تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

مردان فضایی دستور رئیس سازمان مالیاتی برای بررسی تراکنش بانکی خریداران سکه‌ از بانک مرکزی+سند قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۸ دی ۱۴۰۰ پهلودهی بیش از ۶۴۰ فروند کشتی در بندرامیرآباد ۶۰ درصد تراکنش‌های موبایلی زیر ۵ هزار تومان است شگرد جنگل‌خواری استیضاح شهردار ساری با امضای سه عضو شورای شهر کلید خورد ۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ پایان رژیم توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بهشهر و حالا مرحوم اغتشاشات صادرات ۲۳۹ میلیون دلاری کالا از مرزهای سه گانه آستارا/ روسیه؛ در صدر صادرات و واردات ۴ میلیون مسکن را تا پایان دولت سیزدهم به مردم تحویل می‌دهیم ارزش سهام عدالت ۳۶ برابر شد پزشکیان: صد‌ها نفر امثال هادی رضوی وجود دارند به متولدین سال ۱۴۰۱ چه میزان سهام تعلق می‌گیرد؟ واریز مرحله دوم وام یک میلیونی کرونا برای ۲.۴ میلیون نفر شکایت ۱۰۰ دانشجو از “علی مطهری” به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان /// آمارهایی که دروغ می گویند بیش از 60درصد خانوارهای ایرانی مالک هستند رکورد صادرات ریلی گلستان به ترکمنستان شکسته شد تسهیلات اشتغال ۲۵۱ مددجوی کمیته امداد آستارا تامین شد ثبت ۶ هزار درخواست در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات

کد شما در این بخش
♥2

همتی امشب بسته جدید ارزی را رونمایی می‌کند

  • کد خبر : 6696
  • 14 مرداد 1397 - 12:25

رییس کل جدید بانک مرکزی امشب با حضور در برنامه زنده تلویزیونی بسته جدید ارزی دولت را رونمایی می‌کند.

قرار است عبدالناصر همتی امشب با حضور در برنامه زنده گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در ساعت ۲۲ و ۴۵ دقیقه بسته جدید ارزی دولت را رونمایی و جزییات آن را اعلام کند.

یادآور می شود، معاون اول رئیس جمهور روز گذشته گفته بود یکی از موضوعات جلسه شورای عالی اقتصادی، سیاست‌هایی بود که بانک مرکزی برای بخش ارز کشور پیش‌بینی کرده که کلیات آن مورد تأیید قرار گرفت و روز دوشنبه رونمایی می‌شود.

اسحاق جهانگیری پس از جلسه شورای عالی اقتصادی با حضور سران سه قوه ، افزود: در روزهای آینده با اعلام رئیس جمهور آمریکا تحریم های سه ماهه شروع می شود و شرایط جدیدی در اقتصاد کشور پیش آمده که نیازمند تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی بوده است.

وی گفت: سیاست های بانک مرکزی برای بخش ارز کشور در جلسه امروز مورد بحث و تایید سران سه قوه و اعضای جلسه قرار گرفت.

جهانگیری افزود: عمدتا جهت گیری سیاست ها این است که کالاهای اساسی که مورد نیاز مردم و جامعه با نرخ رسمی بانک مرکزی است به وفور در کشور تامین شود و دستگاه های اجرایی تا مرحله نهایی بر نحوه تامین واردات و عرضه آن در بازار نظارت داشته باشند که این امر مورد تایید سران سه قوه قرار گرفت.

وی گفت: برای فعالان اقتصادی که در بخش صادرات و واردات فعالیت می کنند و افرادی که برای بخشی از کارهای ضروری شان به ارز نیاز دارند، تسهیلاتی فراهم شد که بتوانند در بازار، ارز مورد نیاز خود را تامین و در نتیجه راحت تر فعالیت کنند.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: جزئیات این سیاست ها در جلسه یکشنبه هیأت دولت نهایی خواهد شد.

وی گفت: کلیات مباحث ذکر شده امروز مورد تصویب قرار گرفت و جزئیات آن در جلسه یکشنبه (امروز) به بحث گذاشته و تصویب می شود.

جهانگیری افزود: همچنین روز دوشنبه با مصاحبه رئیس کل بانک مرکزی و اعلام به مردم این مصوبات عملیاتی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=6696
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.