فرماندار نوشهر
تاریخ: ۱۳:۲۶ :: ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
راه‌اندازی شهرک دامپروری کجورنوشهر نیازمند رفع محدودیت زیست‌محیطی است

فرماندار نوشهر گفت: یکی از مشکلات اساسی شهرستان این است که محیط زیست به استعلامات پاسخ نمی دهد که در صورت همراهی این نهاد، شهرک دامپروری بخش کجور نوشهر راه اندازی می شود.

به گزارش اقتصاد گستر شمال به نقل از  ایرنا، رستم زرودی روز شنبه در جلسه سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با دهیاران و شوراهای اسلامی بخش کجور در شهرداری پول این بخش افزود: حدود ۹۰ هکتار شهرک دامپروری در فیروزکلای این بخش داریم که حدود ۶۰ هکتار آن جداسازی شده و زیرساخت هایش رها شده است.

وی اظهارداشت: سرمایه گذاران آمده اند و علاقه مند به فعالیت در حوزه دامپروری هستند که باید شرایط سرمایه گذاری را فراهم کرد.

فرماندار نوشهر ۶۷ روستا و آبادی و ۲ شهر و سه دهستان از جمله ظرفیت های این بخش کوهستانی این شهرستان برشمرد و تصریح کرد : در این بخش محصولات زعفران، جو، گندم و انواع گونه های مثمر و گل محمدی کشت و تولید می شود.

زرودی تعطیلی واحدهای شن و ماسه، کمبود کادر درمانی، نداشتن سالن اجتماعات فرهنگی و محدودیت های زیست محیطی را از جمله مشکلات فراروی این بخش برشمرد و گفت :
تعطیلی سه واحد تولیدی شن و ماسه از دیگر مشکلات اساسی این منطقه است و اکنون تعطیلی این واحدهای تولیدی و نبود محصول ماسه پروژه های عمرانی این بخش را دچار مشکل کرده است.
فرماندار نوشهر بیان داشت : در این منطقه شرکت تعاونی دهیاران داریم که می توانند که مسوولیت راه اندازی واحدهای تولیدی ماسه داشته باشند.
فرماندار نوشهر منع تخلیه زباله در زمین زباله جیرنو را از دیگر مشکلات شهرستان معرفی و اضافه کرد : متاسفانه محیط زیست طی نامه ای به مرجع قضایی سبب منع تخلیه زباله در این منطقه شده است.
وی کمبود کادر درمانی در درمانگاه مرکز بخش را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت ؛ یک پزشک گاهی دو هفته پشت سرهم کشیک است.
به گفته وی حدود ۴۵ درصد گندمزارهای این بخش بیمه هستند که خسارت دیدند اما از پرداخت ریالی بابت حق بیمه خبری نیست.
وی محدودیت های زیست محیطی در ساخت و ساز و نبود سالن اجتماعات فرهنگی و نبود بانک در دو شهر پول و کجور را از دیگر مشکلات فراروی این بخش برشمرد.

شماری از اعضای شورای شهر، دهیاران بخش کجور، غیرایمن بودن راه بلده – کجور و دوآب- کجور ، تسریع در روند گازرسانی، نداشتن ایستگاه آتش نشانی، نداشتن طرح آمایش سرزمینی، استقرار مرکز ترویج ضعف آنتن دهی موبایل و اینترنت، کمبود آب آشامیدنی، اختصاص ندادن اعتبار سیل، توسعه طرح های هادی، محدودیت های قوانین میراث فرهنگی و زیست محیطی و ممنوعیت ساخت و ساز، کمبود وسایط نقلیه حمل زباله، نداشتن درآمدزایی در شهرداری، بازنگری طرح هادی را از جمله مسائل و مشکلات و خواسته های اهالی این بخش برشمرند.

بخش کجور نوشهر با ۱۲ هزار نفر جمعیت در ۷۰ کیلومتری جنوب شرقی نوشهر واقع شده است.

استاندار مازندران در حاشیه شرکت در همایش روز ملی مازندران در روستای صالحان کجور این جلسه را با حضور مسوولان و دهیاران این بخش برگزار کرد.

روز ۱۴ آبان که با پیگیری‌های فرهنگ‌دوستان استان امسال در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شد، فرصتی ارزشمند برای حفظ ارزش‌ها و شناساندن زبان، لباس، آداب و رسوم دیار علویان به هموطنان با گفتمان‌سازی و برگزاری آیین‌های متنوع است.

مازندران یا همان تبرستان از دیرباز بنام دیار علویان نامیده شده چرا که این منطقه عشق و علاقه خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) ثابت کرده و بیش از یک هزار و ۱۷۰ سال محبت به این خاندان در وجود مردمان غیورش نقش بسته است.

۱۴ آبان روز مازندران یادآور حضور علویون در این دیار سبز است و مردمان این منطقه در سال ۲۵۰هجری قمری اولین حکومت شیعی جهان را تشکیل دادند. این قوم در روز خجسته عید سعید فطر ۲۵۰ هجری قمری در مسجد جامع کجور نماز عید را به امامت حسن بن زید علوی برگزار کردند و با برپایی این نماز سنگ بنای نخستین حکومت شیعی در جهان را بنیان نهادند.

print

پاسخی بگذارید