تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

حادثه برای قطار باری در مازندران توسعه اقتصادی را سرلوحه برنامه های خود قرار داد سرنوشت نرخ سود سپرده در سال ۹۹ تیغ دولبه‌ای به نام «ارز دیجیتال» میانکاله و چالش دوباره بی‌منطقی افزایش ۴۶.۵ درصدی وصول درآمد‌های عمومی مازندران ۱۱ تن آرد قاچاق در آستارا کشف شد تمدید ۶ ماهه استمهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده «ملی پلاس» بانک ملی ایران، انقلاب شعب در نظام بانکی تکاپوی رونق صنعتی در مازندران با صدور ۶۵ پروانه بهره‌برداری بنگاه اقتصادی پیگیری ۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های آبرسانی در مازندران سالانه ۵۵ میلیون مترمکعب آب آشامیدنی در مازندران گم می‌شود برگزاری ۳۰ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ افزایش قیمت سکه طرح جدید در بازار+جدول پایانی بر سرمایه‌گذاری‌های کاغذی در مازندران سقف تازه شاخص کل بورس تعداد پروازهای فرودگاه های مازندران افزایش یافت قلم خبرنگاران معنای بخش واقعی صداقت در جامعه اختلاف با اقتصاد نگاهی به نرخ تورم در دی ماه لعیا جنیدی : اصلاح نظام بانکی و رفع نیازهای اساسی مردم در شرایط کنونی تصویب پالرمو نقش بسزایی دارد بخش اعظم مالیات امسال متعلق به ارزش افزوده است

کد شما در این بخش
♥3

وراث متوفیان سهام عدالت چه کنند؟

  • کد خبر : 47801
  • 26 اردیبهشت 1400 - 8:36

حدود سه میلیون از مشمولان سهام عدالت، از زمان ثبت نام این سهام تا کنون فوت شده اند که تعداد وراث این افراد به حدود ۱۰ میلین نفر می‌رسد. با این حال هنوز انتقال سهام بسیاری از متوفیان به وراثشان صورت نگرفته و به نظر می‌رسد تا فراهم نشدن زیرساخت های آنلاین، این اتفاق رخ ندهد.

به گزارش ایسنا، پیش از این اعلام شده بود که وراث مشمولان سهام عدالت پس از انجام امور مربوط به انحصار وراثت، وراث باید به سامانه شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه و خدمات انتقال سهام را انتخاب کنند.

در این قسمت مدارک لازم برای انتقال سهام که شامل گواهی نامه واریز مالیاتی، گواهی انحصار وراثت، گواهی فوت، اصل شناسنامه و کارت ملی متوفی و ورثه می‌شود، ذکر شده است.

پس از تهیه مدارک مذکور، یکی از ورثه به عنوان نماینده به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و مدارک مذکور را تحویل می‌دهد و این دفاتر،  فرمی که توسط نماینده تکمیل شده است را برای شرکت سپرده گذاری مرکزی ارسال می‌کنند.

شرکت سپرده گذاری مرکزی پس از بررسی مدارک مذکور، طی پیامکی نتیجه را به نماینده وراث اعلام می‌کند. در واقع اگر مدارک نقصی نداشته باشد، مراتب انتقال انجام می شود، در غیر این صورت به نماینده اطلاع داده و نماینده باید نقص مدرک را برطرف کند.

این مباحث درحالی مطرح شده است که حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرده که شرایط به گونه‌ای است که نمی‌توانیم پذیرای مراجعه فیزیکی وراث سهام عدالت باشیم؛ بنابراین بستری در حال ایجاد است که تمام مراحل واگذاری سهام عدالت آنلاین و برخط باشد.

وی با بیان اینکه باید توجه داشته باشیم در حال حاضر جمعیت وراث سهام عدالت به ۱۰ میلیون نفر رسیده‌ است، افزود: در این شرایط سخت شیوع بیماری کرونا، این جمعیت ۱۰ میلیون نفری نمی‌توانند برای انتقال سهام عدالت اموات خود حضور فیزیکی داشته باشند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار کرده که در حال حاضر می‌توانیم بگوییم این افراد و متقاضیان برای انتقال سهام به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند، اما نمی‌خواهیم جمعیت ۱۰ میلیون نفری در شرایط سخت نسبت به این حق قانونی خود اقدام کنند. بنابراین بهتر است صبر کنند تا زیرساخت‌های انتقال آنلاین سهام با لینک تمام نهادهای مربوطه آماده شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=47801
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.