تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

صدور هشدار زرد و نارنجی هواشناسی در مازندران مردم کدام استان های شمالی پس انداز بیشتری دارند؟+عکس رئیس سازمان مالیاتی: مخالفم! جزای نقدی ۴ میلیارد تومانی متخلفان اقتصادی در گنبد دیدار کی‌روش و سانتوس در روسیه صنایع تبدیلی گلستان جلوتر از برنامه توسعه توزیع ۴۴۰۰ بسته بسته تحصیلی و کمک مومنانه در آمل بیش از هزار و ۵۰۰ تن وش‌پنبه از کشاورزان گلستان خریداری شد شاسی بلند بزرگ کره ای ها / تصاویر مدیرکل جدید دیوان محاسبات گیلان معارفه شد رهبر انقلاب: خیانت امارات دیری نخواهد پایید سقف درآمدی بودجه سال آینده ۵۲۰ هزار میلیارد تومان تعیین شد جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شد از حقوق‌ها راضی نیستید، قانون را عوض کنید! زیر ۳ میلیونی‌ها چقدر حقوق می‌گیرند؟ چرا جوان ها زندگی مجردی را انتخاب می کنند؟ آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع «کرکنار» بابل قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۳ آذر ۱۴۰۱ واقعیت تلخ توسعه نیافتگی در بابل/۱۴ روستا چشم انتظار ساخت یک پل تسهیلات حساب‌های انفرادی و زوجین افزایش یافت اتصال بندرکاسپین به راه آهن سراسری زیرساخت های آن را تکمیل می کند ادعای تورم ۷۸ درصدی؛ واقعی یا تخیلی؟ ساعت کاری ادارات استان مازندران در سال ۱۴۰۲اعلام شد

کد شما در این بخش
1

افزایش سن استخدام /حرف یا واقعیت

  • کد خبر : 15574
  • 26 دی 1397 - 8:41
افزایش سن استخدام /حرف یا واقعیت

اخیرا برخی خبرها از این حکایت دارد که طرحی در مجلس برای افزایش سن استخدام در جریان بررسی قرار دارد. این در حالی است که اعلام سازمان اداری و استخدامی نشانی از چنین طرحی ندارد و در عین حال که شرایط سنی در قانون تعیین شده و سقفی برای آن مشخص نشده است، از این‌رو دستگاه‌ها براساس نیاز و شرایط قانونی نسبت به استخدام اقدام می‌کنند.

به گزراش اقتصاد شمال،این روزها برخی افراد متقاضی استخدام عنوان می‌کنند که “ظاهرا طرحی در مجلس در حال بررسی است که براساس آن قرار است سن استخدام از حدود ۲۸ سال تا بیش از ۳۰ سال افزایش پیدا کند” و خواهان تسریع در روند آن هستند.

اما پرس‌وجو از سازمان اداری و استخدامی با توضیحاتی همراه بود و با استناد به مواد قانونی گفته شد که “شرایط استخدام در قانون تعیین شده و هرگونه تغییری نیاز به مصوب شدن قوانین جدید است که این سازمان اخیرا هیچ پیشنهادی را برای افزایش یا کاهش سن استخدام به مجلس ارائه نکرده و از وجود چنین طرحی در مجلس نیز بی‌اطلاع است”.

طبق توضیحات سازمان اداری و استخدامی در ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری، شرایط سنی استخدام مشخص و در بند «الف» تاکید شده که داشتن حداقل سن ۲۰ سال تمام و حداقل ۴۰ سال برای استخدام رسمی و برای متخصصین مدرک تحصیلی دکتری ۴۵ سال است.

براساس این ماده قانون، دستگاه‌ها برای استخدام نمی‌توانند افراد کمتر از۲۰ سال را انتخاب کنند، اما سقفی برای استخدام مشخص نشده و این موضوع در اختیار دستگاه قرار دارد تا بتواند متناسب با شرایط و نیاز خود و البته آنچه برای سابقه کاری نیرو در نظر می‌گیرد، آن را تعیین کند. از سوی دیگر حداکثر ۴۰ سال برای استخدام‌های رسمی در نظر گرفته شده و افرادی که مدرک تحصیلی دکتری دارند حداکثر ۴۵ سال شرایط سنی استخدام آنهاست.

بنابر این گزارش، در قانون حداکثر سن برای استخدام تعیین نشده و سن ۲۸ یا ۳۰ سالی که مطرح می‌شود سن مشخص شده در قانون نیست، بلکه دستگاه‌ها با توجه به مجوز قانونی که دارند آن را تعیین می‌کنند.

خبرنگار: زهرا شکری

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=15574
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.