تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

همتی: سهام عدالت وثیقه تسهیلات کارت اعتباری می‌شود رهبر معظم انقلاب: ملت ایران در آزمون کرونا خوش درخشید افزایش سقف تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری، عادی، اشتغال و خرید انشعابات تردد‌ها در محور‌های برون شهری ۳.۴ درصد افزایش یافت شهرکهای مازندران لنگ کارگر ماهر سه اقدام لازم برای ایجاد شرکت‌های دانش بنیان مشوق‌های مشروط برای صادرات بومیان بندرترکمن قربانی رونق گردشگری در دوران کرونا برنامه فتاح برای پلاسکو و آزادراه تهران-شمال تاکید استاندار گیلان بر همکاری دانشگاهی با کشورهای حاشیه خزر بیش از ۱۳۹ میلیون سهم در بورس مازندران دادو ستد شد رئیس جمهور: روابط ایران و عراق مستحکم است افزایش صادرات کالا‌های ایرانی به ترکیه شرایط دریافت وام ودیعه مسکن ۱۰۰ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابانی شدن افزایش دو و یک دهم درصدی نرخ تورم ایجاد اشتغال میلیونی بدون رانت و انحصار و دلال بازی بازدید استاندار مازندران از توانمندی های بندر امیرآباد/تعامل فرماندار نکا با منطقه ویژه اقتصادی سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد پرداخت تسهیلات به ۳۷ هزار و ۵۰۰ تولیدکننده دام و طیور درمان فقر و نابرابری چیست؟ قیمت طلا و سکه در بازار مازندران علت تاخیر صدور کارت‌های سوخت مشخص شد

کد شما در این بخش
♥0

کارگروه پایش رفتار تجاری در گیلان تشکیل شد

  • کد خبر : 38011
  • 09 تیر 1399 - 21:41
کارگروه پایش رفتار تجاری در گیلان تشکیل شد

رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از تشکیل کارگروه پایش رفتار تجاری در استان با هدف رسیدگی به پرونده‌های بازرگانان غیرعامل به تعهداتشان خبر داد.

محمد فیض روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا کارگروه  پایش رفتار تجاری را  متشکل از نمایندگان گمرک ایران، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق تعاون و سازمان صنعت، معدن و تجارت  گیلان عنوان و تصریح کرد:  عدم ایفای تعهدات به طرف مقابل تجاری، پایبند نبودن به قراردادها، رعایت نکردن اصول اخلاق تجاری، عدم توجه به استانداردها و عدم ایفای تعهد ارزی را  از جمله مصداق‌های منجر به طرح پرونده در کمیته پایش رفتار تجاری ذکر و اظهار کرد: کارت بازرگانی فعالان صادراتی که به تعهدات قانونی خود از جمله تعهد ارزی عمل نکنند، تعلیق یا باطل خواهد شد.
وی بازگشت ارز به چرخه اقتصادی کشور را بسیار حائز اهمیت عنوان و تصریح کرد : سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان نسبت به انعکاس دغدغه های صادرکنندگان به مراجع ذیربط در خصوص مشکلات مطروحه اقدام و تلاش می کند با همکاری سایر دستگاهها و تشکل های خصوصی راهکارهای کارشناسی را اجرایی و عملیاتی کند.
به گفته فیض؛  یکی از مهمترین تکالیف قانونی صادرکنندگان عمل به تعهدات ارزی  است و در غیر این صورت، پرونده ای تشکیل و در کارگروه پایش رفتار تجاری بررسی می‌شود که در نهایت و در صورت اثبات، ممکن است منجر به تعلیق و ابطال کارت بازرگانی شود.
وی تاکید کرد: دارندگان کارت بازرگانی (حقیقی و حقوقی) که نسبت به ایفای تعهدات ارزی خود تاکنون اقدامی نکرده اند، برای تعلیق کارت بازرگانی واحدهای غیرتولیدی از  هفتم تیرماه  و  واحدهای تولیدی از ۳۱ تیرماه اقدام خواهد شد ، البته درصورت ایفای تعهد ارزی و ارائه تاییدیه بانک مرکزی کارت بازرگانی واحدها رفع تعلیق می‌ شود.
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ادامه به افزایش میزان صادرات گیلان  طی سه ماه نخست امسال نیز اشاره و بیان کرد: میزان صادرات به لحاظ وزنی ۲۳۵ هزار و ۴۱۰ تن و به لحاظ ارزش ۱۲۰ میلیون دلار بوده که  این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۲۹ درصد و از نظر ارزش ۲۲ درصد افزایش داشته است.
وی همچنین از صدور ۱۸ کارت بازرگانی جدید طی سه ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در همین مدت یک هزار و ۵۱۶  مورد ثبت سفارش کالا انجام شده  که عمده آنها انواع محصولات معدنی همچون گچ، سیمان، سنگ، ساختمانی،سنگ مرمر،کاشی و سرامیک ، محصولات صنایع غذایی(بیسکویت،کلوچه،رب، نوشیدنی )،محصولات نساجی (البسه، پارچه توری ) ومحصولات پلاستیکی(گونی خالی از جنس پروپیلن)، از گمرکات گیلان به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، عراق صادر شده است.

حدود دو هزار و ۹۵۰ واحد صنعتی در گیلان فعال است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=38011
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.