تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

۷ بانک در فهرست ۵۰ شرکت فعال‌تر بورس ایران اینترنشنال از خبرنگار گاردین برای گفتگودعوت کرد فرجام پسابرجام خودروسازان ۱۴۵ هزار میلیارد تومان ارزش واگذاری اصل «۴۴» آقای ظریف! دیپلماسی التماسی شما غرور ملی را لگدمال کرد راهکارهایی برای بازگشت منابع ارزی به چرخه اقتصادی و بانکی استیضاح شهردار رشت اعلام وصول شد برگزاری دوره آموزشی تحول دیجیتال در بانک ایران زمین اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به مناطق سیل زده مزایای وام بدون سپرده ساخت مسکن روایتی از رنج‌های مردم سراوان رشت دهه خاص ارزی هشدار سازمان مالیاتی به خریداران و فروشندگان ارز فروش پنج میلیارد ریالی صنایع دستی مازندران در شب یلدا گلستانی‌ها امروز ۲ میلیون مترمکعب بیشتر گاز مصرف کردند پیش لرزه‌های بازار نابسامان/ ۳۰ درصد مردم زیر خط فقر رفتند صادرات ۲۲ قلم کالا ممنوع شد+سند رونق بازار ماهی دریایی مازندران با کپورهای درشت/قیمت بدون تغییر نسبت به پارسال اختصاص یک هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان به مشاغل آسیب دیده در گیلان آیین‌نامه ایجاد ۱میلیون شغل ابلاغ شد+ سند تصویب فهرست بنگاه‌های قابل واگذاری در سال ۹۷ مازندران در آستانه قرار گرفتن در شبکه سبز گاز رسانی کشور افتتاح 45 طرح در دهه فجر

کد شما در این بخش
♥1

بهره برداری از 766پروژه در مازندران

  • کد خبر : 16386
  • 10 بهمن 1397 - 14:16

استاندار مازندران گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 766 پرو‍ژه با اعتباری بالغ بر 1041 میلیارد تومان در مازندران مورد بهره برداری قرار می گیرد.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در نشست خبری که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان این که از مجموع پرو‍ژه هایی که در این دهه افتتاح می شود، 76 پرو‍ژه تولیدی – صنعتی با اعتباری بیش از 397 میلیارد تومان اشتغال زا بوده و برای 861 نفر شغل ایجاد خواهد نمود، اظهار داشت: هم چنین 566 پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر 619 میلیارد و 900 میلیون تومان در ایام الله دهه فجر افتتاح خواهد شد.

استاندار مازندران ادامه داد: از مجموع پروژه های امسال، 132 پروژه مرتبط با توزیع برق، 83 پروژه مرتبط با جهاد کشارزی، 69 پروژه مربوط به راه و شهرسازی، 59 پروژه مربوط به راهداری و حمل و نقل جاده ای، 40 پروژه مربوط به نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، 31 پروژه مربوط به بنیاد شهید و امور ایثارگران، 28 پروژه مربوط به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، 22 پروژه مربوط به گاز مازندران، 21 پروژه مربوط به آب منطقه ای، 20 پروژه بنیاد مسکن، 13 پروژه شیلات، 12 پروژه در آب و فاضلاب و 12 پروژه مربوط به ورزش و جوانان، 8 پروژه علوم پزشکی بابل، 7 پروژه مربوط به صنعت، معدن و تجارت، برق منطقه ای، شهرک های صنعتی و شهرداری کتالم و سادات شهر هر کدام 6 پروژه، راه آهن، بانک توسعه تعاون، علوم پزشکی مازندران و شهرداری نکا هر کدام 5 پروژه، منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران (ساری)، بندر امیرآباد، شرکت غله منطقه 2 ، مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی هر کدام 3 پروژه خواهد بود.

وی با اشاره بر این که در بخش روستایی 128 پروژه با اعتباری بالغ بر 239 میلیارد ریال در ایام به بهره برداری می رسد, ادامه داد: در بخش عمران شهری نیز34 پروژه با اعتباری بیش از 21 میلیارد تومان از سوی شهرداری ها مورد بهره برداری قرار می گیرد.

نماینده عالی دولت در مازندران، با اشاره به این که در ایام الله دهه فجر امسال 34 پروژه با اعتباری بیش از 354 میلیارد تومان در بخش های مختلف کلنگ زنی خواهد شد، افزود: در میان شهرستان های استان، بابل با 92 پروژه، آمل با 68، ساری با 63 پروژه، و بهشهر و نکا به ترتیب با 39 و 36 دارای بیشترین پروژه های افتتاحی در ایام الله دهه فجر امسال هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16386
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.