تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

صیغه ای را کشتم صادرات مرکبات مازندران اقتصاد رکود تورمی در تقابل با اسنپ‌بک ۶ طرح خدماتی و اشتغالزایی در سوادکوه شمالی به بهره برداری رسید ابطال کد شناسایی ۶ واحد تولیدی طلا در مازندران بیش از ۶۶ میلیون سهم در بورس مازندران معامله شد ۸۴۴ تن انواع ماهیان استخوانی در سواحل گیلان صید شد افزایش تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا کلنگ شروع عملیات اجرایی چهار خطه کردن راه کلیدبر – ماسال قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۵ دی ۱۴۰۱ کشف محموله‌های جدید قاچاق انسان در گمرک ۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی بانک ملی ایران برای مشاغل آسیب دیده از کرونا پیامک ثبت‌نام و قطع یارانه نقدی شهروندان جعلی است آشوب مرفهان بی‌درد علیه انقلاب مستضعفان احتمال یکطرفه شدن تردد در جاده چالوس دادو ستد بیش از ۷۰ میلیون سهم در بورس مازندران احترام‌السادات حبیبیان درگذشت مزیت توسعه روابط تجاری ایران و ازبکستان در بخش کشاورزی چیست؟ مازندران دومین استان پر تردد کشور حکایت ذرت های فاسد در بنادر شمال چیست؟ راهپیمایی 22 بهمن در گرگان اختصاص ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل مدارس خیرساز گلستان ۲۰ هزار کارگر مازندرانی مشمول بیمه بیکاری کرونایی شدند

کد شما در این بخش
♥1

عضویت ۴۰۰۰ مازندرانی در صندوق اعتباری هنر

  • کد خبر : 85028
  • 03 اردیبهشت 1403 - 23:50
عضویت ۴۰۰۰ مازندرانی در صندوق اعتباری هنر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در خصوص صندوق اعتباری هنر گفت: بیش از چهارهزار نفر در این صندوق عضویت دارند که با توجه به گستردگی حوزه فعالیت، هنوز کارهای زیادی باید انجام شود، البته در مسیر درست و رو به جلو حرکت می‌کنیم.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،احسان آهنگر شامگاه ۳ اردیبهشت در نشست با اهالی فرهنگ و هنر و رسانه شهرستان سوادکوه با اشاره به لزوم شناخت از میدان عمل برای موفقیت گفت: شناخت از میدان مهمترین مولفه برای برنامه ریزی است و اگر نسبت به وضع موجود غافل یا ناآگاه هستیم، نباید انتظار موفقیت و اثرگذاری داشته باشیم.

آهنگر افزود: سفرهای شهرستانی هم برای احصاء نظام مسائل و مشکلات است تا برای رفع آنها برنامه ریزی دقیق انجام پذیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارکان مختلف اداره ارشاد اسلامی را یک زنجیره برای اعتلای فرهنگ عنوان کرد و یادآور شد: همه انجمن‌ها و بخش‌های مختلف این مجموعه، باید بصورت یک سیستم متوازن کار کنند و برای رشد فرهنگ هر شهر بکوشند.

وی اضافه کرد: فرهنگ در جامعه مظلوم واقع شده است و کار کردن در این حوزه با مشکلات زیادی روبروست. البته مشکلات مالی به‌عنوان اولویت مطرح نیست. بلکه مهمترین مولفه قدرت فرهنگی ما، نیروی انسانی فعال و دلسوز است که تحت عنوان انجمن‌ها در این مجموعه فعالیت دارند. چون تصمیم ساز هستند و می‌توانند به مدیران دیگر کمک کنند.

آهنگر فعال سازی انجمن‌ها و شبکه سازی عناصر فرهنگی را از اولویت‌های حوزه فرهنگ دانست و گفت: ایجاد خرد جمعی بسیاری از مشکلات این حوزه را برطرف خواهد کرد. باید با ایجاد مراکز تخصصی فروش آثار هنری، اقتصاد فرهنگ و هنر را رونق بخشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: به دنبال انعقاد تفاهم با فنی و حرفه‌ای هستیم تا صدور مجوزها را ساماندهی و تسهیل کنیم. همچنین پیگیر دریافت سهم بیشتری از تسهیلات برای هنرمندان و اهالی رسانه هستیم.

این مسئول اظهار کرد: کارگروه قرآن و عترت در اداره کل ارشاد اسلامی وجود دارد. ولی هنوز نتوانسته‌ایم نقش و نسبت خود را در این حوزه به درستی ایفا نماییم.

وی افزود: با آموزش و پرورش صحبت کردیم تا از هنرمندان اداره ارشاد در دروس هنر مدارس غیر انتفاعی استفاده کنند تا هم دانش آموزان از این هنرها بهره‌مند شوند و هم به معیشت هنرمندان کمک کنیم.

آهنگر در خصوص صندوق اعتباری هنر گفت: بیش از چهارهزار نفر در این صندوق عضویت دارند که با توجه به گستردگی حوزه فعالیت، هنوز کارهای زیادی باید انجام شود، البته در مسیر درست و رو به جلو حرکت می‌کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران به زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان‌ها اشاره کرد و افزود: استفاده درست از زیرساخت‌ها می‌تواند به توسعه فرهنگ کمک کند. مساجد، مصلی‌ها، شبستان‌ها، مدارس و غیره از جمله اماکنی هستند که می‌توانیم در امور فرهنگی از آنها استفاده کنیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=85028
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.