تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

دهه تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آغاز شد فرآیند اجرایی هفتمین دوره انتخابات شوراها در نوشهر آغاز شد ورزشکاران گیلانی در مسابقات دارت آنلاین کشور درخشیدند ماجرای فیش حقوقی دومِ نمایندگان مجلس آمادگی واحد‌های نیروگاه نکا قبل از پیک تابستان سازمان های مردم نهاد از حوزه مطالبه گری منطقی به حوزه اقدام وارد شوند ۴۱ پروژه آب و فاضلاب گیلان دهه فجر بهره برداری می شود توسعه بانکداری دیجیتال از اهداف مهم بانک ایران زمین در سال های آی صادرات سیب‌زمینی و پیاز ممنوع شد تکلیف بانک‌ها برای ایجاد سامانه الکترونیکی قراردادهای تسهیلات بودجه تخصیص یافته به وزارت صمت، ۱۱ هزار و ۵۲۹ میلیارد تومان نیم‌نگاهی به نقش‌آفرینی تعاونی‌های مازندران در اقتصاد ملی اعتراف به مافیای قاچاق طرح اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان اعلام وصول شد عرضه برنج تنظیم بازاری در مازندران؛ توزیع تا پایان دی‌ماه انجام می‌شود صفر تا صد اختصاص سهام عدالت به جاماندگان قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ برنامه ریزی سیستم بانکی برای تحقق رونق تولید باشد صید ۳۰۰ تن ماهی از دریای مازندران زن شرور دستگیر شد ثبت بیش از ۶۰۰ هزار حمله بدافزاری در سطح شبکه کشور صادرات یازده ماهه به ۳۸.۵ میلیارد دلار رسید خاندوزی اقتصاد ایران را از بحران خارج می کند؟

کد شما در این بخش
2

نازخاتون بهشهر جهانی شد

  • کد خبر : 73896
  • 12 اردیبهشت 1402 - 14:13
نازخاتون بهشهر جهانی شد

وب‌سایت اطلس جهانی غذا که غذا‌های محبوب ملل را معرفی می‌کند یک غذای مازندرانی را نیز در فهرست خود قرار داده است.

وب‌سایت TasteAtlas، مرجعی برای معرفی غذا‌های محلی کشور‌های مختلف است که در آن علاوه بر معرفی غذا‌های محبوب و خوشمزه جهان، دستور‌العمل پخت آن و نظرات کارشناسان غذا را گردآوری می‌کند.

 

این مرجع لیستی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی شامل ۱۱۳ غذا را در فهرست خود آورده است که استان گیلان با ۹ غذا از جمله میرزا قاسمی، واویشگا، زیتون پرورده، کته، اناربیج، کباب ترش، زیتون پرورده، کوکو سیب زمینی و خورشت چغرتمه بیشترین سهم را دارد.

 

از مازندران نیز نازخاتون به عنوان غذای خوشمزه این استان شمالی معرفی و خاستگاه آن نیز بهشهر اعلام شده است و کاربران جهانی وب‌سایت TasteAtlas به نازخاتون مازندرانی نمره ۳.۵ از ۵ را دادند.

 

این وبسایت در خصوص طعم ناز خاتون نوشت:

نازخاتون اگرچه غذای ساده‌ای است، اما طعم نهایی آن پیچیده است و طعم بادمجان دودی با طراوت سبزی و تند بودن آب آن، این چاشنی را فوق العاده می‌کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=73896
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.