تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

اولین حضور دیوید بکام در تیم جدیدش ۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی تا پایان بهمن‌ماه بخشوده می‌شود جزییات ادامه عرضه ETF دولت/تا سقف ۵ میلیون تومان خرید مجاز است بازگشت بورس به کانال ۱.۲ میلیون واحد بازگشت ۴۱۷ واحد راکد و تعطیل گیلان به چرخه تولید در یک سال ایجاد واحدهای صنعتی، رهاورد ماندگار انقلاب اسلامی برای توسعه گلستان پرداخت ۹۶ درصد مطالبات چایکاران اقتصاد برآمده از سیاست گمانه زنی برای شناور قاجاریه قروق در گیلان تهاتر میلیاردی افزایش ۳۵۸ درصدی صادرات انواع کالا در بنادر مازندران مردم شمال ایران در محکومیت اغتشاشات اخیر راهپیمایی کردند خرید بیش از ۲ هزار تن سویا در مازندران مصوبه تعیین مقررات نسبت مالکانه در شورای پول و اعتبار ابلاغ شد پرداخت حقوق عقب‌افتاده نیروهای جنگل‌های شمال قیمت خودرو در بازار آزاد در یکم خرداد ۱۴۰۱ ساعت ادارات کدام استان‌ها تغییر کرد؟ موافقت با ساخت ۱۶ سازه دریایی در سواحل مازندران اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران در خواب است رشد ۲۲ درصدی شاخص بهای کالاهای صادراتی در مرداد ۹۷ اخراج آفرودسواران متخلف از مراتع شهرستان سوادکوه ابعادی از توزیع کالابرگ؛ فعلا یارانه نقدی “حاکم” است رهبر معظم انقلاب: هدف دشمن به ورشکستگی کشاندن کشور است

کد شما در این بخش
1

مدیر کل جدید صمت مازندران معرفی شد

  • کد خبر : 61323
  • 06 اردیبهشت 1401 - 17:00
مدیر کل جدید صمت مازندران معرفی شد

مجید فانی به عنوان مدیر کل جدید صنعت، معدن و تجارت مازندران عصر امروز سه شنبه طی مراسمی با حضورمشاور و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت صمت و مسوولان و تشکل ها و اتحادیه ها و اصناف صنعتی ، معدنی و تجاری در محل اتاق بازرگانی استان در ساری معرفی شد.

به گزارش ایرنا ، در این مراسم حکم فانی به عنوان مدیر کل جدید صنعت ، معدن و تجارت مازندران که از سوی سید رضا فاطمی امین وزیر صمت زده شده است، قرائت و به صورت رسمی معرفی شد.

دکتر مجید فانی پیش از این رییس دانشگاه آزاد واحد نور و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بود.

فانی همچنین سابقه  نایب رئیسی کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی و صنایع ایران و عضویت هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع مازندران و عضو شورای حل اختلاف دارایی و امور مالیاتی استان مازندران را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

رییس اتاق بازرگانی صنعت ، معدن ، تجارت و کشاورزی مازندران در این مراسم ضمن قدر دانی از تلاش بی وقفه قوانلو گفت که مشکل صنعت مازندران بسیار زیاد و با چالش های جدی مواجه است.

عبدالله مهاجر با تاکید بر این که تامین مواد اولیه ، فروش ، بیمه کارگران و مالیات از عمده مشکلات واحد های تولیدی و صنعتی استان است، تصریح کرد: کمبود نقدینگی و برخی مشکلات  مقرراتی که نیاز به اصلاح قانون دارد نیاز از دیگر چالش های صنعتی به ویژه معدنی استان است.

وی با اظهار این که دولت سیزدهم با رویکرد حمایتی جدی که دارد باید به این استان به صورت ویژه نگا کند ، گفت: اتاق بازرگانی به عنوان بخش خصوصی آمادگی کامل برای کمک به همه بخش های صنعت، معدن و تجارت استان دارد.

وی ظرفیت خانواده صمت استان در داشتن نیروهای کارآمد و متخصص را بسیار بالا توصیف کرد.

به گزارش ایرنا در این مراسم از مهندس حسینقلی قوانلو که به مدت حدود چهار سال رسالت صمت مازندران را بر عهده داشت ، قدردانی شد . قوانلو به افتخار بازنشستگی نائل آمده است.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد.
حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند. بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=61323
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.