تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

جا به جایی مسافر در فرودگاه های مازندران نیمه نخست امسال ۴۰ درصد افزایش یافت نرخ تورم سالانه تولیدکننده افزایش یافت اتاق بازرگانی باید از نیروهای جوان بهره گیرد تقاضا برای واردات دو برابر شد/ صادرات به اروپا کاهش یافت سرمایه گذاری بهترین راه برای ترویج فرهنگ وقف است خشکسالی ۳۰ هزار میلیارد ریال به مزارع گندم و جو گلستان خسارت زد کنترل بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان عمومی در مازندران افزایش قیمت نفت با احتمال کاهش عرضه در بازار وضعیت تمدید کارتهای عابر بانک چگونه است؟ ‌فراز‌و‌فرود ارز در فضای التهابی شرایط استفاده از ستاره مربع‌ها برای ارائه خدمات مالی اعلام شد انجام وارسی پروازی سامانه‌های فرودگاه رامسر شهر‌های شمالی در پایان هفته خنک می‌شوند امام جمعه جوان تهران را بشناسیم نرخ ارز در بازار ثانویه پایین تر از ارقام اعلامی در درگاه ها است تولید ۶۰ تنی عسل در گلوگاه کاهش ۲۸ درصدی مصدومین تصادفات رانندگی شناسایی و توقف ۴۲۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آمل جزئیات اعطای کارت‌های اعتباری در شعب بانک‌ها وصول درآمدهای عمومی مازندران حدود ۵۶ درصد افزایش یافت اولتیماتوم به ارسال‌کنندگان پیامک‌های تبلیغاتی حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند پرداخت می‌شود / پرداخت عیدی طی امروز و فردا شرط پلاک فعال برای چه کسانی لغو شد؟

کد شما در این بخش
♥0

کوچ زودرس پرندگان مهاجر از مازندران

  • کد خبر : 83484
  • 28 بهمن 1402 - 18:22
کوچ زودرس پرندگان مهاجر از مازندران

گرمای بی سابقه هفته گذشته سبب شد قو‌ها یکی از اولین گروه‌های پرندگان مهاجر باشند که مازندران را ترک کنند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،کوروس ربیعی رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران گفت: گرمای بی سابقه هفته گذشته سبب شد قو‌ها یکی از اولین گروه‌های پرندگان مهاجر باشند که مازندران را ترک کنند.

او افزود: در تالاب سرخرود فریدونکنار در سال جاری حدود یک هزار و ۶۰۰ بال قو حضور داشتند که تعداد قابل توجه از این گونه مهاجر مازندران را ترک کردند و دسته‌های پایانی این قو‌ها هم در چند روز آینده سرخرود را ترک خواهند کرد.

رئیس اداره حیات وحش محیط زیست مازندران با بیان این مطلب که قو‌ها پرندگان بسیار حساسی در گرما و سرما هستند، گفت: گرمای ۲۵ درجه‌ای مازندران در هفته گذشته زمینه پرواز این پرندگان را فراهم کرد.

او افزود: هوای بهاری مازندران قو‌های مهاجر این استان را ۲ هفته زودتر از موعد مقرر مجبور به ختم مازندران گردی کرد و برای گذران حیات به اقامتگاه‌های شمالی‌تر دریای خزر حرکت کردند.

رئیس اداره حیات وحش محیط زیست مازندران گفت: قو‌هایی که در سرخرود زمستان را می‌گذرانند، در بهار و تابستان به این شکل و با این جمعیت کنار هم زندگی نمی‌کنند و در دسته‌های مختلف سکونتگاه‌های متفاوتی دارند. اما زمستان‌ها سکونت موقت گله‌ای را در تالاب سرخرود تجربه می‌کنند. ما در این بخش از نیمکره پنج جمعیت مجزا از قو‌ها داریم که بخش اصلی یکی جمعیت‌های خوب آن‌ها، برای زمستان‌گذرانی در سرخرود مستقر می‌شوند.

او افزود: قو‌های مهاجر جزو دسته مهاجران منظم تلقی نمی‌شوند و بسته به شرایط آب و هوایی سفرشان انجام می‌شود، تدریجی می‌آیند و تدریجی می‌روند و اگر زمستان خیلی سردی در زیستگاه اصلی‌شان داشته باشند زودتر می‌آیند و ممکن است دیرتر بروند و اگر هم شرایط آب و هوایی در زیستگاه اصلی‌شان مناسب باشد گاهی دیرتر به سرخرود می‌آیند و زودتر می‌روند. در واقع در این روند تدریجی که از نظر ما بی‌نظمی در سفر قو‌ها محسوب می‌شود، یک نظم مشخص و مبتنی بر شرایط اقلیمی دارند.

 

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=83484
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.