تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

معامله بیش از ۱۰۰ میلیون سهم در بورس منطقه ای مازندران جزییات واریز اعتبار سبد کالایی مددجویان نهادهای حمایتی +سند پرواز رشت – مشهد ۱۴ سورتی افزایش یافت نشست دکتر بابایی کارنامی نماینده مجلس شورای اسلامی با مدیر کل بنیادمسکن مازندران ۶ کارگزار بانکی در میان ۱۵ کارگزار برتر بورس چالش‌های بزرگ روی میز تیم اقتصادی دولت مراسم خاکسپاری سردار به تعویق افتاد‌ برگزاری مراسم گرامیداشت روز شهید در نیروگاه نکا  مادر شوهری عروسش را آتش زد کی بود کی بود من نبودم ۸۰ درصد تسهیلات بانک‌های خصوصی در دست ۲۰ ابربدهکار رشد ۱۵٫۳درصدی نقدینگی قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ چرا طرفدار قطر بودیم؟ بودجه بدون برنامه گرمای جهنمی در راه مازندران افغانستان و عراق واردکننده عمده فرآورده‌های دامی گلستان پرداخت ۶۷ درصد از مطالبات گندمکاران/ خرید ۹میلیون و۵۰۰هزار تن گندم برنامه ریزی برای ۱۷۰ هزار هکتار کشت پاییزه در مازندران پاسکاری قیمت خودرو توسعه بازار مشتقه در بورس کالا رشد ۱٫۵برابری درآمد ملی کشور در سال ۹۹ قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
1

۶۰ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در ساری کشف شد

  • کد خبر : 91962
  • 05 شهریور 1404 - 11:36
۶۰ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در ساری کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران گفت: یک انبار بزرگ مواد غذایی احتکار شده در ساری به ارزش ۶۰ میلیارد ریال بعد از شناسایی کشف و توقیف شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال، از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس مازندران، سرهنگ سامع خورشاد روز سه شنبه اظهار کرد: یکی از وظایف ذاتی پلیس امینت اقتصادی برخورد با پدیده احتکار به خصوص احتکارکالاهای اساسی است.

وی گفت: از این رو اداره اطلاعات و عملیات پلیس امنیت اقتصادی این فرماندهی در راستای منویات مقام معظم رهبری، با اقدامات اطلاعاتی نسبت به شناسایی یک باب انبار بزرگ احتکار مواد غذایی واقع در شهرستان ساری اقدام کردند.

سرهنگ خورشاد ادامه داد: در پی آن با رصد فنی و اطلاعاتی و همچنین حصول اطمینان از وجود کالا با همکاری اداره صمت استان به آدرس مورد نظر اعزام و در بررسی های صورت گرفته مشخص شد در انبار حجم گسترده ای از انواع کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی موجود است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران تصریح کرد: در ابتدا کارشناسان این پلیس از کد پستی انبار در سامانه صمت شهرستان استعلام که انبار ثبت در سامانه جامع انبارها بوده، اما اقلام داخل آن ثبت ورودی و خروجی نداشته و طبق نظرکارشناسان صمت که در محل حضور داشتند این موضوع به منزله احتکار محسوب و ارزش کالاها ۶۰میلیارد ریال برآورد شده است.

سرهنگ خورشاد با اشاره به دستگیری یک متهم در این راستا، ضمن هشدار به احتکار کنندگان و افراد سوجو که موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور می شوند، اظهار کرد: با احتکار کنندگان بر اساس قانون با آنها برخورد جدی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91962
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.