تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

اهدای ۴ هزار واحد خون توسط مازندرانی‌ها در دهه اول محرم امسال اگر حاشیه‌سازی تمام شد دو کلمه هم از کارنامه اقتصادی دولت بگویید! چرا استقبال از مشاغل خدماتی زیاد شده است؟ دعوت از دو بازیکن سپیدرود به اردوی تیم ملی فوتبال امید صدور ۳۴۲ فقره جواز تاسیس صنعتی در مازندران بسته شدن جاده هراز ثبت بیش از ۴۱ میلیون تردد خودرو در جاده‌های مازندران ۱۰ شریک اول تجاری ایران در فصل بهار هدایت منابع بانکی به تولید؛ اولویت بانک مرکزی در ۱۴۰۰ بیش از ۵۰۰میلیارد ریال سهم در بورس مازندران معامله شد روند نزولی نرخ سکه و طلا در بازار؛ سکه ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان شد کشته شدن مردی باتبر در بابل آموزش سواد مالی؛ یک پله بالاتر عکاس گیلانی پشتیبانی پولیتزر را دریافت کرد خواسته پمپئو از ایران بهره برداری از سه واحد صنعتی در گیلان ابلاغ جدول ضرایب تشخیص درآمد مشمول مالیات عملکرد سال ۹۶ “مالیات” سکه را گران می‌کند یا ارزان؟ پژمان منتظری بازی با الهلال را از دست داد روایت سیف از ورود سرپرست مسلح موسسه مالی غیرمجاز به‌بانک مرکزی ما و چین و ماچین کشف یک خاور داروی دامی قاچاق عمده‌ترین مبادی تجارت کالایی ایران در دو ماهه نخست ۹۹

کد شما در این بخش
0

۱۷۸ پروژه عمرانی مینودشت در دهه فجر افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 34323
  • 05 بهمن 1398 - 18:29
۱۷۸ پروژه عمرانی مینودشت در دهه فجر افتتاح می‌شود

فرماندار مینودشت درشرق استان گلستان اعلام کرد که در ایام دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی تعداد ۱۷۸ پروژه عمرانی، اقتصادی، تولیدی و اشتغالزا با اعتبار تقریبی ۵۱۰ میلیارد ریال دراین شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

سیدرضا طباطبایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع پروژه‌های قابل افتتاح مینودشت در دهه فجر امسال ۹۴ طرح عمرانی با اعتبار ۴۱۰ میلیارد ریال و ۸۴ طرح اقتصادی و اشتغالزا با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال است که با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای ۱۲۴ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

وی، افتتاح ۹۸ واحد مسکونی تخریب شده از سیل و رانش روزهای آغازین امسال، بهره‌برداری از بوستان محله‌ای در منطقه موسوم به کشتارگاه شهر مینودشت، افتتاح بلوک ۵۵ واحدی مسکن سلامت، بهره‌برداری از واحد پرورش گوسفند ۳۰۰ راسی و افتتاح یک واحد بوم‌گردی از جمله طرح‌های قابل بهره‌برداری مینودشت در دهه فجر امسال برشمرد.

طباطبایی اضافه کرد که طرح‌های عمرانی، اقتصادی، تولیدی و اشتغالزای مینودشت در دهه فجر امسال دربخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، آب شهری و روستایی، برق، گازرسانی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مخابرات، منابع طبیعی و آبخیزداری، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، عمران شهری و گردشگری می‌باشد.

وی ادامه داد: در ایام دهه پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر طرح‌های قابل افتتاح در دو بخش عمرانی و اقتصادی، عملیات اجرایی ۱۲ پروژه عمرانی دیگر با اعتبار پیش بینی شده ۱۴۰ میلیارد ریال آغاز می‌شود که احداث پل خاکی خوردیماق که از مطالبات شهروندان مینودشت می‌باشد، با هزینه پیش‌بینی شده ۱۰ میلیارد ریال از جمله این طرح‌ها است.

فرماندار مینودشت با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی مجموعا ۱۹۰ طرح با اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال در شرایطی که کشور و دولت به دلیل تحریم‌های ظالمانه با مشکلات و تنگناهای مالی مواجه است، بسیار ارزشمند است، اگرچه مردم ولایتمدار ایران اسلامی و این شهرستان لایق اقدامات بهتر و بیشتر هستند.

طباطبایی گفت: برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن جشن‌های چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مینودشت، برنامه‌های متنوعی از سوی ستاد دهه فجر این شهرستان پیش بینی شده که با حضور اقشار مختلف مردم در مناطق شهری و روستایی مینودشت  برگزار می‌شود.

شهرستان مینودشت با افزون بر ۸۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=34323
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.