تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

DNA تروریست‌ها و تحریف‌کنندگان یکی است؟! قیمت سکه ۴۰۰ هزار تومان حباب دارد نقشه پلید زن و شوهر برای رییس دلار وارد کانال ۲۴ هزار تومان شد ۵۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده است کلثوم قاتل از نظر روانی سالم بود؟ ۷۵ قلم کالای جدید مشمول دریافت ارز دولتی شدند + فهرست فال روزانه سه شنبه 4 دی ماه 97 توقیف ۲۱ دستگاه کامیون حامل مرغ فاقد مجوز در رودبار موافقت سازمان بنادر با بهره برداری از ۲ سازه دریایی در مازندران جزئیات تخصیص بیمه بیکاری به عوامل فرهنگ و هنر و رسانه همه ماجراهای حذف صفر از پول ملی جلسه غیرعلنی مجلس با سیف برای بررسی مشکلات مؤسسات مالی و اعتباری اوقاف زمینه‌ساز فعالیت‌های خیریه است ورود پلیس آمریکا به سفارت ونزوئلا انتصاب سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران خلط مبحث در موضوع جریمه مضاعف شرایط زلزله زدگان رامیان در زمستان رفع موانع بهبود فضای کسب و کار در بلندمدت تصویب پرداخت بسته حمایتی ویژه ماه رمضان به ۶۰ میلیون نفر تصفیه خانه فاضلاب گلوگاه با ظرفیت6900متر مکعب در شبانه روز طراحی شد تخریب یک کوره ذغال غیرمجاز در منطقه خلیل شهر تکلیف سهام عدالت افراد فوتی چه می شود؟

کد شما در این بخش
♥1

بیش از ۵۸ میلیون نفر شب گردشگر در مازندران اقامت کردند

  • کد خبر : 66666
  • 22 شهریور 1401 - 9:31
بیش از ۵۸ میلیون نفر شب گردشگر در مازندران اقامت کردند

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت : ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر شب گردشگر از اول خرداد تا ۲۲ شهریو ماه امسال در اقامتگاه‌های رسمی مازندران اقامت کردند.

علی رجبی وندچالی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ورود این تعداد گردشگر تابستانی به مازندران را « رکوردشکنی » نسبت به دوره مشابه سال گذشته توصیف کرد و افزود : از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ماه سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی تنها حدود ۳.۵ میلیون نفرشب گردشگر در مازندران اقامت رسمی داشتند.

وی با توضیح این نکته که مقصد بیش از ۹۵ درصد از گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به مازندران سفر می‌کنند، سیاحت در سواحل مازندرانی خزر است ، گفت : با برنامه‌ریزی و تلاش‌های انجام شده در ماه‌های گذشته ۹۸۰ نفر از هموطنانی که در دریا در حال غرق شدن و جان باختن بودند، باتلاش ناجیان غریق نجات یافتند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با بیان این که موج ورود گردشگران به مقصد دریای مازندرانی خزر همچنان ادامه دارد ، افزود : با هدف افزایش امنیت و آرامش هموطنان در سواحل ، طرح ساماندهی سواحل که همه‌ ساله در پایان شهریور ماه به پایان می‌رسید ، امسال تا هفته اول مهر ماه ادامه دارد.

رجبی با اشاره به طرح آزادسازی سواحل دریای خزر با دستور رئیس جمهور، گفت : با وجود این که با اجرای این طرح نقاط خطرپذیر دریای مازندران از ۳۷۰ نقطه به ۴۲۰ نقطه افزایش یافت و دسترسی گردشگران به دریا افزایش یافت ، اما عملکرد ناجیان غریق برای کنترل امنیت و آسایش سواحل استان ارزنده است.

به گزارش ایرنا ، مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستان‌های محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخص‌ترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=66666
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.