تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

۲ هزار میلیارد ریال سبد غذایی ماه رمضان مصوب شد توزیع آرد بر اساس نوع پخت نان در مازندران سود سهام عدالت امسال چه زمانی واریز می‌شود؟ بلاتکلیفی در واگذاری 94 بنگاه‌ دولتی جزئیات پرداخت یارانه جدید/ تضاد مدیریتی در حوزه حمل و نقل عکس جدید از فیلم «مردان سیاه‌پوش» ارزش صندوق‌های بازار سرمایه ۱۸۰ هزار میلیارد تومان شد صادرات ۲۲ قلم کالا ممنوع شد+سند مخابرات و مپنا علت واریز نکردن سود سهام عدالت را اعلام کردند تازه ترین آمار از میزان پرداخت وام کرونا پیش بینی برداشت ۷ هزار تن سویا از مزارع مازندران تعداد چک‌های برگشتی ۶ درصد کاهش یافت کرونا مانع ارایه خدمت بی منت به مراجعین در پزشکی قانونی نشد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران ۱بهمن ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ هزار سند مالکیت برای املاک وقفی کشور صادر شد برداشت از حساب‌های صادرکننده چک در صورت کسری واگذاری سهام دولت در قالب صندوق‌های بورسی خلاف قانون است چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در مازندران آماده می‌شوند مخالفت با تشکیل وزارت بازرگانی بالا گرفت + تصویر رییس سازمان امور مالیاتی کشور تعیین شد اسامی متهمان پرونده‌ دادگاه‌های ویژه اقتصادی اعلام شد ۱۵جلسه محرومیت فقط برای یک خطا! توزیع روزانه ۵۰۰ تن بذر گندم در گلستان

کد شما در این بخش
0

موقوفات سرمایه فرهنگی و اقتصادی هستند

  • کد خبر : 11390
  • 08 آذر 1397 - 23:57

معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: موقوفات علاوه بر اینکه سرمایه معنوی و فرهنگی به‌شمار می‌روند در عین حال سرمایه اقتصادی نیز هستند.

به گزارش  اقتصاد شمال به نقل روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، علی فتحی، معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه  مازندران، اظهار داشت : سرمایه‌گذاری در موقوفات یکی از مهم ترین راهکارها برای افزایش بهره وری موقوفه و اجرای بهتر نیت واقف به شمار می رود.

وی با بیان اینکه در مازندران موقوفاتی که قابل سرمایه‌گذاری هستند، پروژه های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی در آن اجرا می شود، افزود: این پروژه های عمرانی موقوفات در شهرهای بهشهر، ساری، آمل، بابل و تنکابن در حال اجراست.

معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران تصریح کرد: نگهداری از عین موقوفه یکی از مهم ترین مباحث در راستای حفظ عین ساختمان موقوفه است که در راستای ماندگاری و بهره وری بیشتر موقوفه اجرا می شود.

فتحی از بازسازی، نگهداری و تعمیر ۱۰ رقبه عرصه و اعیان وقف طی سال جاری در مازندران خبر داد و گفت: ۴ هزار متر مربع ساختمان موقوفه در مازندران توسط معاونت بهره وری اوقاف مازندران تعمیر شده است.

معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه موقوفات دارای درآمد برای تداوم درآمدزایی باید تعمیر و تجهیز شوند تا اجرای نیت واقف به‌درستی صورت گیرد، گفت: موقوفات علاوه بر اینکه سرمایه معنوی و فرهنگی به‌شمار می‌روند در عین حال یک سرمایه اقتصادی نیز هستند تا با دریافت عواید بتوان نسبت به اجرای نیت و کمک به نیازمندان هزینه کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=11390
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.