تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

به سخره گرفتن فرهنگ گیلانی را خاتمه دهید! گفته ایم سخت نگیرند ادامه افت شاخص تالار شیشه ای هر کیلو مرغ در بازار مازندران چند؟ تیغ مالیات روی گردن لوکس سواران شکننده و بی «اعتبار» قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ توقف افزایش قیمت ها/اخراج کارمند گمرک کذب است تسهیل در پرداخت وام ۳۰ میلیونی ازدواج گذری بر ادبیات جنگ در موزیک جیگای انزلی شعاع تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد در مازندران افزایش یافت مدیر تلویزیونی دستگیر شد رضا ضراب علیه مدیران بانک ترکیه‌ای شهادت می‌دهد تمام قرارداد‌های اجاره خودکار تمدید می‌شوند ۲۲۸ میلیون کارت بانکی بدون استفاده در کیف پول‌ها سهم تعاون در اقتصاد مازندران ۶ درصد است ابهامات مالی ؛ مجهول جدید در معادلات باشگاه نساجی هزینه نگهداری سکه در بورس کالا ۲۰ تومان شد وجه تضمین اولیه قراردادهای آتی سکه ۱۰ میلیون شد مدیرکل ورزش گیلان:۴۱پروژه نیمه تمام را با حمایت مسئولان کامل می کنیم جادوگر برگرد قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ مصوبه افزایش ۵ درصدی حداقل مزد ابلاغ شد + متن ابلاغیه

کد شما در این بخش
0

کنسول تله ای برای کلاهبرداری

  • کد خبر : 71602
  • 18 دی 1401 - 19:28
کنسول  تله  ای برای کلاهبرداری

فردی با ادعای فروش کنسول بازی ps ۴ ارزان، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از گیمر‌ها و عاشقان پلی استیشن در بابلسر کلاهبرداری کرد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سرهنگ سیدجعفر افضلی فرمانده انتظامی بابلسر گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان بابلسری به پلیس فتا شهرستان و اعلام شکایت، عنوان داشت برای خرید اینترنتی کنسول بازی ps۴ به یکی از کانال‌های خرید و فروش در فضای مجازی مراجعه کرده و از آنجایی که مبلغ پیشنهادی از آنچه در بازار وجود دارد بسیار ارزان‌تر بود با مسئول کانال ارتباط برقرار می‌کند.

او افزود: هر یک از شاکیان تقریبا مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال را به حساب مسئول کانال واریز می‌کنند که پس از پرداخت، یک کنسول بازی ps معیوب و دسته دوم برای آن‌ها ارسال و یا هیچ خبری از دریافت کننده وجه و تحویل کنسول بازی موردنظر، نمی‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر گفت: کارشناسان رصد و پایش فضای مجازی پلیس فتا با تشکیل پرونده‌ای تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی، پیگیری موضوع را به طور ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

سرهنگ افضلی افزود: کارشناسان پلیس فتا با تحقیقات به عمل آمده دریافتند متهم با ساخت کانالی در یک شبکه اجتماعی، کنسول بازی ps۴ را با قیمت‌های اغواکننده و دروغین، زیر قیمت بازار معرفی و از این طریق از شهروندان کلاهبرداری می‌کند.

او گفت: کارشناسان پلیس فتا با اشراف اطلاعاتی متهم را شناسایی و با دستور قضائی وی را دستگیر که تاکنون ۸ نفر از مال باختگان در سراسر کشور شناسایی و مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان وجوه کلاهبرداری شده توقیف و پرونده به منظور شناسایی سایر مال باختگان ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=71602
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.