تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

رفتار عجیب مرد تهرانی واکسن کرونا چگونه به ایران می‌رسد؟ بازگشت ۷ هزار و ۸۵۰ متر مربع زمین کشاورزی آمل به چرخه تولید جنازه یک مرد در شمال + جزییات ۱۵ هزار کارتخوان اجاره‌ای و بی‌هویت در مازندران مسدود شد اهدای ۸ کامیون گل از مازندران به آستان قدس رضوی قتل برادر توسط برادر سرمایه گذاری ناب در بانک ملی ایران رهبر انقلاب: گربه‌رقصانی آمریکا به جایی نمی‌رسد جزییات طرح پیشنهادی وام رهن و اجاره مسکن آغاز خرید تضمینی کلزا و گندم کشاورزان مازندرانی از اردیبهشت عیدی مصوب کدام چاله را پر می کند؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۵ تیر ۱۴۰۱ دستگیری ۱۵دختر و پسر تهرانی در پارتی مختلط ۷۵۰۰ تن مرغ گرم روزانه در محمودآباد توزیع می شود متوسط ماهانه صادرات کالا از مازندران به ۳۰ میلیون دلار رسید رشد اقتصادی برای کشور ناشناخته آستارا پزشک ندارد وام صد میلیونی بد یا خوب؟ برنج بهشهر راهی قزاقستان شد ریال سنجه ارزش دارایی‌ها ثبات نرخ ارز ادامه دارد؛ دلار ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان برنج مازندران از پایانه آمل وارد بورس می‌شود

کد شما در این بخش
♥0

وام‌های جدید مسکن به شعب بانک ابلاغ شد

  • کد خبر : 53812
  • 11 مهر 1400 - 14:00
وام‌های جدید مسکن به شعب بانک ابلاغ شد

بانک مسکن از ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درباره افزایش سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اوراق به تمامی شعب بانک در سراسر کشور خبر داد.

به نقل از بانک مسکن، مهدی احمدی رییس ادار ه کل روابط عمومی این بانک با بیان اینکه افزایش سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن پیشنهاد بانک به اجرا درآمده است و هدف آن اثربخشی سبد تسهیلات بانک در تحرک و رونق زایی بخش مسکن و ساختمان و همچنین کمک به خانه دار شدن تمامی افراد از جمله خانوارهای فاقد مسکن است، گفت: از آنجا که قیمت مسکن در سال‌های اخیر در همه شهرهای کشور افزایش داشت، تسهیلات جدید خرید و ساخت مسکن می‌تواند قدرت مالی متقاضیان خرید خانه را به صورت نسبی تقویت کند.

احمدی درباره سقف‌های جدید تسهیلات خرید و ساخت مسکن افزود: این تسهیلات با خرید اوراق گواهی حق تقدم به عنوان امتیاز تسهیلات، قابل دریافت و استفاده است. در تهران، سقف تسهیلات اوراق که البته برای ساخت نیز قابل استفاده است، به ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهرهای با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر به ۱۶۰ میلیون تومان و در سایر شهرها نیز به ۱۲۰ میلیون تومان افزایش یافت. سقف جدید تسهیلات اوراق مسکن برای واحدهای مسکونی با حداکثر قدمت ۲۵ سال ساخت، قابل استفاده است.

وی درباره شکل دیگر استفاده از تسهیلات اوراق مسکن گفت: در صورت درخواست اخذ تسهیلات به صورت زوجین، زن و شوهر هر یک می‌توانند به طور مجزا از سقف تسهیلات مذکور برای خرید و یا ساخت یک واحد مسکونی به صورت مشترک استفاده کنند.

احمدی در تشریح چگونگی استفاده از تسهیلات اوراق مسکن برای خرید واحدهای مسکونی با عمر بنای بیش از ۲۵ سال ساخت تصریح کرد: در واحدهای مسکونی با عمر بنای ۲۵ تا ۳۰ سال ساخت، سقف تسهیلات در تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و همچنین سایر مناطق شهری به ترتیب ۱۶۰ میلیون تومان، ۱۲۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان تعیین شده است. همچنین متقاضیانی که بخواهند به صورت زوجین از این تسهیلات استفاده کنند، سقف تسهیلات برایشان ۲ برابر این ارقام خواهد شد.

احمدی سقف تسهیلات جعاله مسکن را نیز ۸۰ میلیون تومان اعلام کرد. این رقم نیز در مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار افزایش پیدا کرد.

وی خطاب به متقاضیان این نوع تسهیلات اعلام کرد، جزئیات اقساط ماهانه تسهیلات خرید مسکن برحسب میزان سقف تسهیلات، در سایت اطلاع رسانی بانک مسکن وجود دارد ضمن آنکه در بخش خدمات الکترونیکی در سایت اطلاع رسانی، امکان محاسبه اقساط تسهیلات نیز فراهم است.

احمدی اظهار امیدواری کرد تسهیلات ساخت و خرید مسکن از محل اوراق بتواند تحرک نسبی در بازار مسکن در مسیر رونق به وجود بیاورد. این پیش بینی از آنجایی مطرح است که در شهرهای کوچک و متوسط کشور، با توجه به سطح قیمت مسکن، قدرت پوشش تسهیلات جدید مناسب ارزیابی می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=53812
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.