تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

جن در اصفهان دستگیر شد چهاردهمین نمایشگاه کشاورزی و کشت گلخانه‌ای کشور اعتبارات سفر روحانی به گلستان نسبت به گذشته افزایش یافت رمز دوم تمام کارت های بانکی از اول خرداد ۹۸ حذف می شود چهره متفاوت پارسا در جشنواره جهانی فجر رئیسی: پرونده‌ها را به دست افراد ناصالح نسپارید کاهش قیمت سکه و طلا در نخستین روز هفته آب بندان ها ظرفیت‌ توسعه اقتصادی گیلان هستند داماد یکی از مسئولان ارشد قضایی گلستان از مردم اخاذی می کرد! انتصاب سرپرست معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ترخیص فرآورده خام دامی در مازندران برای نخستین بار عملیاتی شد فردا اولین مرحله سود سهام عدالت پرداخت می شود+ جزئیات الو الو آقای رئیس جمهور شیوع مهاجرت ودلسردی نرخ تورم آذرماه ۱۸ درصد شد/ تورم نقطه‌ای ۳۷.۴ درصد روند تغییرات عیدی کارمندان و کارگران در دولت روحانی + جدول سرنوشت حقوق کارمندان در سال ۹۷ گواهینامه استاندارد ۱۱ هزار و ۹۸۷ تن کالا در آستارا صادر شد موزه کیاسر در آینده نزدیک تجهیز می‌شود عروج همگراساز و مسئولیت ملی جمهور قیمت سکه و طلا در بازار مازندران کاهش قمیت سکه و طلا در بازار؛ سکه ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد اعلام رسته‌های جدید کسب و کارهای آسیب‌دیده از بیماری کرونا

کد شما در این بخش
1

کرایه سواری‌های بین‌شهری اعلام شد+جدول

  • کد خبر : 48030
  • 29 اردیبهشت 1400 - 21:23
کرایه سواری‌های بین‌شهری اعلام شد+جدول

در پی افزایش قیمت ۳۰ درصدی بلیت حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای، نرخ بلیت سواری‌های کرایه پلاک عمومی بین‌شهری در مسیرهای منتهی به تهران (به صورت رفت و برگشت) اعلام شد.

به گزارش ایسنا، چند روز پیش دستورالعمل تعیین نرخ بلیت حمل‌ونقل عمومی مسافر جاده‌ای در نشست شورای عالی هماهنگی ترابری کشور تصویب شد تا بر این اساس نرخ کرایه‌های بین شهری افزایش یابد و احمدرضا عامری -رییس اتحادیه شرکت‌های مسافربری- نیز روز گذشته در گفت‌وگو با ایسنا در این باره از افزایش ۳۰ درصدی نرخ بلیت اتوبوس‌های بین‌شهری از اول خرداد ماه خبر داد و اظهار کرد: براساس مصوبه اخیر شورای عالی ترابری می‌توانستیم تا سقف تورم سالیانه اعلام شده از سوی بانک مرکزی در بخش حمل و نقل قیمت بلیت اتوبوس را افزایش دهیم که ۸۷ درصد بود اما مسلما مردم کشش این حجم از افزایش را نداشتند و بنابراین قیمت بلیت اتوبوس را با توافق صورت گرفته تنها ۳۰ درصد افزایش دادیم چرا که در این افزایش قیمت کشش بازار و توان مردم را در نظر گرفتیم.

رحمت حاج محمدعلی -رئیس اتحادیه سواری کرایه – نیز از افزایش نرخ کرایه سواری‌های پلاک‌عمومی بین‌شهری به همین میزان خبر داد و به ایسنا گفت: اگر مساله معیشت مردم و توان اقتصادی‌شان مطرح نبود می‌توانستیم قیمت بلیت را بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده تا سقف تورم ابلاغ شده یعنی ۸۷ درصد افزایش دهیم اما ما به این نتیجه رسیدیم که تنها ۳۰ درصد افزایش را اعمال کند.

وی افزود: این مصوبه به همه پایانه‌های مسافری تهران و دیگر استان‌ها اعلام کردیم و از اول خرداد ماه نرخ‌های افزایش یافته اعمال خواهد شد. البته استان‌های دیگر بر اساس شرایط خودشان تصمیم می‌گیرند.

رییس اتحادیه سواری کرایه اظهار کرد: البته در طول سال جاری می‌توانیم تا سقف تعیین شده نرخ کرایه را افزایش دهیم اما فعلا کشش آن وجود ندارد و ممکن است در ادامه ونیمه دوم امسال دوباره قیمت‌ها افزایش پیدا کند.

جداول نرخ کرایه سواری‌های بین‌شهری ابلاغ شده از سوی اتحادیه را در ادامه می‌خوانید:

 

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=48030
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.