تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

علت عدم بیعت مردم با امام علی(ع) رئیس سازمان بورس: نوسان بازار سهام طبیعی است ساخت پنجمین استخر تکثیر طبیعی ماهی در بندر صیادی امیرآباد وزیر اقتصاد: برنامه تحول نظام بانکی برای رئیس جمهور ارسال می‌شود لغو سفارش فروش ۲۴۸ هزار سهامدار عدالت قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۸ آذرماه ۱۴۰۴ افزایش ۵۶ هزار تومانی قیمت سکه/ نرخ دلار از یورو پیشی گرفت افزایش صادرات ایران به کشورهای عضو اکو کریدور«شمال – جنوب» همچنان در محاق! لایروبی ۲۵ هکتار آب‌بندان در محمودآباد شعبه پانزده خرداد بیمه دانا در حدفاصل قرچک-ورامین افتتاح شد دخالت برخی اعضای شورا در شهرداری‌های گلستان پیگیری می‌شود درآمد سالانه زیر ۱۰۰ میلیون تومان معاف از مالیات کاهش دمای هوا در شهرهای شمالی کشور ریزش بورس کی و چگونه؟ انتصاب جدید در برق منطقه ای مازندران و گلستان جریمه ۵ میلیارد ریالی برای گرانفروشی شن و ماسه ناشران ومدیران مطبوعات نگران تامین کاغذ مصرفی نباشند ۳.۵ میلیون بازمانده سهام عدالت در دو دهک کم درآمد هستند شکایت ایران از آمریکا در سازمان دریانوردی گلستان لرزید پرونده عرضه خارج از شبکه آرد روی میز تعزیرات بازدید معاون سازمان اوقاف کشور از پروژه های اوقاف مازندران

کد شما در این بخش
♥2

۶۰ درصد جمعیت مازندران زیرپوشش تامین اجتماعی هستند

  • کد خبر : 74050
  • 16 اردیبهشت 1402 - 22:57
۶۰ درصد جمعیت مازندران زیرپوشش تامین اجتماعی هستند

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران گفت: اکنون از مجموع بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان، یک میلیون و ۹۸۱ هزار نفر معادل ۶۰ درصد جمعیت زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از ایرنا حسن فلاح روز شنبه در آیین سی و چهارمین جشنواره تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان که در سالن الغدیر سپاه کربلای مازندران برگزار شد، افزود: این آمار درحالیست که میانگین نفوذ تامین اجتماعی در کشور حدود ۵۳‌ درصد جمعیت است.
وی اظهار داشت: مازندران دارای ۶۸۱‌ هزار بیمه شده اصلی است که با افراد تحت تکفل آنها این عدد به یک میلیون و ۶۲۶‌ هزار نفر می‌رسد.
وی با بیان اینکه تامین اجتماعی مازندران به بیش از ۲۰۲‌ هزار نفر ماهانه مستمری دریافت می‌کنند، گفت: تعداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان به همراه افراد تبعی آنها به بیش از ۳۵۵‌هزار نفر می‌رسد.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران گفت که در سال گذشته ماهانه یک‌هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب حقوق به مستمری‌بگیران تامین اجتماعی پرداخت می‌شد که به طور قطع این میزان در سالجاری با توجه به افزایش حقوق، ارتقا خواهد یافت.
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌ای کشور بر اساس درآمد و هزینه مدیریت می‌شود، خاطرنشان کرد: بیمه‌پردازان این سازمان با پرداخت حق بیمه سرمایه‌ای را در صندوق ذخیره می‌کنند که در ایام بازنشستگی، بیکاری و بیماری مورد حمایت سازمان قرار گرفته تا دغدغه کمتری در زندگی داشته باشند.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران بیان کرد: براساس اطلاعات موجود اکنون ۷۳ درصد جامعه از خدمات بیمه‌ای برخوردار بوده که ۵۳ درصد آنان پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و بقیه از دیگر خدمات سازمان‌ها و صندوق‌های بیمه‌گر بهره‌مند هستند.
افلاح افزود: با توجه به اینکه حدود ۲۷ تا ۳۰ درصد جامعه از خدمات هیچ سازمان یا صندوق بیمه‌گری بهره‌مند نیستند، اولویت برنامه‌های این سازمان‌ها گسترش چتر بیمه‌ای برای افراد فاقد بیمه است تا همه افراد از این خدمات بیمه‌ای، درمانی و بازنشستگی در آینده استفاده لازم و کافی را داشته باشند.
وی گفت: اگرچه سازمان تامین اجتماعی هدف اصلی خود را ارائه خدمات بیمه‌ای، درمانی و بازنشستگی به اقشار مختلف مردم می‌داند در این زمینه هم تلاش‌های زیادی صورت گرفته تا با رایزنی و امضای تفاهم‌نامه با نهادها و ارگان‌های مختلف افراد فاقد بیمه را تحت پوشش قرار دهیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=74050
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.