تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

نقدینگی سرگردان باید به بورس برود/ تمایل مردم به سرمایه‌گذاری تولید ۱۹۷۰ تن گوشت مرغ در بابل مسئولان به راههای روستایی توجه کنند رزمایش مقابله با احتمال «حمله‌ی بیولوژیکی» پیش‌بینی تداوم کاهش نرخ تورم در سال ۱۴۰۱؟ علل ریزش مو دست مردم زیر سنگ تورم کالاهای مشمول عوارض پسماند مخرب محیط زیست اعلام شد غفوری: برای ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» تصمیم قطعی نگرفته‌ایم گیلان نایب قهرمان مسابقات تکواندو شد وضعیت سبد سهام عدالت در ۳۰ مهر چاله نقدینگی پیش پای دولت امروز ماشین را چند می خری؟ ماشین تولید زیان بانک ملی باید متوقف شود خبرهای خوشی در زمینه پیشرفت ناوبری هوایی کشور در راه است شوراهایی برای دریافت حق الجلسه! ثبت سفارش فروش سهام عدالت از فردا شروع می‌ شود هشدار آبگرفتگی در مازندران پرداخت ۲۰۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی /بیکاری ۸درصدی در گلستان تامین منابع پایدار آب در روستاهای گیلان ضروری است ارائه کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت از امروز اوراق گواهی ارزی چیست؟ ۱۴۵ هزار میلیارد تومان ارزش واگذاری اصل «۴۴»

کد شما در این بخش
1

فرصت های سرمایه گذاری در گیلان باید با رویکرد ملی دنبال شود

  • کد خبر : 39660
  • 03 شهریور 1399 - 23:14

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : فرصت های سرمایه گذاری در این استان به دلیل تاثیر آن در اقتصاد کشور باید با رویکرد و نگاه ملی دنبال شود.

یونس رنجکش عصر دوشنبه در جلسه کمیته فنی بررسی طرح ایجاد اسکله و بندر خصوصی در گیلان افزود : باید با نگاه هم افزایی و توجه به اثرات ملی  سرمایه گذاری در استان زمینه های جذب سرمایه گذاران را فراهم کنیم.
وی تاکید کرد : سرمایه گذاران بسیاری با توجه به موقعیت های خاص گیلان تمایل به سرمایه گذاری در این استان دارند که گاهی به دلیل نگاه های بخشی از سوی دستگاههای اجرایی موانعی در مسیرشان ایجاد و موجب دلسردی متقاضیان و یا طولانی شدن اجرای پروژه ها می شود.
وی گفت : فرصت های سرمایه گذاری در گیلان ضمن توجیه پذیر بودن و جذاب بودن برای سرمایه گذاران، دارای ابعاد اثربخشی در سطوح ملی است که نباید در چهارچوب و یا برخوردهای سلیقه ای با رویکردهای محلی و بخشی نگری های سازمانی قرار گیرد.
به گفته وی،  یکی از زمینه ها و فرصت های جدیدی که در گیلان با تاکید دولت و پیگیری های استانداری دنبال می شود، توسعه زراعت چوب و تامین چوب مورد نیاز صنایع وابسته سلولزی است که بخشی از این نیازها باید از طریق واردات تامین شود.
وی ادامه داد : تشویق سرمایه گذاران برای استفاده از ظرفیت های بندری گیلان در واردات چوب با توجه به الزامات مربوط به واردات چوب با پوست و همچنین در صورت نیاز ایجاد اسکله های اختصاصی می تواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد.
رنجکش، تامین نیاز صنایع و اشتغالزایی و گردش بالای مالی در کنار تولید ارزش افزوده و تکمیل زنجیره ارزش در صنایع سلولزی را از مهمترین دستاوردهای استفاده از این فرصت در گیلان در کنار حفظ و صیانت از منابع طبیعی و جنگلی های استان عنوان کرد.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان خاطر نشان کرد : باید تلاش کنیم تا از همه ظرفیت ها در راستای توسعه استان و با توجه به قابلیت هایی که در گیلان وجود دارد، استفاده کنیم.
گیلان بواسطه برخورداری از مرز دریایی و خشکی، زیرساخت های ریلی، جاده ای، دریایی و هوایی و موقعیت آب و هوایی دارای فرصت های بسیار در سرمایه گذاری است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39660
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.