تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

آستارا میزبان مسابقات ووشو ایران و آذربایجان شد تور خالی صیادان گیلانی لزوم نیازسنجی برای ساخت واحد‌های کشاورزی در مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۱۵ آبان۱۴۰۰ کشف چوب جنگلی قاچاق از ۴ خودروی نیسان توزیع ۲۰۰ بسته احسان ماندگار به‌مناسبت دهه وقف در بندپی جلوگیری از رشد ۳۰ واحد درصدی نقدینگی در سال جاری برداشت گل محمدی در گیلده فروش دارو از طریق فضای مجازی ممنوع است صدور کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا مستلزم تقویت زیرساخت است جشن نیمه شعبان ثبت ملی شد رمز دوم یک‌بار مصرف فعلا اجباری نیست پخت نان کنجدی ممنوع تغییر اندک نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۷ هزار و ۴۴۱ تومان است استاندار مازندران به غرب استان می رود نظارت بر بازار مازندران با ۲ هزار بازرس جدید تشدید شد پرداخت مطالبات پیمانکاران دولت از مسیر بازار بدهی بازی چوکا تالش و شهرداری آستارا در دربی گیلان مصرف بهینه گاز در گیلان، موجب عدم تغییر نسبت به سال۹۶ شد امسال ۷۶۴ میلیارد ریال وام به کشاورزان گنبدکاووس پرداخت شد تغییر معادلات تجارت در شمال کشور با اتصال بندر نوشهر به کمربندی دستگیری سرشاخه‌های اصلی یک باند قاچاق نهاده‌های دامی دیون چه معنایی دارد؟

کد شما در این بخش
0

کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا دریافت شد

  • کد خبر : 16202
  • 07 بهمن 1397 - 11:53
کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا دریافت شد

مدیر کل گمرک آستارا از اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی بندر این شهرستان به شماره 20202، برای فعالیت گمرک در این منطقه خبر داد و این امر را زمینه ساز تحول و رونق اقتصادی دانست.

به گزارش اقتصاد شمال ،رسول امیدی روز شنبه در نشست رسانه ای بمناسبت روز جهانی گمرک در اداره کل گمرک آستارا گفت: پیش از این با توجه به فعال نبودن منطقه ویژه اقتصادی، ترخیص کالا از بندر آستارا با تشریفات گمرک زمینی انجام می شد.
وی افزود: با وجود کمبود نیروی انسانی، به زودی گمرک منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در ساختمانی در نزدیکی بندر، فعال خواهد شد و امیدواریم ظرف 10 روز آینده، زیرساخت هایی نظیر فیبر نوری توسط سازمان بنادر و دریانوردی فراهم شود.
وی تخفیف هزینه انبار، ورود و خروج کالا بدون عوارض گمرکی، مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی و تبدیل و بسته بندی کالا جهت صادرات مجدد را از مزایای منطقه ویژه اقتصادی برشمرد.
امیدی از مسئولان خواست با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی آستارا، زمینه رونق و تحول اقتصادی را فراهم کنند.
هیأت وزیران اسفندماه 1393 به پیشنهاد دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی آستارا در استان گیلان را با حوزه فعالیت های دریایی، بندری، صنایع و خدمات وابسته و لجستیکی و ایجاد ارزش افزوده تصویب و ابلاغ کرده بود.
منطقه ویژه اقتصادی آستارا به وسعت 61 هکتار درمحدوده بندر چند منظوره این شهرستان در خشکی و شاخه های موج شکن دریایی آن ایجاد شده است.
آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و بندر این شهرستان از فروردین ماه سال 92 فعالیت خود را آغاز کرده است.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16202
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.