تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

مردم طنز دوست دارند ساخت ۱۲ هزار و چهار صد قطعه نیروگاهی در داخل کشور جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سفر رئیس جمهور امضای تفاهم نامه تبادل اطلاعات گمرکی گام بعدی ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران آخرین اخبار سهیمه بندی بنزین جنجال حقوق به کجا رسید؟ بهره برداری و کلنگ زنی از 2 پروژه ورزشی و آموزشی درعباس آباد بندرهای گیلان نیازمند صنایع تبدیلی است صادرات ۱۶۵ میلیون دلاری کالای غیرنفتی  از گمرک آستارا بیشترین و کمترین مهاجرت به پایتخت نهاوندیان اعلام کرد؛پرداخت سپرده ها با سود ۱۵ درصد به سپرده گذاران موسسات غیر مجاز رشد صادرات غیرنفتی کشور به ۴۸ درصد رسید کرایه‌های برگشت زائران سربه فلک کشیده است جزییات دارایی‌ها و بدهی‌های ۵ ساله بانک‌ها یارانه چه افرادی بیش از ۱۳۵ هزار تومان می شود نوید پایان یک عمر خاک خوردن در جاده‌های روستایی مازندران تسهیلات جدید کرونایی در راه است/ رکورد انتقال گاز در کشور شکست مدیرعامل موسسه ملل: طرح اعاده اموال نامشروع قطعا حق مردم است پرداخت ۸۰ میلیارد تومان سهم مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های گیلان آشنایی با دوره تنفس تسهیلات بانکی سَر و سِر فتاح بازار در انتظار بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ

کد شما در این بخش
♥0

۵۶ درصد صادرات غیرنفتی کشور به همسایگان است

  • کد خبر : 33279
  • 28 آذر 1398 - 20:13
۵۶ درصد صادرات غیرنفتی کشور به همسایگان است

رییس کل توسعه تجارت خارجی ایران گفت: ۵۶ درصد از صادرات غیرنفتی کشور در سال جاری به کشورهای همسایه انجام شده است.

حمید زادبوم روز پنجشنبه در آیین تجلیل از صادرکنندگان مازندران در ساری افزود: براساس آمار میزان صادرات غیرنفتی ایران درهشت ماهه سال جاری به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است.
وی اضافه کرد: بررسی میزان صادرات کشور با رویکرد کشورهای همسایه نشان می دهد که ما با توجه به ظرفیت های داخلی می توانیم این روند را بیش از گذشته افزایش دهیم و این رویه تا حد زیادی  مشکلات ناشی از ورود ارز به داخل کشور را کاهش خواهد داد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: میزان واردات ۱۵ کشور همسایه ما از جهان در سال بیش از یک هزار و ۱۶۰ میلیارد دلار است و میزان صادرات ما به این کشورها در سال حدود ۲۴ میلیارد دلار است که نقش کمرنگی را در این حوزه دارد.
زادبوم افزود: اکثر نیازهای این کشورها در داخل ایران وجود دارد و ما می توانیم  با افزایش سطح کیفی تولیدات داخلی بخش زیادی از نیاز این کشورها را تامین کنیم و تحریم شرایط ویژه ای را در اختیار ما قرار داده تا بتوانیم در صادرات غیر نفتی به کشورهای همسایه تجدید نظر کنیم.
وی با تایید مشکلات ناشی از ورود ارز ناشی از صادرات غیر نفتی به کشور اضافه کرد: ما با توسعه صادرات به کشورهای همسایه و تهاتر کالاها می توانیم تا حد زیادی مشکلات ناشی از ورود  ارز به کشور را کاهش دهیم.
رییس کل توسعه تجارت خارجی ایران با انتقاد از صادرات ریالی محصولات به خارج کشور اظهارداشت : صادرکنندگان ما باید بدانند که ما از قبل صادرات غیر نفتی به دنبال ورود ارز به داخل کشور هستیم و هر میزان که ورود ارز به کشور افزایش یابد، وضعیت اقتصادی ما بهتر خواهد شد.
زادبوم افزود : صادرکنندگان ما باید از صادرات ریالی محصولات تولید به خارج از کشور پرهیز کنند و این رویه هیچ سودی را عاید کشور نخواهد کرد.
وی حمایت از صادرکنندگان را برنامه اصلی دولت و وزارت صمت بیان کرد و اظهارداشت : در شرایط فعلی این حمایت ها انجام می شود و ابراز امیدواری کرد تا این رویه حمایتی همچنان ادامه داشته باشد.
معاون وزیر صمت با اشاره به برخی انتقادات در مورد ورود ارز ناشی از صادرات گفت : دولت ۵۰ درصد از ارز ناشی از صادرات غیر نفتی را در اختیار صادرکنندگان قرار می دهد و آنها می توانند از محل این ارز هر نوع واردات قانونی را انجام دهند.
زادبوم افزود: به هر حال برای اداره کشور، ما به بخشی از ارز ناشی از فروش محصولات غیرنفتی نیاز داریم و صادرکنندگان نیز با آگاهی از شرایط موجود کشور نسبت به واردات ارز تلاش می کنند.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33279
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.