تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

دعوای آماری اعضای کمیسیون پنچ گانه شورای اسلامی رشت انتخاب شدند عملکرد مالی دولت در 9 ماهه نخست امسال من خر دولت بودم! نظارت بر بازار مازندران با ۲ هزار بازرس جدید تشدید شد خطر طغیان آفت مگس میوه ناشی از گرمای هوا در باغ های مازندران جزئیات تامین خسارت ۳۸ هزار میلیاردی سیل/ بانک‌ها را تحت فشار نگذارید قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱ اسفند ۱۴۰۱ برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران درباره جلف بازی برخی کاندیداها ۳۰۰ متقاضی برای واردات خودرو اعلام آمادگی کرده اند آقای ظریف شوخی نکن آرامش قیمت در بازار طلا و کاهش نرخ ارز فال روزانه ۲۵/ ۰۱/ ۱۳۹۹ ایستگاه خودکار هشدار سیل در گلستان راه‌اندازی می‌شود هنرنمایی گنبدی ها در کراچی دغدغه برقی شهرک صنعتی تشبندان محمودآباد مازندران پایان شهریور؛ آخرین مهلت دریافت مجوز شرکت اعتبارسنجی لایحه مالیات بر عائدی سرمایه ناپدید شد تحول در پرداخت‌های بانکی/ ضریب امنیت افزایش می‌یابد فرصت‌های اقتصادی مازندران به مدیران شستا معرفی شد غفلت از صادرات غیر نفتی توپ گرانی ها در زمین دولت

کد شما در این بخش
♥1

اجرای بیش از ۳۰ پروژه عمرانی در سال جاری

  • کد خبر : 66789
  • 27 شهریور 1401 - 11:37
اجرای بیش از ۳۰ پروژه عمرانی در سال جاری

شهردار هچیرود گفت: یکی از برنامه های شهرداری و شورای شهر اجرای بیش از ۳۰ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در سطح شهر هچیرود است که بخشی از آن اجرا شده است و مابقی در دستور کار قرار دارد.

جعفر ردایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان خبر فوق اظهار کرد: ۴ پروژه پیاده روسازی، اجرای مبلمان شهری در بلوار امام رضا شمالی و جنوبی، امام خمینی شمالی و جنوبی، سه پروژه ساحلی پارک ساحلی نگین هچیرود، پروژه ساحلی موج دوجمان و ساحل آرام کیاکلا از جمله پروژه های اجرایی و یا در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه پروژه  جاده سلامت جنگلی که در حد فاصل چاخانی تا دلگشا و سنگ وارث در مسیر کانالی که در آن منطقه توسط آب منطقه ای اجرا شده است جزء پروژه های مهم ماست، افزود: سایر پروژه ها همانند ساختمان شهرداری، تعریض مرکز شهر و تملک مغازه هایی که در طرح تعریض قرار دارند و سایر پروژه ها توسط شهرداری در دست اجرا است.

شهردار هچیرود، جشنواره هچسا را از مهمترین برنامه های اجرا شده در سال جاری برشمرد و گفت: هچسا یک برنامه بزرگ بوده که در میان استقبال زیاد شهروندان و گردشگران برگزار شد و باید گفت در حد و اندازه کلان شهرها اجرا شد.

ردایی در تکمیل سخنان خود ابراز کرد: جشنواره تابستانی هچسا که یک ماه در ساحل هچیرود طول کشید با برپایی جشنواره ها و نمایشگاه ها همراه بود و بیش از ۲۰ هزار از این برنامه ها دیدن کردند.

وی در خصوص میزان تحقق بودجه امسال با اشاره به اینکه تا این زمان ۵۵ درصد از بودجه شهرداری محقق شده، یادآور شد: محدوده شهر هچیرود ۶۱۷ هکتار است و برای توسعه فضای شهری به دنبال این هستیم که زمین های خالی وارد محدوده  شهر شود.

شهردار هچیرود ادامه داد: در حقیقت درخواست ما این است ۱۴۵۰ واحد مسکونی که در اطراف و اکناف محلات شکل گرفته و اغلب هم بومی و دارای آب، برق، گاز و آسفالت و خدمات شهری هستند، در محدوده قرار گیرند تا بتوان عوارض، مالیات و حقوق دولتی و عمومی را پیگیری کرد.

ردایی خاطرنشان کرد: به دنبال اضافه کردن اراضی کشاورزی به محدوده شهر نیستیم بلکه این زمین ها باید در حریم شهر باقی بمانند و کشاورزی و کشت برنج و باغات حفظ شود.

وی مهمترین چالش شهر هچیرود را بافت روستایی محلات عنوان کرد و ادامه داد: زیرساخت هایی همانند کمبود آب خیلی ایجاد مشکل کرده است از سوی دیگر راه های دسترسی مشکل دارد زیرا هنوز طرح تهیه نشده است و محلات جداگانه از هم هستند و تا این لحظه نتوانستیم شبکه های موازی در راستای محور اصلی ایجاد کنیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=66789
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.