تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

کارکنان بانک‌ها تخلف مالیاتی را گزارش نکنند مباشر جرم هستند انحراف آشکار قیمت طلا و سکه امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۲ / طلا کاهشی و سکه افزایشی شد دولت‌آبادی: بانک تجارت مشکلات را پشت سر می‌گذارد+عکس تلازم عدالت اقتصادی با ضرورت‌های دینی در دولت وفاق ملی اصل است کاهش قیمت خودروهای داخلی +جدول آغاز ثبت نام نهضت ملی مسکن درمازندران قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱ ظرفیت مطلوب لایروبی در بنادر شمالی جولان لیست های بی نام ونشان نماینده آستارا: رفع مشکلات بارانداز راه‌آهن در سطح ملی پیگیری می‌شود استاندار: ۶۰ درصد قشر بیکار مازندران تحصیل کرده هستند زمان فروش بخشی از سهام عدالت مشخص شد بازدیدمدیرعامل بانک ملت از منطقه معدنی و‌ صنعتی گل گهر رئیس قوه قضائیه: دادستان باید مانند پدری مهربان باشد ابلاغ اقدامات پیش از وقوع سیلاب احتمالی به استان‌ها ۸۲ درصد از عرصه‌های منابع طبیعی مازندران تثبیت شد افزایش صادرات شاه کلید توسعه /استفاده از ظرفیت های تجاری استانهای مرزی ساخت «پل طبیعت» بر روی رودخانه چشمه‌کیله بررسی تعاملات بین قرار گاه خاتم الانبیا با وزارت نفت در کمیسیون انرژی عملکرد بانک های گیلان در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ راضی کننده نیست تغییرات قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در آبان ماه تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به ۱۰.۲ درصد رسید

کد شما در این بخش
♥1

عروس و داماد جوان نیشابوری را ربودند

  • کد خبر : 2652
  • 14 آذر 1396 - 20:05

با دستگیری ۳عامل آدم ربایی زن و شوهر جوان در شهرستان نیشابور، سرکرده باند گروگان خود را در میدان آزادی تهران رها کرد و متواری شد.

ساعت ۲۴ روز بیست و هفتم مهرماه امسال سه مرد و یک زن وارد خانه مسکونی در محدوده خیابان امیرکبیر نیشابور شدند. آنها پس از بستن دست و پا و دهان زوج جوان با تهدید چاقو طلاهای زن را به زور گرفتند و سپس ۲ گروگان  خود را به منزلی دیگر انتقال دادند. اما زن جوان توانست در فرصتی مناسب از پنجره خانه خود را به بیرون بیندازد و فرار  کند. زن جوان موضوع را به پلیس  ۱۱۰ اطلاع داد.

شناسایی و دستگیری ۳ آدم ربا

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی در این باره گفت: با گزارش موضوع آدم ربایی به فوریت های پلیسی ۱۱۰ ماموران کلانتری ۱۳ نیشابور بلافاصله در محل حاضر شدند. سرتیپ قادر کریمی افزود: دستورات لازم برای پی گیری سریع پرونده صادر و کارآگاهان پلیس آگاهی با هدایت دادستان شهرستان و به فرماندهی سرهنگ حسین بیات مختاری وارد عمل شدند.

وی خاطر نشان کرد: کارآگاهان با تحقیقات علمی وتخصصی سه تن از متهمان پرونده که ۲ تن از آنان زن و شوهر بودند را شناسایی و دراقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

سرتیپ کریمی گفت: اما سرکرده باند که از مجرمان سابقه دار و تحت تعقیب به خاطر کلاهبرداری های متعدد در استان های تهران، خراسان رضوی، یزد و دیگر مناطق کشور قرار داشت با خودروی پرادوی خود گروگان ۲۵ ساله را با خود برده بود.

وی گفت: در حالی که ردزنی های گسترده پلیسی حاکی از آن بود که متهم گروگان خود را به شمال و شهر چالوس انتقال داده است سرکرده باند که احساس خطر می کرد به تهران گریخته و گروگان خود را در میدان آزادی  پایتخت رها می کند و متواری می شود. جستجوهای گسترده برای دستگیری این متهم ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=2652
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.