تاریخ : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 19 September , 2026

اخبار ویژه

مشارکت یک هزار میلیارد ریالی بانک ملی ایران در طرح اشتغال فراگیر جهش ۱۴ هزار واحدی شاخص بورس در ابتدای معاملات نسخه کوتاه مدت مهار تورم/ تحریم بانک‌ها اوج کینه‌ورزی ترامپ متهم ردیف اول گرانی تراکنش های شاپرکی جمع آوری فوری باقیمانده مرکبات آخرین مهلت بخشودگی جرایم رانندگی سالانه ۱۷۰ همت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود قیمت مسکن در پایتخت نزولی شد؟/ اصلاح قانون ۹۰ ساله تجارت کاهش تولید شیر و گوشت گاو در تابستان قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ حجم قاچاق کالا به ۱۱.۵ میلیارد دلار رسید رونق صنعت آبزی‌پروری، ضرورتی برای توسعه گمیشان توصیه دژپسند به دولت رئیسی استفاده کشورهای حاشیه خزر از مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی سازش در پرونده های قضایی گلستان بیش از میانگین کشوری است لغو سفارش فروش ۲۴۸ هزار سهامدار عدالت اوراسیا بازار بکر تجاری متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی در تابستان ١۴٠٠ فراری های بورس این سلبریتی‌ها زن خارجی دارند + عکس و جزئیات چرا ماهی گران شده است؟ آمار‌های عجیب از انتخابات شورا‌ها

کد شما در این بخش
0

سرنوشت شعب بانک سپه پس از ادغام چه می‌شود؟

  • کد خبر : 29693
  • 06 شهریور 1398 - 23:50

تغییر تابلوی بانک‌های ادغام‌شده نیروهای مسلح در بانک سپه قرار است تا پایان سال انجام شود، اما یکی از نکات مهم در این باره موقعیت فیزیکی شعب جدید بانک سپه پس از تغییر تابلوست.

طرح ادغام برخی بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح از دو سال پیش کلید خورد و در ابتدا گفته شد که موسسه ثامن با بانک مهر اقتصاد و پس از آن با موسسه اعتباری کوثر ادغام خواهند شد.

اما با گذشت زمان شرایط تغییر کرد و در مرداد ماه سال گذشته سخن از احتمال ادغام موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد با بانک انصار به میان آمد، اما در نهایت این بانک انصار بود که با موسسه ثامن ادغام شد و تغییری در بانک مهر اقتصاد رخ نداد.

با این حال در اسفندماه سال گذشته، رئیس جمهور در مجمع عمومی بانک مرکزی خبر از ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه داد که بر این اساس قرار شد تا بانک‌های مهر اقتصاد، انصار، قوامین، حکمت ایرانیان و موسسه اعتباری کوثر در بانک سپه ادغام شوند.

پس از آن بانک مرکزی نیز با صدور اطلاعیه‌ای این ادغام را تایید کرد و عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی درباره آن این گونه توضیح داد: پس از آن‌که مجمع بانک‌های مذکور تشکیل و حسابرسی آن‌ها مشخص شد، سهام این بانک‌ها در بورس عرضه می‌شود و در نهایت اقدامات فیزیکی و عملیاتی از تیرماه سال ۱۳۹۸ برای ادغام این بانک‌ها آغاز خواهد شد.

در همین راستا، چندی پیش محمدکاظم چقازردی، مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه اقدامات مربوط به ادغام بانک‌های نیروهای مسلح در بانک سپه طبق برنامه زمان‌بندی در حال انجام است و تا پایان سال جاری کار تغییر تابلوی شعب بانک‌ها نیز انجام خواهد شد.

بر اساس آنچه مسئولان مربوطه اعلام کرده‌اند، تا اطلاع ثانوی تمامی مشتریان این بانک‌ها برای انجام عملیات بانکی خود باید به شعب همان بانک مراجعه کرده و کارشان را انجام دهند.

اما یکی از نکات مهم‌ در این ادغام عدم کاهش تعداد شعب بانک سپه پس از ادغام خواهد بود.

آن‌طور که رئیس‌کل بانک مرکزی درباره این ادغام گفته بود، برای جلوگیری از مشکلات کاری برای نیروهای فعلی بانک‌های مذکور، تعداد شعب فعلا تغییری نخواهد کرد و با این حساب بانک سپه پس از ادغام با در اختیار داشتن حدود ۴۶۰۰ شعبه به بزرگ‌ترین بانک ایران تبدیل خواهد شد و تنها شعب بانکی با تابلوی بانک سپه به کار خود ادامه می‌دهند.

نکته تامل برانگیز اینجاست که در حال حاضر در برخی محله‌ها شعبی از این بانک‌های مختلف در نزدیکی و مجاورت هم قرار دارند و پس از تغییری تابلو، ممکن است چند شعبه از بانک سپه در یک منطقه کوچک وجود داشته باشد که طبیعتا توجیه اقتصادی برای ادامه کار این شعب وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر، یکی از موارد مورد تاکید بانک مرکزی کاهش تعداد شعب فیزیکی بانک‌ها برای کاهش هزینه‌ها و اصلاح ساختار نظام بانکی است، اما این اتفاق درست در مقابل سیاست کوچک‌سازی فیزیکی بانک‌ها قرار دارد و شاید بانک سپه عملا به ۴۶۰۰ شعبه برای انجام امور مشتریان خود نیازی نداشته باشد.

همچنین در صورتی که تغییری در هزینه‌های این بانک پس از ادغام انجام نشود، مشکلات بانک‌های ادغامی به بانک سپه تسری می‌یابد و ممکن است برای این بانک نیز مشکلاتی را ایجاد کند.

با این حال باید دید که بانک سپه در این باره چه تصمیمی خواهد گرفت و تعداد شعب خود را کاهش می‌دهد، موقعیت جدید برای شعب مشخص می‌کند یا با همین شیوه فعلی به کار خود ادامه خواهد داد؟

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29693
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.