تاریخ: ۱۲:۰۸ :: ۱۴۰۲/۰۴/۲۸
کشت مخلوط دلیل تداوم نسل مگس مدیترانه

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران کشت مخلوط را دلیل تداوم نسل آفت مگس مدیترانه دانست.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشت مخلوط دلیل تداوم نسل آفت مگس مدیترانه می‌شود، گفت: اولین بار آفت مگس مدیترانه در سال ۱۳۵۰ شروع شد و از سال ۸۵ وقفه ایجاد شد، ولی دوباره این آفت را در باغ‌های استان مشاهده کردیم که قطعا باید آمادگی کامل در این زمینه داشته باشیم.

اودرباره وضعیت آفت مگس مدیترانه در باغ‌های استان، افزود: آفت مگس مدیترانه جز یکی از آفت‌های خسارت‌زا است که چندین نسل دارد و از نسلی به نسل دیگر خسارت متفاوت است.

بیگی گفت: مبارزه اصولی مدیریت آفت بر اساس پیشگیری است و باید کاری کنیم خسارت ایجاد نشود.

او با اعلام اینکه موضوع مهم اینکه در زمستان نباید بگذاریم میوه‌ای روی درخت بماند، افزود: در این زمینه شهرداری‌ها اقدامی در جهت برداشت درختان نارنج در سطح شهر نمی‌کنند که درصورت کم‌توجهی کانونی برای آفت می‌شود.

بیگی گفت: کاربردی‌ترین توصیه در ارتباط با آفت مگس مدیترانه این است که میوه‌های روی درخت را به‌موقع برداشت کنیم.

او با بیان اینکه عملی‌ترین و موثرترین کار برداشت میوه‌های پایان سال است، افزود: معمولا وضعیت آلودگی و آفت مگس مدیترانه از باغی به باغ دیگر و از یک شهر به شهر دیگر متفاوت است که باغداران به بهداشت باغی توجه کنند.

بیگی با هشدار اینکه خطر خسارت آفت مگس مدیترانه وجود دارد، گفت: در ارتباط با روش مبارزه با استفاده از سموم درصورت تراکم بالای آفت باید در دستور کار قرار گیرد در غیر این صورت با کشاورزی سالم در تضاد است.

او با بیان اینکه آفت مگس به سمت میوه‌های رسیده می‌رود، افزود: امسال خسارت چندانی در ارتباط با هلو شلیل نداشتیم، ولی موضوع مهم اینکه میوه‌های کف باغ باید جمع‌آوری و در عمق ۵۰ سانتی‌متری خاک دفن شود؛ چراکه احتمال افزایش جمعیت آفت مگس مدیترانه را بیشتر می‌کند.

print

پاسخی بگذارید