تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

شفافیت؛ هسته اصلی هدف‌گذاری تورمی اس ام اس های تبریک روز زن سهمیه کدام کارت‌های سوخت باطل می‌شود؟ اتفاق بدی به نام کارت بازرگانی یکبار مصرف درآمدزایی با تصویر برهنه بیماران بازی جنجالی اینتر آب گیلان کیفیت مطلوبی دارد عمر زباله‌گردی در گرگان به سر می‌آید؟ دردسر دامهای گرسنه کدام کارگران کمترین دستمزد روزانه را می‌گیرند؟ مسابقه سوارکاری استقامت در رشت برگزار شد پینگ پنگ خودرویی با لفظ انفجار خط در آق قلا موافق نیستم تنبیه ۸۰ میلیون به جای چند نفر رانتخوار مستاجران عطای وام را به لقایش بخشیدند/ دولت ضامن منافع سپرده‌گذاران بانک‌های دولتی است ایران شاگرد پانزدهم کلاس اقتصاد جهان تا دیر نشده اخراجشان کنید! اعتبار 40میلیارد تومانی کمربندی جنوبی بابل سرپرست اداره‌کل گمرک آستارا معرفی شد معرفی ۳۰۰ واحد خبازی متخلف به تعزیرات حکومتی مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ آبان ۱۴۰۳ یارانه چه افرادی بیش از ۱۳۵ هزار تومان می شود رفع یکساله محدودیت‌های ناشی از چک برگشتی برای بنگاه‌های اقتصادی

کد شما در این بخش
0

مشکل تولیدکنندگان گیلانی پیگیری می شود

  • کد خبر : 9087
  • 14 آبان 1397 - 19:19

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندارگیلان گفت: رفع مشکلات و مسائل تولیدکنندگان در این استان با جدیت از سوی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گیلان دنبال می شود.

سید محمد احمدی در حاشیه جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گیلان در محل فرمانداری آستانه اشرفیه اظهار داشت : جلسات این کارگروه کاملا عملیاتی است و مدیران تلاش می کنند تا با دقت لازم مشکلات بخش تولید را بررسی و پیگیری کنند.
وی ضمن تاکید بر اهتمام بیشتر در جهت رفع مشکلات تولیدکنندگان در این استان افزود: به این منظور حدود اختیارات اعضای این کارگروه بایستی مورد توجه قرار بگیرد و بر اساس قانون مشکلات واحدهای تولیدی رفع شود.
وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات تولیدکنندگان اظهار داشت: تولیدکنندگان باید دورنمایی مناسب از فعالیت های خود داشته باشند و تناسب لازم را بین سرمایه آورده و تسهیلاتی مورد نیازشان ایجاد کنند تا خدای ناکرده مشکلی برای آنان در جهت پرداخت تسهیلات بانکی ایجاد نشود.
وی افزود: همه اعضای این کمیته و همچنین بانک های عامل برای یک هدف واحد که همان حمایت و توسعه بخش تولید است فعالیت دارند و در راه ارتقای نظام از هیچ کوششی کوتاهی نخواهند کرد.
احمدی در بخشی از سخنان خود نیز به ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استان گیلان از محل تسهیلات روستایی اشاره و تصریح کرد : این میزان تسهیلات از سوی ۴ بانک عامل در بین شهرستان های مختلف استان گیلان توزیع شده است.
وی با اشاره به عدم پرداخت بخشی از اعتبارات سهم این استان از سوی بانک های خصوصی در سال گذشته اظهار داشت: انتظار می رود بانک های خصوصی کارکردی مطابق قانون ارائه دهند.
وی در ادامه نیز با اشاره به اینکه بر اساس سیاست های جدید در استان ، جلسات کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید هفته ای دو بار با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی و روسای بانک ها در شهرستان های گیلان تشکیل می شود گفت: امروز نیز جلسه این کارگروه به میزبانی آستانه اشرفیه برگزار و در آن مشکلات و مسائل ۱۶ واحد بررسی شد.
وی در پایان نیز از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته از سوی فرمانداری شهرستان آستانه اشرفیه در جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی قدردانی کرد.
فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه نیز در این جلسه با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان نقشی موثر در ایجاد اشتغال دارد اظهار داشت: به این منظور رفع مشکلات تولیدکنندگان امری ضروری است.
رحیم حیدری در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۱۹ واحد صنعتی در شهرک های نقره ده ، پرکاپشت یاور زاده ، مجتمع کارگاهی این شهرستان افزود: از این تعداد ۸۴ واحد فعال و ۳۵ واحد دیگر نیمه فعال هستند.
وی با بیان اینکه طی سه سال اخیر هیچ واحد صنعتی در این شهرستان تعطیل نشده است ادامه داد: به منظور رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان ، جلسات کارگروه تسهیل موانع تولید این شهرستان بصورت هفتگی ( دو بار در هفته ) برگزار می شود ، ضمن آنکه بازدیدها و سرکشی های لازم نیز از این واحدها صورت می گیرد.
حیدری همچنین گفت: کمبود مواد اولیه ، حذف ماده ۸۰ بیمه تامین اجتماعی ، عدم بارگیری کامیونداران و افزایش نرخ باربری ها ، عدم اجرای بند (و) تبصره ۱۶ از سوی بانک های عامل ( موضوع بخشودگی جرائم) ، مشکلات مربوط به اداره امور مالیاتی ، آماده نبودن تصفیه خانه شهرک صنعتی نقره ده ، توقف پروژه تامین برق شهرک نقره ده ، معوقات بانکی ، مسدود شدن سایت واردات خودرو از عمده مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان به شمار می روند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در ادامه این جلسه نیز مدیران واحدهای تولیدی شهرستان آستانه اشرفیه به بیان مشکلات و خواسته های خود پرداختند.
شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر در شرق استان گیلان واقع شده است.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9087
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.