تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو امروز۲۳ آبان/ پراید ۳۸ میلیون تومانی خسارت بیش از ۲۰ میلیارد تومانی سیل به شرق مازندران اعلام مشوق‌های دولت برای واگذاری سهام به بخش خصوصی واقعی ماموریت بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز دارو انتشار برنامه هشتمین همایش بانکداری الکترونیک جزییات۶ اولویت مالیاتی در سال۹۷/ ۴چالش بزرگ مالیات ستانی در ایران حذف ارز ترجیحی به مصوبه مجلس نیاز ندارد الزامات رقابت‌ با استانداردهای روز دنیا در حوزه زیرساخت‌‌های بندری ساخت مسکن ارزان برای مردم/ اقتصاد در بن بست چاپ پول نبود منابع مالی مشکل اصلی خط ریلی رشت-آستارا ارزش دلار در برابر ارزهای اصلی جهان رکورد زد سرگردانی ۵ ماهه بازنشستگان اتصال ۲۱ روستای شهرستان بهشهر به شبکه ملی اطلاعات مدیر عامل بیمه البرز: تورم گریبان بیمه‌ را هم گرفت بانک آینده آخرین فرصت بخشودگی جرائم مشتریان خود را اعلام کرد همه ایرادهای حقوقی پروژه پتروشیمی میانکاله معاون استاندار گیلان: موانع پیش روی تولید برداشته شود ماجرای اصلاح حقوق؛ از جایگزین یک میلیونی تا افزایش امتیاز به ۱۰۰ درصد درس هایی از زندگی پیامبر (ص)، امام حسن (ع)و امام رضا (ع) سقوط جمعی مردم به زیر خط فقر دستورالعمل «قطع مقرری بیمه بیکاری به بهانه تأخیر» باطل شد کارنامه بازار مسکن در تیرماه رفع محرومیت‌ مراوه‌تپه با اجرای ۳۸۶ پروژه عمرانی و اقتصادی

کد شما در این بخش
♥0

طرح انتقال آب به بابلسر و فریدونکنار در نقطه پایان

  • کد خبر : 91718
  • 08 مرداد 1404 - 14:53
طرح انتقال آب به بابلسر و فریدونکنار در نقطه پایان

عملیات رینگ‌گذاری و اتصال خط انتقال سد البرز به زون غربی بابلسر با هدف پایداری آب شرب بیش از ۱۰ هزار خانوار در بابلسر و فریدونکنار در حال انجام است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران روز چهارشنبه در حاشیه نشست مدیریت بحران استانداری مازندران در ساری از اجرای عملیات اتصال خط انتقال ۱۱۰۰ میلی‌متری سد آیت‌الله صالحی مازندرانی (سد البرز) به خط زون غربی بابلسر خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش دبی و پایداری آب شرب ۱۰ هزار خانوار شهری و ساکنان چهار روستای سادات‌محله، رودبست، اوجاک‌سر و بخشی از اسلام‌آباد در بابلسر و همچنین شماری از مشترکین شهر فریدونکنار در حال انجام است.

بهزاد برارزاده افزود: شب گذشته، گروه ۱۵ نفره فنی با تجهیزات کامل بخشی از عملیات رینگ را اجرا کردند و این فرآیند در شب‌های آتی نیز ادامه دارد.

او با تأکید بر حفظ آسایش مشترکین، گفت: عملیات اجرایی عمدتاً در طول شب انجام می‌شود تا کمترین اختلال در روند مصرف آب به وجود آید.

به گزارش ایرنا، طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران یکی از طرح‌های مهم تأمین آب آشامیدنی استان است که پس از سال‌ها فعالیت، اکنون بخش مهمی از آن به بهره‌برداری رسیده و نیمی از آخرین قطعه آن نیز اجرا شده است.

گام نخست این طرح با آبرسانی به شهر بابل و برخی روستاهای اطراف اجرا شده بود و شهریور ۱۴۰۱ نیز با اجرای خط ۲۰ کیلومتری انتقال آب از بابل به بابلسر، شبکه آبرسانی این شهر ساحلی سامانه آبرسانی شهرهای گروه الف متصل شد و آب سد البرز پس از تصفیه و طی کردن مسیری ۷۰ کیلومتری به بابلسر رسید.

آخرین قطعه این طرح مهم آبرسانی مازندران، اجرای خط انتقال از بابلسر به فریدونکنار است که کلنگ عملیات اجرایی آن در مرداد ۱۴۰۰ به زمین زده شد. این خط انتقال که اجرای آن طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران را تکمیل می‌کند شامل ۴ کیلومتر لوله‌گذاری با ۲ خط موازی به قطرهای ۶۰۰ و ۹۰۰ میلیمتر، ۱۶ کیلومتر لوله‌گذاری با قطر ۶۰۰ میلیمتر، ساخت یک مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ در مسیر خط انتقال و اجرای نقاط انفصال و یک پل فلزی روی رودخانه بابلرود است که طی یک سال اخیر با افزایش روند تزریق اعتبارات به پیشرفت فیزیکی ۵۱ درصدی رسیده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91718
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.