تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

۶۸۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای مسکن سیل‌زگان گلستان پرداخت شد بورس ۳ هزار و ۷۷۱ واحد رشد کرد فال روزانه شنبه 24 آذر 1397 کمیسیون تلفیق مجلس در ۷۲ ساعت آینده بودجه ۹۷ را دوباره بررسی کند حساب اجاره‌ای ارزدیجیتال چیست و چرا جرم است؟ فهرست کالاهای قابل عرضه در فروشگاه‌های مستقر در مبادی گمرکی دستگیری کلاهبرداران فراری سامانه ثنا در مازندران آزادسازی اراضی کشاورزی در عباس آباد نگاه متفاوت بازار سرمایه به حوزه مسکن/ موج جدید افزایش تولید خودرو از ۲ هفته آینده حمایت اوقاف مازندران از ۳۲ شرکت دانش‌بنیان در موقوفه آمل/ ورود اوقاف به طرح‌های نوآور تائید نهایی ۱۰ هزار متقاضی در طرح ملی مسکن ۱۰۰ هزار حلقه لاستیک از گمرکات کشور ترخیص می‌شود ماراتن بلندمرتبه‌سازی و روستافروشی در مازندران ۳۰ درصد سهام عدالت ۶۰۰ هزار نفر فروخته شد انهدام باند ۳۴۰ میلیارد ریالی قمار و شرط‌بندی در مازندران مطالبات سال ۹۹ موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در گیلان تسویه شد الزامات سیاست پولی در سال ۱۳۹۸ استاندار مازندران خواستار ارائه طرح‌های کاربردی ساخت مسکن شد فاصله ایران تا بریکس فرصت چهارساله مردم برای دریافت سند رسمی املاک قولنامه‌ای حشمت‌الله نظری مدیرعامل موسسه اعتباری نور شد بیش از ۴ هکتار از میانکاله در آتش سوخت تفاوت های ایران و ژاپن

کد شما در این بخش
0

مسوولان در برخورد با زمین‌خواران چشم‌پوشی نکنند

  • کد خبر : 33379
  • 01 دی 1398 - 23:43

رییس کل دادگستری استان مازندران از مسوولان خواست در برخورد با زمین‌خواران مسامحه نکنند تا به این شیوه بتوان بحران زمین‌خواری را در این استان ریشه‌کن کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری روز یک شنبه در آیین معرفی رییس دادگستری و دادستان شهرستان قائمشهر ، با اشاره به اینکه برخورد با زمین خواری نیازمند یک حس مسوولیت در همگان است، گفت : این حس مسوولیت می تواند از مسوولان آغاز و به جامعه رسوخ پیدا کند .

رییس کل دادگستری مازندران تاکید کرد : تجاوز به عرصه های دولتی منابع طبیعی از جمله دریا و جنگل تخلف محسوب می شود و باید از ان ها حفاظت کرد و تعدی بی رحمانه به این عرصه ها را جدی بگیریم .

اکبری از دستگاه های مسوول از جمله محیط زیست ، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی خواست در حوزه فعالیت خود در این خصوص پای کار باشند .

وی پیشگیری از جرم و جنایت را مسوولیت فقط دستگاه قضائی ندانست و ادامه داد : در موضوع پیشگیری از این جرایم یک مسئولیت فرا قوه ایی وجود دارد تا بتوانیم در این مقوله موفق باشیم .

رییس کل دادگستری مازندران همچنین به تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و گفت : از همه دستگاه های اجرایی می خواهم تا تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کاریشان قرار دهند تا بتوانیم موجب رضایت مندی شهروندان را جلب کنیم .

اکبری  اطاله دادرسی را به عنوان یکی از گلایه های مردم در محاکم قضائی اشاره کرد و افزود : تلاش هایی برای تسریع در این امور انجام شد ، اما این میزان کافی نبوده است .

وی بیان کرد : کاهش زمان دادرسی به پرونده ها باعث کم شدن تعداد موجودی پرونده ها در شعب و همچنین افزایش میزان رسیدگی آن ها می شود .

در این مراسم روح الله باقری رییس اسبق دادگستری شهرستان قائمشهر به عنوان رییس دادگاه عمومی شهرستان ساری معرفی و رحیم فولادی سوادکوهی به عنوان رییس دادگستری شهرستان قائمشهر معرفی شد .

علی صداقت به عنوان دادستان جدید شهرستان قائمشهر معرفی شد .

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33379
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.