تاریخ : پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 1 October , 2026

اخبار ویژه

۷۴ شغل استعفایی برای انتخابات مجلس+ جدول تجارت ۸ ماهه ایران و اکو به ۵.۷ میلیارد دلار رسید حکم اعدام باقری‌درمنی تأیید شد پرتره فروغ به نمایش در می آید قابلیت استعلام چک‌های برگشتی و تسهیلات به دولت همراه اضافه می‌شود جزئیات اجباری‌شدن سوخت‌گیری با کارت سوخت اعلام شد ضرورت تعیین سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم در جنگ اقتصادی ۲ هزار خودرو و موتور سیکلت توقیفی در مازندران تعیین تکلیف شد امضای تفاهمنامه مرکز ساخت و تعمیرات کشتی ها در مجتمع بندری انزلی صادرات ۱۷ ماده خوراکی ممنوع شد انتقاد از سردار سال ۹۸، سال «رونق تولید» نام گرفت شناسایی بیماری جدید در ساختار کسری بودجه دولت قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ کشته شدن مردی باتبر در بابل عقب‌نشینی پول سلطان جاساز دستگیر شد! +عکس افزایش واردات کالا‌های اساسی به گمرکات مازندران اثرات لقمه حرام ۱۰ ارز پرمبادله جهان افزایش قیمت ارز خوب یا بد؟ ویژگی‌ برنامه اصلاحی بانک مرکزی تولید روغن از مصرف پیشی گرفت

کد شما در این بخش
♥0

اعضای هیئت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران معرفی شدند

  • کد خبر : 92642
  • 12 آبان 1404 - 11:33
اعضای هیئت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران معرفی شدند

دبیر سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران گفت: داوری ۱۳ اثر راه‌یافته به بخش نهایی جشنواره تئاتر استان در سال جاری توسط «بهنام تشکر»، «امید سهرابی» و «محمودرضا رحیمی» انجام می‌شود.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،امیرحسین فلاحت‌پیشه امروز -دوشنبه- در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به این‌که طبق تقویم جشنواره کمتر از یک هفته دیگر تا آغاز این رویداد باقی مانده است، اقدامات نهایی مربوط به برگزاری جشنواره در حال تکمیل است و در همین راستا نیز اعضای هیئت داوران معرفی شدند.

وی افزود: داوری ۹ اثر راه‌یافته به بخش صحنه‌ای و چهار اثر راه‌یافته به بخش نمایش خیابانی سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران را سه چهره شناخته شده هنرهای نمایشی کشور از سه حوزه فیلمنامه‌نویسی، کارگردانی و بازیگری بر عهده دارند.

دبیر سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران خاطرنشان کرد: با معرفی شدن داوران جشنواره، در گام بعدی جدول اجراهای این دوره از رقابت‌های تئاتر استان منتشر می‌شود و سپس از ۱۷ آبان اجرای نمایش‌ها آغاز خواهد شد.

فلاحت‌پیشه اظهار کرد: پس از اعلام جدول اجراها، گروهای شرکت کننده در بخش صحنه‌ای از ۱۷ آبان در تالار مرکزی، بلک‌باکس (تماشاخانه) و سالن آمفی تئاتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به روی صحنه می‌روند و همچنین آثار نمایشی بخش خیابانی در محوطه تالار مرکزی ساری اجرا خواهند شد.

وی افزود: ۳۴ اثر متقاضی از ۱۲ شهرستان به دبیرخانه جشنواره معرفی شده بود و از بین این آثار با نظر هیئت انتخاب متشکل از «سعید زین‌العابدینی»، «یوسف فخرایی» و «فرشید مصدق» ۱۳ اثر از هفت شهرستان برای نمایش در بخش مسابقه معرفی شدند. ۲ نمایش از تنکابن، ۲ نمایش از آمل، ۲ نمایش از بابل، سه نمایش از ساری، یک نمایش از قائمشهر، یک نمایش از نکا، یک نمایش از رامسر و یک نمایش از بهشهر در مرحله نهایی اجرا می‌شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=92642
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.