تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

ماجرای عجیب زن 32 ساله و تمام مردان خانواده دلار ۲۴ هزار و ۷۷۳ تومان است واریز معادل ریالی ۵۰ میلیون دلار به «صندوق تثبیت بازار سرمایه» امکان مشاهده تعداد سهام عدالت در «روش مدیریت غیرمستقیم» توليد بیش از يك ميليارد ساعت انرژی در نیروگاه نکا فواید خوردن سیب در زمان ناشتا استقرار سامانه پدافند هوایی آمریکا در عربستان قیمت سکه در مازندران چند؟ بدهی بانک‌ها ۱۳۲۰.۳ هزار میلیاردریال شد/ کدام بانک‌ها بدهکارترند؟ درمانی برای درد افت درآمدهای نفتی خروج اسکناس از چرخه خرید در دوران کرونا افزایش ۴۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیرآباد هفدهم ربیع الاول میلاد رسول نور قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران تاثیر بسته ارزی بر بازارهای مختلف چیست؟ لایحه تغییر واحد پول ایران از ریال به تومان و حذف چهار صفر تصویب شد اختصاص ۸.۳ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی صادرات ۳۵۶ محموله مرکبات و سبزیجات از میاندورود خانه تکانی در بیمه مرکزی ابلاغ جدید دولت به ۷ دستگاه درباره بسته حمایت غذایی دلیل سفر مجری مشهور بریتانیایی به ایران لو رفت قطع تمامی درگاه‌های الکترونیکی و کارت بانک‌های سپه و قوامین کاهش ۱۱ درصدی بدهی خارجی ایران

کد شما در این بخش
♥0

واردات برنج به ۷۸۶ هزار تن رسید

  • کد خبر : 56585
  • 21 آذر 1400 - 8:49
واردات برنج به ۷۸۶ هزار تن رسید

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: از ابتدای سال در مجموع ۷۸۶ هزار تن برنج وارد شده که یک سوم آن توسط بخش دولتی بوده است.

مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: بنابر آمار تا قبل از دوره ممنوعیت ۴۶۶ هزار تن و از ابتدای دوره ممنوعیت تا ۱۲ آذر حدود ۳۲۰ هزار تن برنج وارد شد. ۲۵۰ هزار تن از برنج وارداتی ایام ممنوعیت توسط بخش دولتی وارد شده است.

او ادامه داد: از ابتدای سال در مجموع ۷۸۶ هزار تن برنج وارد کشور شده که یک سوم توسط بخش دولتی و حدود ۴۷۰ تا ۴۸۰ هزار تن هم بخش خصوصی وارد کرده است.

کشاورز گفت: با رفع دوره ممنوعیت از ابتدای آذر تاکنون حدود یک میلیون تن برنج ثبت سفارش شده که در ۴ ماه پایانی سال به طور متوسط ماهیانه حداقل ۱۲۰ هزار تن برنج باید وارد شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ادامه داد: قیمت هر کیلو برنج پاکستانی در عمده فروشی ۲۵ هزار تومان است و قیمت هر کیلو برنج هندی برای مصرف کننده ۲۸ هزار تومان تمام می‌شود.

به گفته او، با افزایش قیمت جهانی برنج مقابله می‌کنیم تا تجار بتوانند برنج ارزان وارد کنند.

این مقام مسئول گفت: بنابر آمار انجمن تولیدکنندگان، بالای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج تولید شده است که در صورت صحت این آمار و عرضه کافی محصول نباید در بازار شاهد افزایش بی رویه قیمت باشیم.

به گفته او، با توجه به نوسانات برنج ایرانی یا آمار اعلامی تولید صحیح نیست یا عده‌ای دلال با سوء استفاده و احتکار محصول به دنبال گرانی هستند که دستگاه‌های مسئول باید ورود کنند چرا که قیمت برنج ایرانی به اندازه کافی افزایش داشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: با استمرار روند افزایشی قیمت برنج خارجی، متقاضیان به سمت برنج خارجی می‌روند که در نهایت این امر ممکن است منجر به تغییر ذائقه آن‌ها شود.

او گفت: زمانی که مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اذعان می‌کند که نه تنها با پاکستان بلکه با هیچ کشوری در قبال فروش نفت تهاتر نداریم، پس این موضوع منتفی است. تنها این احتمال وجود دارد که در قبال صادرات دیگر کالا‌ها همچون برق این امر صورت گیرد که به دلیل شرایط تحریم کشور پاکستان اجازه تهاتر را نمی‌دهد.

این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه تهاتر باید از طریق بانک‌ها انجام شود؛ بنابراین در شرایط تحریم کشور پاکستان تمایلی به انجام آن ندارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=56585
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.