تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

ذوق‌زدگی پادوهای ترامپ در ایران خبرنگاران برجسته مازندران «نشان قلم» دریافت می‌کنند قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ بهره‌برداری از طرح‌های کشاورزی و زیرساختی شهرستان رشت راه‌یابی ۸ مازندرانی به فینال مسابقات قرآن کریم کشور حکم قسم دروغ را می دانید؟ پارسال سه هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال برای نوسازی مدارس گلستان هزینه شد اشک های فرزند مرحوم نوربخش در فراغ پدر نرخ بلیت اتوبوس در ایام اربعین ۱۰۰ درصد افزایش یافت ثبت نام مسکن ملی در ۱۸ استان از هفته آینده انتصاب رئیس جدید اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آمل اتمام طرح مطالعاتی نوسازی چهار هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی آستانه اشرفیه آزادسازی اراضی کشاورزی در عباس آباد مازندران مهم‌ترین دروازه اقتصادی ایران به منطقه خزر معرفی مسئول جدید بسیج هنرمندان بابلسر بهره برداری از ۲۱ طرح صنعتی همزمان با هفته دولت در گیلان توزیع ۶۰۰ تن گوشت منجمد با نرخ دولتی از امروز آغاز شد. مدعیان اصلاحات هیات منصفه مطبوعات انتخاب شدند پرسیکا چیست؟ روغن‌های انبار شده در بنادر مازندران سالم هستند جذب ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال روستایی در رودبار اخذ سفته ارزی مالیاتی امکانپذیر شد/فرایندپرداخت حق تمبر سفته ارزی

کد شما در این بخش
0

آثار زیان بار تاخیر در پرداخت مطالبات کلزاکاران بر کشت سال آینده

  • کد خبر : 49652
  • 06 تیر 1400 - 18:01
آثار زیان بار تاخیر در پرداخت مطالبات کلزاکاران بر کشت سال آینده

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات کلزاکاران منجر به عدم اعتماد کشاورزان و کاهش سطح زیر کشت کلزا در سال زراعی بعد خواهد شد.

عطااله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران در گفت و گو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر خودکفایی روغن در داخل کشور اظهار کرد: بنابر سیاست وزارت جهاد کشاورزی و تاکید مقام معظم رهبری سومین سال است که خودکفایی روغن در داخل و کاشت دانه‌های روغنی که مهم‌ترین آن کلزا است، در دستور کار قرار گرفته است.

او افزود: علی رغم مشکلات متعدد طی ۲ سال اخیر، کشاورزان راضی شدند که سطح زیر کشت کلزا را افزایش دهند که در تناوب با کشت گندم به کشاورزان کمک‌‌ می‌کند.

هاشمی قیمت خرید هر کیلو کلزا را ۵ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: امسال در شورای قیمت گذاری نرخ هر کیلو کلزا به ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت که این موضوع در ترغیب کشاورزان به کشت تاثیر بسزایی دارد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: با مسئول خرید کارخانه‌های روغن کشی به توافق رسیدیم که مستقیم سر مزرعه به طور نقد از کشاورزان خرید شود، اما بازرگانی دولتی به سبب بهره مندی از هزینه‌های تبعی وارد بحث خرید کلزا شد که تاخیر در پرداخت مطالبات با واکنش شدید کشاورزان روبه‌رو شده است.

او از پرداخت ۶۰ درصد مطالبات کلزاکاران خبر داد و گفت: بنابر آخرین آمار بیش از ۲۵۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده که ۶۰ درصد وجه آن پرداخت و ۴۰ درصد باقی مانده که این امر با واکنش شدید کلزاکاران روبه‌رو شده است.

این مقام مسئول در پایان‌ تصریح کرد: تاخیر در پرداخت مطالبات منجر به عدم اعتماد کشاورزان و کاهش سطح زیرکشت کلزا خواهد شد، از این رو انتظار می‌رود، هر چه سریع‌تر مطالبات پرداخت شود، در غیر این صورت آثار زیان باری در سال زراعی بعد خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=49652
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.