تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

کاهش قیمت طلا، سکه و ارز در بازار خودداری از برداشت مرکبات هنگام بارندگی چرا کارگران را در دریافت بسته حمایتی از بقیه مردم جدا کردید؟ شکایت ۱۰۰ دانشجو از “علی مطهری” به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مقام معظم رهبری: کاهش تعهدات هسته‌ای را با جدیت ادامه خواهیم داد خانه ثروتمندان کجاست؟ طرح توسعه و تغییر نام منطقه آزاد انزلی و حاشیه های بسیار نقش فرودگاه های محلی در توسعه رفع تداخلات ارضی در برخی شهرستان‌های مازندران ترامپ ۷ شرط ایران برای مذاکره مستقیم را پذیرفته است! سال سخت دولت مهارت های فردی و اجتماعی در کلاس های فرهنگی و هنری  تابستانه آموزش داده شود علی صحرائی رسما مدیرعامل بورس تهران شد واکنش بازار به تیم اقتصادی دولت/ بازار خودرو متحول می‌شود تولیدبیش از ۸ میلیارد کیلووات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا جمع آوری پوشاک قاچاق/ بحث گران کردن بنزین به هیچ عنوان مطرح نیست تشکیل ۳ هزار و ۲۰۰ پرونده تخلف در طرح ویژه نظارتی مازندران دو هزار نفر در واحدهای تولیدی گنبدکاووس مشغول کار هستند راه اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری مجلس در مازندران پول‌ طلا ایده مبهم برگ برنده خاندوزی برای مهار تورم به ظریف گفتیم در راه مصدق قدم بردار صید ماهیان استخوانی از خزر در مازندران تا ۲۰ فروردین تمدید شد

کد شما در این بخش
♥3

۱٫۵ میلیون بیکار نیازمند

  • کد خبر : 44607
  • 02 بهمن 1399 - 9:11
۱٫۵ میلیون بیکار نیازمند

در مجموع ۱٫۵ میلیون نیازمندِ بیکار داریم که تقریبا هر سال برای ۱۵ درصد آن ها اشتغال زایی می کنیم.

عبدالهی – می خواهند نان بازویشان را بخورند و نان آور خانواده باشند، اما چه کنند که کمترین سرمایه برای راه اندازی یک کسب و کار ساده را هم ندارند و  سرشان در مقابل همسر و فرزندان شان پایین است. کرونا با آمدنش خیلی ها را بیکار کرد، از جمله آن پنج میلیون نفری که هیچ سابقه بیمه ای نداشتند و حالا برای گرفتن بیمه بیکاری هم چشم انتظار تصمیم دولت هستند، اما در میان آن ها عده ای هستند که قبل از کرونا هم روی خوش زندگی را ندیده بودند و چشم امیدشان به نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و سازمان بهزیستی بود. این نیازمندان که به گفته معاون کمیته امداد کشور، تعدادشان به ۱٫۵ میلیون نفر می رسد، حاضرند آستین بالا بزنند و عرق بریزند تا یک لقمه نان حلال سر سفره خانواده هایشان بیاورند اما حداقل سرمایه لازم برای شروع یک کسب و کار را هم ندارند و این ناتوانی مالی، دردشان را بیشتر کرده است. آن طور که «حجت عبدالملکی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفته است، «از میان این ۱٫۵ میلیون نفر جمعیت بیکار نیازمند در کشور، ۹۵۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد هستند و ۵۵۰ هزار نفر از آن ها نیز نیازمندانی هستند که تحت حمایت نیستند».

با وجود این کمیته امداد کشور علاوه بر تلاش برای اشتغال ۹۵۰ هزار نیازمندِ تحت پوشش خود، سعی کرده چتر حمایتی اش را روی سر آن ۵۵۰ هزار نفر دیگر هم بگیرد و برای اشتغال زایی کمک حال شان باشد. ایجاد ۱۵۰ هزار شغل طبق گزارش عبدالملکی، کمیته امداد در سال ۹۹، ایجاد ۲۰۰ هزار شغل را برنامه ریزی کرده بود که تا کنون ۷۵ درصد آن (۱۵۰ هزار شغل) محقق شده و پیش بینی می شود تا پایان سال ۵۰ هزار شغل باقی مانده هم ایجاد شود. برای سال ۱۴۰۰ هم ایجاد ۳۰۰ هزار شغل هدف گذاری شده که با اعتبارات کمیته امداد و تسهیلات ۱۰ هزار میلیاردی که کمیسیون تلفیق برای بودجه سال آینده در نظر گرفته، محقق خواهد شد، اما یک دلیل مهم مانع از به پایان رسیدن تعداد بیکاران نیازمند شده است. برابری خروجی و ورودی عبدالملکی به خراسان می گوید: ما در مجموع ۱٫۵ میلیون نیازمندِ بیکار داریم که تقریبا هر سال برای ۱۵ درصد آن ها اشتغال زایی می کنیم و از چرخه حمایت کمیته امداد خارج می شوند، اما از طرف دیگر تقریبا به همین میزان ورودی جدید داریم که باید تحت پوشش قرار بگیرند، بنابراین اگر بخواهیم برای همه این نیازمندان شغل ایجاد کنیم، طبیعتا باید هر سال تعداد خروجی ها از ورودی ها بیشتر باشد. تعهد مشروط برای ایجاد سالانه ۵۰۰ هزار شغل وی درباره راهکار تحقق این هدف هم می گوید: ما این پیشنهاد را به دولت داده ایم که  می توانیم با تاسیس سازمان اشتغال در کمیته امداد، مسئولیت این حوزه را متقبل شویم. عبدالملکی می افزاید: در صورت حمایت دولت و مجلس از این طرح کمیته امداد و پیش بینی اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز، ما تعهد می دهیم که سالانه ۵۰۰ هزار شغل ایجاد و حداکثر تا ۶-۷ سال آینده برای همه بیکاران نیازمندان اشتغال زایی کنیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44607
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.