تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

خشکسالی به گلستان رسید؛کاهش ۶۲ درصدی منابع آبی سدها /// آبرسانی به روستا‌های کم برخوردار مازندران مدیریت ریسک و درآمد پایه همگانی UBI دولت تا پایان سال برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فرصت دارد افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور سرمایه گذاری 23میلیون یورویی خارجی در مازندران برگزاری اولین جشنواره محلی “نوجوان مازنی” حساسیت های بهاری آخرین قیمت طلا در بازار مازندران شنبه شش تیر ماه کشفی تازه از نیما ۲۵۱ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت شد اقدامات ویژه اوراسیا برای مقابله با کرونا عکس زنان و دختران اسرائیلی با چادر شرایط و نحوه حذف ضامن از وام های خرد انجام ۱۵ درصد از ماموریت‌های امدادی کشور در مازندران افزایش قیمت خُرده‌فروشی ۹ گروه مواد خوراکی اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و روسیه عملکرد یکساله بانک‌ها در پرداخت وام/ قرض‌الحسنه ۷۵ درصد رشد کرد تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در سال گذشته لبنیاتی‌ها از آب کره می‌گیرند! منافقان ساکت ننشسته‌اند جشنواره جوکول در پیاده راه رشت گشایش یافت

کد شما در این بخش
0

حسن را به خاطر ناموس کشتند

  • کد خبر : 16025
  • 04 بهمن 1397 - 22:56
حسن را به خاطر ناموس  کشتند

این مرد و برادرش بهروز که در دادگاه قبلی تبرئه شده است در غیاب من حسن را کشتند و جنازه اش را به بیابان بردند. وقتی حسن در باغ من کشته شد من در شهرستان بودم.

مرد جوان و عموی همسرش که 7سال قبل پسر غریبه را در باغ شهریار شکنجه کرده و وی را کشته بودند توانستند با پرداخت دیه رضایت اولیای دم را جلب کنند.

سرویس حوادث اقتصاد شمال ،ناصر 37 ساله و قهرمان 49 ساله که عموی همسرش است، شامگاه دوازدهم مرداد سال 90 حسن 30 ساله را طبق نقشه از پیش طراحی شده به باغی در شهریار کشانده و پس از شکنجه، وی را خفه کرده‌اند.

در این ماجرا همسر ناصر به نام سمیه 28 ساله نیز معاونت داشت انها در شعبه 84 دادگاه کیفری سابق استان تهران پای میز محاکمه ایستادند و هر دو به اتهام مشارکت در  قتل به قصاص محکوم شدند. قضات دادگاه سمیه را نیز به 15سال زندان محکوم کردند. این حکم اما در دیوان عالی کشور مهر تایید نخورد و پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه هم عرض فرستاده شد.

وی ادامه داد: دوازدهم مرداد ماه قهرمان با من تماس گرفت و مرا به باغش در شهریار دعوت کرد. او گفت طبق نقشه از پیش طراحی شده سمیه، حسن را به باغ کشانده است . من به آنجا رفتم و دیدم قهرمان به پسر غریبه جوهرنمک خورانده و دستانش را با سیگار سوزانده و سپس او را خفه کرده است. عموی همسرم از من خواست تا در حمل جنازه به او کمک کنم و سپس سر زندگی ام برگردم.

اما در این مدت من زن دوم گرفته و صاحب فرزند شده بودم. من از ترس قهرمان به او کمک کردم و جنازه را به بیابان های شهریار بردیم و آنجا رها کردیم. اما باور کنید در قتل دستی نداشتم. من اگر می خواستم حسن را بکشم وقتی که اور ا در خانه ام دیده بودم دست به جنایت می زدم. در اداره اگاهی نیز تحت فشار روانی به مشارکت در قتل اعتراف کردم.

سپس قهرمان روبه قضات دادگاه ایستاد و انگشت اتهام را به سوی ناصر نشانه رفت .و ی گفت: این مرد و برادرش بهروز که در دادگاه قبلی تبرئه شده است در غیاب من حسن را کشتند و جنازه اش را به بیابان بردند. وقتی حسن در باغ من کشته شد من در شهرستان بودم.

سپس سمیه به دفاع پرداخت و گفت: معاونت در این قتل را قبول دارم اما همسرم و عمویم هر دو در قتل دست داشتند.آنها با هم حسن را خفه کرده اند.

در پایان جلسه، هیات قضایی ناصر و قهرمان را به اتهام مشارکت در قتل به قصاص و سمیه را به خاطر معاونت در قتل به 15سال زندان و 2سال کار اجباری در آسایشگاه سالمندان محکوم کرد. این حکم در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و قضات دیوان عالی کشور با تایید این حکم و احتمال دست داشتن برادر ناصر در این ماجرا خواستند تا بار دیگر از بهروز تحقیق شود.

ناصر قهرمان copy

اما بهروز منکر دست داشتن در قتل شد و شاهدانی به دادگاه معرفی کرد که ثابت می کرد وی در زمان وقوع جنایت در شهریار نبوده است. به این ترتیب وی تبرئه شد.

در حالی که حکم قصاص ناصر و قهرمان تایید شده و زمان زیادی تا اجرای حکم نمانده بود آنها توانستند با پرداخت دیه رضایت اولیای دم را جلب کنند و از قصاص رهایی یابند. به این ترتیب قرار است به زودی از جنبه عمومی  جرم محاکمه شوند.

منبع:رکنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16025
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.