تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ریرش قیمت دلار؟ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ توزیع ۱۸ هزار تن نهاده‌های دامی یارانه‌ای بین مرغداران گیلانی ۱۹ خرداد؛ آخرین مهلت برای ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان جریمه ۵ میلیارد ریالی برای گرانفروشی شن و ماسه مزایای واردات خودروی کارکرده چیست؟ کلاهبرداری ۷۵ میلیارد ریالی با فروش مال غیر سکه ۱۶ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان شد نگاهی به غسل تعمید صابئین « مندائی » سازوکارصدور مجوز دفاترپیشخوان شهرستانها اعلام شد+تصویر کارشناسان بانک توسعه اسلامی به مازندران سفر می‌کنند فقدان حکمرانی واحد، چالش روز صنعت گردشگری کشور عملی برتر از طواف کعبه پیام بودجه ۱۴۰۰و ریسک فروش مجازی تغییرات حجم پول و شبه پول در پایان آذرماه ۹۹ قلعه رودخان گیلان در مسیر توسعه تعداد چک‌های برگشتی در تیرماه کاهش یافت یک مازندرانی دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد نرخ رسمی ۱۷ ارز کاهش یافت قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ لیست حقوق‌ مدیران منتشر می‌شود کوچ زودرس پرندگان مهاجر از مازندران نبود نقدینگی خودروسازان عامل اصلی دلالی خودرو/ روند نرخ سود بین بانکی تعدیل خواهد شد

کد شما در این بخش
1

استاندار گلستان: تسریع تصویب منطقه آزاد اینچه برون در حال پیگیری است

  • کد خبر : 28633
  • 25 مرداد 1398 - 23:37
استاندار گلستان: تسریع تصویب منطقه آزاد اینچه برون در حال پیگیری است

استاندار گلستان گفت: با توجه به اینکه ایرادات مطرح شده از سوی شورای نگهبان نسبت به تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد در مناطق مختلف کشور چندان ارتباطی به منطقه آزاد تجاری صنعتی اینچه برون ندارد، درخواست تسریع در تصویب ایجاد منطقه آزاد اینچه برون را نزد رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح کرده‌ایم.

هادی حق شناس در جمع نمازگزاران جمعه اهل سنت گنبدکاووس افزود: در دیدار حدود سه هفه قبل با رئیس مجلس شورای اسلامی این درخواست را مطرح کردیم و در دیدار روز یکشنبه آینده با رئیس مجلس نیز مجددا این درخواست را پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم تاییدیه تصویب منطقه آزاد تجاری اینچه برون را به صورت مستقل از شورای نگهبان اخذ کنیم.

وی با بیان تاثیرات مثبت ایجاد منطقه آزاد تجاری اینچه برون گفـت: گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی با کشور همسایه ترکمنستان، تعمیق ارتباط اقوام ترکمن دو سوی مرز، رونق اقتصادی و کاهش بیکاری از جمله تاثیرات مثبت ایجاد منطقه آزاد تجاتری اینچه برون محسوب می شود.

وی به جاده در دست احداث از گنبد به گمرک اینچه برون موسوم به جاده نفت نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بهره برداری از این جاده، فاصله بین گنبد و گمرک اینچه برون را حدود ۳۰ کیلومتر کاهش می دهد ، تلاش می کنیم ظرف امسال و سال آینده، کار آسفالت این جاده انجام شود.

استاندار گلستان با اشاره به سرمایه گذاری های انجام شده در گنبدکاووس برای گسترش فعالیت های اقتصادی و تولیدی، بر تداوم این روند در زمینه های مختلف از جمله تولید مرغ و تخم مرغ و  صنایع پترو شیمی و پلیمر تاکید کرد.

وی وحدت موجود بین اقوام مختلف و پیروان مذاهب شیعه و سنی در گنبد کاووس را زبانزد خاص و عام ذکر کرد و گفت: این وحدت و همبستگی مثال زدنی بین شیعه و سنی حاصل تلاش علمای هر دو مذهب در این منطقه است.

شرکت در آیین تشییع و تدفین پیکر دکتر بسکی معروف به پدر طبیعت ایران در گنبدکاووس از دیگر برنامه های سفر امروز (جمعه) استاندار گلستان به شهرستان گنبدکاووس در شرق این استان است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28633
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.