تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

بی پولی شَکَره رشد بالغ بر ۹۰ میلیون متر مکعبی مصرف گاز نسبت به سال گذشته آقای سفیر دزد از آب در آمد مبادله ٩ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک در اسفندماه ۹۸ قیمت گل برای روز مادر افزایش نمی‌یابد خودداری از برداشت مرکبات هنگام بارندگی قتل در ماه عسل شرایط ورود و خروج خودرو اعزام مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی پایه خدمتی اسفند ماه ویدئوی آوای ایران منتشر شد نامزد کشی و ماجرای یک رابطه پنهانی عباسعلی: شرمنده کسانی شدم که ناراحت هستند/ ۱۱ ثانیه با فینال فاصله داشتم پیرمرد 60ساله شکارچی پسر بچه ها بود مرد جوان قربانی دسیسه شوم همسر دوم شد بُرد اقتصادی استقلال بازی با معیشت باج خواهی خبرنگار نماها کی‌روش چیزی عایدمان نکرد قیمت بلیت اتوبوس اربعین ۲۷ مرداد اعلام می‌شود پرداخت تسهیلات خرد در بانک ملی ایران تنها با یک ضامن معتبر رکورد تازه صادرات نفت ایران احتساب یکپارچه سوابق بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی ابلاغ شد رئیسی در دومین مناظره انتخاباتی: بیشترین اهانت را می‌کنند و می‌گویند آزادی نیست/ گشت ارشاد خواهیم داشت اما برای مدیران

کد شما در این بخش
0

نرخ بیکاری در گلستان تک رقمی است

  • کد خبر : 16119
  • 06 بهمن 1397 - 17:48
نرخ بیکاری در گلستان تک رقمی است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت که نرخ بیکاری در این استان یک میلیون و 869 هزار نفری امسال به طور میانگین به 9.8 درصد رسیده و تک رقمی شد.

به گزارش اقتصاد شمال،حسینقلی قوانلو روز شنبه در نشست با گروه خبری چله انقلاب اسلامی گلستان اظهار داشت: نرخ بیکاری سه سال قبل استان 13.4، 12.8 و 12.4 درصد بود.
وی گفت: رشد منابع بانکی و استفاده از آن در رونق تولید، افزایش صادرات غیر نفتی، افزایش سرمایه گذاری و ایجاد فرصت های شغلی از جمله طرح های اجرا شده اقتصادی با هدف کاهش نرخ بیکاری گلستان بود.
به گفته وی مهم ترین دغدغه رونق اقتصادی صنعت استان، مشکلات در بخش زیربنایی به ویژه تامین برق و آب است که با سفر اخیر رییس جمهوری به گلستان اجازه بهره برداری از آب دریای خزر و طرح تولید 500 مگاوات برق در نیروگاه یک هزار مگاواتی علی آباد داده شد که با اجرای این طرح ها مشکلات صنعت استان حل خواهد شد.
در استان گلستان توان تولید یک هزار مگاوات برق در نیروگاه علی آباد وجود دارد اما نیاز استان در زمان اوج مصرف ( فصل تابستان) به یک هزار و 400 مگاوات می رسد که اولین اولویت برای تامین برق مشترکان خانگی، قطع برق بخش صنعت است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: در استان 980 واحد صنعتی زیر پوشش این سازمان وجود دارد که اکنون حدود 18 درصد از این واحدها به دلیل مشکلات متعدد از جمله نبود نقدینگی کافی، تعطیل هستند.
قوانلو اضافه کرد: در سال 93،حدود 35 درصد از واحدهای صنعتی گلستان تعطیل بود که با حمایت های دولت در قالب پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید، 50 درصد این صنایع راکد دوباره به چرخه تولید بازگشت.
به گفته وی اکنون 25 تا 20 درصد واحدهای تولیدی زیر پوشش سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان با ظرفیت کامل ( سه نوبت) کار می کنند و بقیه به صورت تک و دو نوبته در حال فعالیت هستند
در استان گلستان 930 واحد صنعتی فعال بوده که 91 درصد آن در حوزه صنایع کوچک، 6 درصد در بخش صنایع متوسط و سه درصد صنایع بزرگ است.
منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16119
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.