هدایت منابع بانکی به تولید؛ اولویت بانک مرکزی در ۱۴۰۰ ردپای استقراض دولت در کاهش سود بین بانکی بازاریان متخلف گنبدکاووس حدود ۳۰ میلیارد ریال تعزیر شدند نرخ تورم آذرماه ۱۸ درصد شد/ تورم نقطه‌ای ۳۷.۴ درصد رزمایش مقابله با احتمال «حمله‌ی بیولوژیکی» نقدی بر لایحه قانون بانکداری توزیع برنج تنظیم بازاری در آمل متن کامل دعای عالیه المضامین به همراه معنی همه آنچه می‌خواهید درباره زکات فطره بدانید وصل شدن گاز جایگاه‌های سی ان جی در مازندران استفاده از فین‌تک‌ها برای ساختارسازی نظارتی بیمه‌ها ویژگی‌ برنامه اصلاحی بانک مرکزی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران کارمزد شالیکوبی‌های مازندران کلافی سردرگم برای کشاورزان اطلاعیه شماره یک روابط عمومی بانک مرکزی در مورد رمز پویا تاکید فرماندار انزلی بر لزوم کنترل اجاره بهای مسکن گلستان مهیای کشت ۳۰ هزار هکتار پنبه است کی‌روش: دنبال شر نمی‌گردم!

کد شما در این بخش
0

صادرات ۷۰ میلیون تن کالا در نیمه نخست سال

  • کد خبر : 31334
  • 23 مهر 1398 - 0:00
صادرات ۷۰ میلیون تن کالا در نیمه نخست سال

رییس کل گمرک ایران گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۷۰‌ میلیون تُن کالا به کشورهای مختلف صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۲۲ درصد رشد داشته است.

مهدی میراشرفی با اشاره به انجام تشریفات خروج موقت خودروها از کشور از یک ماه قبل اظهار داشت: از هموطنان درخواست داریم کسانی که برگه خروج موقت سواری از گمرک را دارند اگر کشور عراق به دلیل ترافیک از ورود خودرو آنها ممانعت می کند اصلا اصرار به ورود نداشته باشند، چون این‌ ممانعت عمدتا برای مدیریت جمعیت است.

میراشرفی اضافه کرد: در خصوص ورود و خروج ارز و سایر کالاهای ممنوعه اطلاع رسانی شده و زائران حسینی بدون گزارش مشکلات در حال خروج هستند. در ۶ ماهه نخست امسال ۷۰‌ میلیون تُن کالا به کشورهای مختلف صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۲۲ درصد رشد داشته است.

رییس کل گمرک ایران افزود: بدخواهان این کشور فکر می کردند با تحریم های ظالمانه می توانند این کشور را محدود کنند، هر چند تروریسم اقتصادی آمریکا شاید آسیبی به بخشی هایی از اقتصاد وارد کنند ولی این کشور آنقدر بضاعت دارد که رشد ۲۲ درصدی صادرات نسبت به سال گذشته را رقم بزند.

میراشرفی با اشاره به ارزش ۲۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلاری صادرات غیرنفتی گفت: همچنین ۱۶ میلیون تُن واردات کالا به ارزش ۲۱.۳ میلیارد دلار داشتیم. وی خبر داد: از ۱۶ میلیون تُن کالای وارداتی ۱۰ میلیون تُن کالای اساسی و همچنین ۶ میلیون تُن نیز مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید بوده است؛ خوشبختانه واردات کشور به سمت کالاهای اساسی، ضروری، مواداولیه و ماشین آلات خط تولید حرکت می کند.

میراشرفی در پایان عنوان کرد: معمولا بعد از ایام اربعین راهپیمایی ۲۸ صفر را داریم که شاید حجم آن به اندازه فعلی نباشد، اما گاهی مواقع در چهار مرز با برخی محدودیت ها از نظر سرویس تجاری روبرو هستیم ‌و پس از این دو راهپیمایی به روال عادی صادرات و واردات باز می گردیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31334
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.