تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

رسیدگی به کلیات لایحه بودجه در صحن مجلس آغاز انتخاب خودرو توسط متقاضیان در سامانه یکپارچه خودرو‌های داخلی از فردا عقب‌گرد بیش از ۹ هزار واحدی شاخص کل بورس بهره برداری از ۲۹۰ میلیارد ریال پروژه در شهرک‌های صنعتی گلستان مشاور سازمان خصوصی‌سازی: سود سهام عدالت از امروز پرداخت می‌شود/آمادگی کامل داریم بیانیه ای برای آقای دبیر تبعیض مالیاتی کاشت نهال در نیروگاه نکا بیاد شهدای مدافع حرم  طلب ۳۵۶ میلیارد تومانی شرکت گاز مازندران از مشترکین هیچ سایتی مجوز معامله رمز ارز ندارد تولید ۹ تن پیله تر کرم ابریشم در سوادکوه‌شمالی رای دادگاه برای اختلاسگران بانک ملی واحد یک بخار نیروگاه نکا به شبکه سراسری برق پیوست دستمزد کارگران برای امسال شناور پیش‌بینی شده است ریل‌گذاری اصلاح ساختار بودجه از مسیر درآمدهای مالیاتی وصول ۴۸۷ هزار فقره چک رمزدار در آذر ماه نا حیه صنعتی گُمیشان در مسیر سرمایه گذاری پرداخت نکردن عوارض در آزادراه تهران – شمال مشکل ساز شد مرکز رشد صنایع پوشاک در بابل راه اندازی می شود محرومیت‌های شدید برای صادرکنندگان چک برگشتی دستگیری شرور سابقه‌دار غرب مازندران در گلوگاه استقبال خانم رئیس جمهور از پوتین / تصاویر محل کار جدید همتی و قاضی‌زاده +عکس

کد شما در این بخش
2

شناسایی مودیان مالیاتی فراری/ مالیات بر تراکنش بانکی نداریم

  • کد خبر : 53760
  • 10 مهر 1400 - 21:54
شناسایی مودیان مالیاتی فراری/ مالیات بر تراکنش بانکی نداریم

رییس کل سازمان مالیاتی اعلام کرد: با بررسی تراکنش‌های بانکی اشخاص از فعالیت‌هایی که مالیات آنها پرداخت نشده، مالیات را مطالبه کرده و این کار با قوت در دست اقدام است.

 به نقل از خبرگزاری خانه ملت؛ امیدعلی پارسا رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه توانسته‌ایم با جلوگیری از فرارهای مالیاتی به درآمد تعیین شده در بودجه سال جاری در خصوص درآمدهای مالیاتی دست یابیم، گفت: یکی از راه‌های تشخیص فرار مالیاتی بررسی تراکنش‌های بانکی افرادی است که دارای گردش مالی بالایی هستند، یعنی گردش مالی تراکنش‌های بانکی بالای ۵ میلیارد تومان مبنای کار قرار دارد.

وی ادامه داد: بانک مرکزی تمامی اطلاعات مربوط به این اشخاص را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌دهد، البته مواردی مانند حقوق، دریافت وام، تبدیل شکلی از دارایی به شکل دیگر و مواردی که جنس درآمدی ندارند را کنار می‌گذاریم، اما نسبت به موارد دیگر از مودیان سوال می‌شود که آیا فعالیتی بوده که مالیات آن پرداخت نشده باشد.

پارسا با تاکید براینکه ما مالیات بر تراکنش بانکی نداریم، اظهار کرد: بر این اساس سازمان امور مالیاتی با بررسی تراکنش‌های بانکی اشخاص از فعالیت‌هایی که مالیات آنها پرداخت نشده، مالیات را مطالبه کرده و این کار با قوت در دست اقدام است. طی ۵ ماه گذشته نسبت به مدت زمان مشابه در سال‌های گذشته حدود ۶۲ درصد رشد درآمد مالیاتی داشته‌ایم که این درصد بدون فشار به مودیان و بیشتر از طریق جلوگیری از فرار مالیاتی بدست آمده است.

رییس سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه گفت و گو تاکید کرد: اطلاعات مربوط به اشخاصی که فرار مالیاتی دارند از طریق سازمان امور مالیاتی شناسایی شده و یا اطلاعات مربوط به فعالیت‌های اقتصادی توسط دستگاه‌های نظارتی و اجرایی برای ما ارسال می‌شود و ما براساس آن اقدام می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه فرار مالیاتی انواع مختلفی دارد و ما بدون هیاهو و جار و جنجال موارد مالیاتی را عالمانه بررسی و اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام می‌دهیم، گفت: این سیاست قطعی و محکم سازمان امور مالیاتی بوده و هست.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=53760
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.