تاریخ : یکشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 20 September , 2026

اخبار ویژه

پروژه های عمرانی و اقتصادی در مراوه تپه افتتاح شد پیام تسلیت دکتر روحانی به مناسبت ارتحال آیت‌الله مؤمن مهلت ارسال فرم‌های تقاضای تاسیس شرکت اعتبارسنجی تمدید شد چوب حراج ‌به خانه راوی زمین سوخته کمبود زمین در شهرک صنعتی آستارا ناگفته‌های بازار ارز اعلام حضور ۷۳ شرکت خارجی و داخلی در نمایشگاه کشاورزی گرگان جشنواره بین المللی زبان مادری در شهرستان ساری برگزار می‌شود دلار به مرز ۳۰ هزار تومان رسید ۱۰ فرمان تاریخی اتومبیل + تصاویر آغاز فعالیت شرکت تامین آتیه سرزمین ایرانیان کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی آخرین های باقری درمنی قبل از اعدام بازار در انتظار بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ ۶ طرح عمرانی و زیربنایی در بابل افتتاح شد رشد تراکنش‌ها در خرداد؛ سهم کارتخوان‌ها از تراکنش‌ها چند درصد است؟ آمادگی ۵۹ حوزه مازندران برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استعلام وضعیت چک‌های برگشتی صادرکننده از طریق پیامک قیمت خودرو در بازار آزاد در یکم شهریور ۱۴۰۱ متخلفان عرضه نهاد‌های دامی در مازندران به دام افتادند بودجه سال آینده ۱۹ آذر تقدیم مجلس می‌شود اردوی تیم ملی هندبال ساحلی در گیلان برپا شد قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۱۰ خرداد ماه

کد شما در این بخش
1

هزینه هر ثانیه تبلیغ در تلویزیون؛ ۱۹ میلیون تومان

  • کد خبر : 5920
  • 10 تیر 1397 - 11:10
هزینه هر ثانیه تبلیغ در تلویزیون؛ ۱۹ میلیون تومان

شنیده می شود بانک ها به عنوان مشتریان نقد و پروپا قرص تبلیغات تلویزیونی جام جهانی پای به عرصه گذاشته و با پرداخت رقم‌های سنگین، قصد تبلیغات برای برندهای خود راداشتند.

به‌گونه‌ای که حتی حاضر شده اند برای یک تبلیغ ۱۷ ثانیه در بین دو نیمه بازی های تیم ملی فوتبال کشورمان رقمی بالغ بر ۶۵۸ میلیون تومان را پرداخت کنند.بانک های خصوصی و دولتی از یک سو و برندهای معتبر و سرمایه دار داخلی نیز از سوی دیگر حاضر شده اند حتی برای تبلیغات پیش از مسابقات ایران برابر حریفان،رقمی بالغ بر ۳۳۹ میلیون تومان پرداخت کنند.

این اعداد و ارقام برای فینال جام جهانی فوتبال نیز به همین شکل و شمایل مطرح شده بنا به توییت فریدون رضوی، صدا و سیما در طول رقابت‌های جام‌جهانی،درآمدی میلیاردی از تبلیغاتی خواهد داشت که پیش از بازی ها یا بین دو نیمه پخش کرده است.

رضوی در توییت خود درباره تعرفه این تبلیغات نوشته است:«هزینه یک بار پخش آگهی ۱۷ ثانیه ای از تلویزیون در بازی های ایران و فینال جام جهانی، قبل از بازی، ۳۳۹ میلیون تومان و بین دونیمه۶۵۸ میلیون تومان است. بانک ها در صف اول سفارش، همان ها که می گویند اوضاع مالی شان خوب نیست!».

هر چند باوجودتلاشی که بانک ها در خصوص تبلیغ برندهای خود داشته اند جز تعدادی انگشت شمار، نامی از آن ها در میان نیست و تبلیغ برندهای دیگر از جمله … بیشتر به چشم می خورد.با این تفاصیل در یک حساب سرانگشتی،هزینه هر ثانیه تبلیغ قبل از بازی، حدود ۱۹میلیون تومان و بین دو نیمه،هر ثانیه تبلیغ حدود ۳۸ میلیون تومان است.

حالا شما حساب کنید که در طول ۶۴ بازی در رقابت‌های جام جهانی،حتی ۱۵ دقیقه تبلیغ برای قبل،بعد و بین دو نیمه،چه درآمدی را برای صداوسیما خواهد داشت.

منبع:قانون

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5920
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.