تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

موانع مبادلات پولی و بانکی در مناطق آزاد رفع می شود ۲۰ درصد واحدهای تولیدی دچار رکود هستند پیام تسلیت مقام معظم رهبری درپی درگذشت آیت‌الله مؤمن نوشهر، میزبان مراسم روز خبرنگار استان مازندران تغییرات نرخ تورم خانواردر مرداد/بیشترین وکمترین نرخ تورم استانها عرضه محصولات شرکت های دانش بنیان مازندران به بازار ۱۶ کشور جهان چرا مالیات خانه‌های خالی اجرایی نشد؟ دریغا عشق که بر باد شد چتر پیگیری دستگاه قضا بر بحران برداشت بی‌رویه شن و ماسه گیلان آغاز نهضت احیای بافت‌های فرسوده در مازندران بازداشت عامل آتش سوزی عمدی ویلای مسکونی در گلوگاه نام نویسی بیش از ۵ هزار نفر در انتخابات شورا‌های روستا ثبت ۲ وقف جدید در اولین روز از دهه وقف امسال ۱۰ درصد اعتبارات فنی و حرفه‌ای کشور به رشته‌های آموزشی جدید اختصاص یافت حمله شبانه هواداران به اینستاگرام طارمی طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا‌ها وارد فاز چهارم شد بازار اجاره مسکن نیازمند بازبینی عملکرد مشاورین املاک‌ است قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۰ دی ۱۴۰۰ رشد ۳۰ درصدی ارزش ریال ایران با وجود تحریم‌های آمریکا ماجرای عکس های خصوصی رومینا اشرفی چه بود؟ کاهش قیمت خُرده‌فروشی ۶ گروه مواد خوراکی اختصاص ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل مدارس خیرساز گلستان طرح راه‌اندازی صندوق حمایت از مستاجران + جزئیات

کد شما در این بخش
1

۴۴۴ میلیارد دلار از دارایی‌ ثروتمندان جهان در «جهنم کرونا» سوخت

  • کد خبر : 34960
  • 10 اسفند 1398 - 23:11
۴۴۴ میلیارد دلار از دارایی‌ ثروتمندان جهان در «جهنم کرونا» سوخت

هفته گذشته یکی از پرهزینه‌ترین هفته‌ها برای سرمایه‌گذاران بود، حتی برای میلیاردرها به طوری که افزایش سریع شیوع ویروس کرونا، ۵۰۰ ثروتمند جهان در مجموع ۴۴۴ میلیارد دلار از دارای‌های خود را از دست دادند.

از بلومبرگ، شاخص داو جونز بیش از ۱۲ درصد ریزش داشت؛ افتی که از بحران مالی سال ۲۰۰۸ تاکنون بیشترین افت در پنج روز محسوب شده و در نتیجه آن بیش از ۶ تریلیون دلار از ارزش بورس جهان ناپدید شد.

براساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، ضرر ناشی از کرونا بیش از ۷۸ میلیارد دلار سودی را که ۵۰۰ ثروتمند جهان از آغاز سال نو میلادی تا هفته گذشته به دست آورده بودند، سه ثروتمند برتر جهان یعنی «جف بزوس» رییس شرکت آمازون، «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت مایکروسافت و «برنارد آرنولت» رییس شرکت LVMH در مجموع با از دست دادن حدود ۳۰ میلیارد دلار از ارزش دارایی‌های خود، متحمل بیشترین ضرر شدند.

«الون ماسک» بیست و پنجمین مرد ثروتمند جهان با ۹ میلیارد دلار ضرر در رتبه چهارم بیشترین متضررها قرار گرفت. مقامات بهداشتی جهان به شدت برای مهار کرونا در تقلا هستند؛ ویروسی که به طور بالقوه سبب بروز یک بیماری شبه آنفولانزا و البته مرگبار در اکثر بیماران شده و به راحتی از فردی به ظاهر سلامت به شخصی دیگر سرایت می‌کند.

با این حال، سازمان بهداشت جهانی تاکنون از اعلام ویروس کرونا به عنوان یک بیماری جهان‌گیر امتناع کرده است. حدود ۸۰ درصد از میلیاردهای حاضر در فهرست ثروتمندان بلومبرگ شامل آن دسته از افرادی که تجارتشان تحت تاثیر این فاجعه جهانی تقریبا به گل نشسته است، در سال جدید میلادی متحمل ضرر شده‌اند.

«میکی آریسون» رییس شرکت خدمات توریستی و گردشگری آمریکایی-بریتانیایی کارنیوال کورپوریشن، پس از آنکه مجبور شد یکی از کشتی‌های توریستی خود را در ژاپن قرنطینه کند، هفته جاری یک میلیارد دلار ضرر کرد؛ در این کشتی تفریحی پنج نفر جان خود را از دست دادند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=34960
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.