تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

عکس سالگرد ازدواج وزیر افتتاح همزمان ۳۴ پروژه کشوری از طریق ویدئوکنفرانس در انزلی سکه از مرز ۲۰ میلیون تومان هم عبور کرد داستان خطرناکِ جاده‌های شمال پایانی ندارد! کمیته بال (بازل) و وظایف آن ایجاد ۱۴۰۰ شغل در مازندران با تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور ۷۰ درصد کارشناسان اعتقاد به رشد بورس با شیب ملایم دارند ۱۶۲ درگاه پرداخت الکترونیک متخلف دیگر مسدود شدند روحانی امروز در سفری 2 روزه به گلستان می آید کاهش ۱۰ درصدی شعب بانک‌های ادغامی تا پایان سال طرح انتقال آب به بابلسر و فریدونکنار در نقطه پایان اعاده به وضع سابق بیش از ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی کلاردشت سالانه ۲۸ هزار واحد مسکونی در گیلان ساخته خواهد شد حمل‌ونقل دریایی امن‌ترین و به‌صرفه‌ترین راه صادرات مرکبات مازندران ترخیص بیش از ۲۴۰ هزار سرم از گمرکات کشور تعمیر پره‌های آسیب دیده توربین واحد یک بخار در ۶ روز سهم هر یارانه‌بگیر از ۴.۶ میلیون تومان گذشت افزایش ۳۷ هزار تومانی قیمت سکه+جدول احمدی نژاد در کلیسا قیمت سکه در بیستمین روز شهریور گزارش وزارت اقتصاد از وضعیت ۵بازار/نرخ بازدهی اسناد خزانه افت کرد توهین خانم بازیگر به زنان محجبه ثبت‌نام ۸۸۶ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن

کد شما در این بخش
0

مانور بزرگ پدافند غیرعامل در بندرامیرآباد برگزار شد

  • کد خبر : 32046
  • 14 آبان 1398 - 23:51

همزمان با آخرین روز هفته پدافند غیرعامل مانور گسترده هوایی ، زمینی ، دریایی و سایبری با همکاری نیروهای نظامی ، انتظامی و ناحیه سپاه مقاومت شهرستان بهشهر در بندرامیرآباد برگزار شد.

روابط عمومی بندرامیرآباد ؛ صبح امروز (۱۴ آبان ماه ۹۸) مانور پدافند غیر عامل با هدف مقابله با حملات و تهدیدات آفندی دشمن منطبق با به روزترین روش های پدافندی با حضور مسئولین بندرامیرآباد ، نیروهای نظامی ، بسیج ادارات و کارگروه دفاعی – امنیتی پدافندغیرعامل در مناطق عملیاتی منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد اجرا شد.

بنابراین گزارش ، در پی حمله هوایی به یکی از اسکله ها و مرکز کنترل ترافیک بندرامیرآباد ، به سرعت جلسه ستاد مدیریت بحران به ریاست سیاوش رضوانی مدیر و با جانشینی حبیب اله طالبی معاون دریایی بندرامیرآباد تشکیل و دستور تخلیه ساختمان معاونت دریایی و بسیج تمامی امکانات بندر جهت امداد رسانی به مجروحین احتمالی حادثه و مقابله با آن صادر شد.

این حملات که به صورت گسترده از سوی دشمن فرضی طراحی شده بود بار دیگر خبر کشف بمب در یکی از کشتی های مستقر در اسکله های بندرامیرآباد ،  ستاد مدیریت بحران را وارد مرحله جدیدی از تصمیم گیری می کند که با درخواست از نیروهای نظامی ، تیم چک و خنثی وارد عمل می شود.

در ادامه این مانور ، عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندرامیرآباد هدف دشمن فرضی قرار می گیرد و با حملات سایبری به سیستم  نرم افزاری تخلیه و بارگیری ، اختلال جدی را در این بخش برای مشتریان بندر به وجود می آورد که با هوشمندی متخصصان و کارشناسان سایبری  اداره فاوا بندرامیرآباد ، اوضاع به حالت مطلوب بر می گردد.

بر اساس این گزارش آخرین حربه دشمن فرضی جهت اختلال و متوقف کردن عملیات اقتصادی در بندرامیرآباد ، اقدام به عملیات بیوتروریستی در یکی از انبارهای این بندر کرده که این حمله که با هدف آلوده کردن کالاها به مواد سمی بوده نیز با تصمیم های به موقع تیم مدیریت بحران خنثی شد.

در پایان این مانور چند وجهی و بزرگ دریایی ، زمینی ، هوایی و سایبری ، سیاوش رضوانی مسئول تیم مدیریت بحران  ضمن اعلام برگزاری موفق این مانور ، از تمامی واحدها اعم از معاونت های دریایی ، بندری ، برنامه ریزی و توسعه منابع ، فنی و مهندسی ، اداره حراست ، روابط عمومی ، یگان حفاظت و سایر دست اندرکاران برگزاری این مانور قدردانی کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32046
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.