تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

چالش‌های بزرگ روی میز تیم اقتصادی دولت باورپذیری آخرت را در خود تقویت کنیم علاقمندی بلاروس به استفاده از ظرفیت‌های بندر امیر آباد واردات ۱۷.۵ میلیون تن کالای اساسی طی ۹ ماه سرمتجاوز را برید گلستان محدودیتی برای ارتباط تجاری با کشورهای حاشیه دریای خزر ندارد گرانی بازار شب عید ربطی به تحریم‌ها ندارد/ مردم سفر نوروزی نروند بازار را دولت اداره می‌کند یا برجام و فضای مجازی؟! ریرش قیمت دلار؟ از تروریستی خواندن سپاه تا خسارات سیل ۱۴هزار و ۱۸۷ نفر داوطلب عضویت در شورای اسلامی روستایی گیلان شدند جواب منفی ایران برای مذاکره و رعایت حقوق عمومی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۹ آبان نرخ خرید تضمینی چای افزایش یافت وام ساخت مسکن ۴۵۰ میلیون تومان شد فهرست دریافت‌کنندگان ارز نیمایی و دولتی به‌روزرسانی شد تداوم استقبال خانه‌اولی‌ها از صندوق پس انداز مسکن یکم باتلاق سخت رکود تورمی خرید تضمینی گندم به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسید چالشی به نام مجری های سیما فرد بازداشت شده مدیر یکی از واحدهای گمرک انزلی است نصف ایران در فقر مسکن

کد شما در این بخش
♥1

مالیات ۹۰ درصد از مودیان مالیاتی در سال ۹۷ تغییر نمی‌کند

  • کد خبر : 23861
  • 08 خرداد 1398 - 22:41
مالیات ۹۰ درصد از مودیان مالیاتی در سال ۹۷ تغییر نمی‌کند

رییس اتاق اصناف ایران گفت: بیش از ۹۰ درصد از مودیان مالیاتی در سال ۹۷ هیچگونه افزایشی را نسبت به سال ۹۶ در حوزه مالیات تجربه نخواهند کرد.

سعید ممبینی با اشاره به اقدامات اتاق اصناف ایران در حوزه مالیاتی مودیان صنفی، اظهار کرد: براساس آخرین توافقاتی که در پی جلسه مشترک با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور به دست آمد، استفاده از ظرفیت‌ها و اختیارات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم است. بر این اساس بیش از ۹۰ درصد از مودیان مالیاتی در سال ۹۷ هیچ‌گونه افزایشی را نسبت به سال ۹۶ در حوزه مالیات تجربه نخواهند کرد.

وی افزود: این به شرطی که است وفق تبصره مذکور مجموع فروش کالا و خدمات این مودیان حداکثر ۳۰ برابر معافیت ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم (یعنی رقمی برابر با ۸.۲۸۰.۰۰۰.۰۰۰ رالک) باشد. بر این اساس حدود ۳ درصد از مودیان صنفی که مالیات محاسبه شده سال ۱۳۹۶ آن‌ها مبلغی بین ۵.۲ میلیون تومان تا ۵ میلیون تومان است، حداکثر ۵ درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش مالیات را پرداخت خواهند کرد.

ممبینی به وضعیت گروه سوم مودیان صنفی اشاره کرده و گفت: چیزی در حدود ۲ درصد مودیان مالیاتی صنفی هم هستند که در سال ۱۳۹۶ مالیاتی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان پرداخت کرده‌اند. این گروه هم حداکثر مشمول ۹ درصد افزایش مالیات در سال ۱۳۹۷ خواهند شد.

بنا به گفته وی، جلساتی با هدف کاهش فشار بر روی واحدهای صنفی در سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی میان اتاق اصناف ایران و سازمان امور مالیاتی برگزار شده است.

وی عدم افزایش نرخ مالیات بیش از ۹۰ درصد از مودیان مالیاتی صنفی را یکی از دستاوردهای جلسات اتاق اصناف ایران و سازمان امور مالیاتی دانست.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=23861
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.